Dün buranın en büyük eczanelerinden birine girdim.Ordan bir boya aldım.İthal organik.Satan kız kemoterapi alanlar bile kullanıyo dedi.35tl .Boyadım valla Zaten 20 haftalık olddum.Bide doğuma yakın boyarım tamam.
Dün buranın en büyük eczanelerinden birine girdim.Ordan bir boya aldım.İthal organik.Satan kız kemoterapi alanlar bile kullanıyo dedi.35tl .Boyadım valla Zaten 20 haftalık olddum.Bide doğuma yakın boyarım tamam.
kızar hamilelik süresince kaç kere detarjan çamaşır suyu vb. ürünlere temas ediyor ellerimiz ki bunlar kozmetik ürünler değil! Saç boyası kozmetik bir ürün. Ben 20 haftalık hamileyim boyadım yine boyatırım. Zaten mantıklı bir tarafı ayrıca kanıtlanmış zararlı bir sonucuda yok! Streste zararlı ve ozaman stresede girmeyin hadı bakalım mumkun mu :)
ben bitkisel boyayla boyattım saçımı yalnız çok araştırdım çünkü tüm bitkisel denilenler maalesef %100 bitkisel değil.Bazılarının içinde %2 amonyak peroksit falan oluyor boyanın tutması için.Bitkisel boya normal boya gibi çok iyi tutmuyor kına kokusundan rahatsız olmasam onu tercih ederdim ama kokular malum çoğumuz için sorun.Benim boyattığım boya Fransız markasıydı tamamen bitkisel eczacı hanım da kullanmış.Saçımda bu kadar beyazım olmasa boyatmazdım ama beyazlarım çok üstelik çalışıyorum moralim çok bozuluyordu.Yine de kokudan etkilenmeyecekseniz doğal kınayı tercih edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?