Hamilelikte orgazm sonrası su gelmesi

Nurse98

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
20
1
6
26
9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mi

Sanmam bence amniyon değildir riskli gebelikse ilk 12 hafta orgazm önerilmiyor ama gebeliğiniz de bi sorun yoksa bir şey olmaz

Bende 10 haftalığim bendede oluyor bence Ağrı olmadıkça sorun yok

Bence hamilelik te hormonal olarak değişiyoruz bazilarimizda cinsel istek daha da artıyor.sizde bosalmissiniz gibi duruyor.
Ağrı kanama yoksa sıkıntı yok bence.

Bence hamilelik te hormonal olarak değişiyoruz bazilarimizda cinsel istek daha da artıyor.sizde bosalmissiniz gibi duruyor.
Ağrı kanama yoksa sıkıntı yok bence.
Evet malesef isteğim arttı ağrı kanama yok sadece ara ara akan bi su var genelde akıntıyla birlikte akıyo

Daha önce düşük vs riskli bir durumuznuz varsa riske atmayın benim hamileliğim riskliydi hiç ilişki yaşamadik mesela sizlerde de risk olmasa bile biraz arayı açıp ilişkiyi erteleyebilirsiniz daha sonrasında kafanıza takmamak için ve göğüslerin uyarılması da rahim açılmasına neden olabiliyormuş

Düşük yaşadım ama büyümüyordu onunla ilgili miydi bilmiyorum cinsel birliktelik yaşamıyorum kendi kendime orgazm oluyorum tabi az çok aynı şey galiba

Düşük yaşadım ama büyümüyordu onunla ilgili miydi bilmiyorum cinsel birliktelik yaşamıyorum kendi kendime orgazm oluyorum tabi az çok aynı şey galiba
Orgazmla bence hiç bişey olmaz bebek sağlıkliysa düşmez canım orgazmla alakası yok

Orgazmla bence hiç bişey olmaz bebek sağlıkliysa düşmez canım orgazmla alakası yok
İnşallah öyledir doktoruma sordum o da olmaz dedi ama kremsi bi akıntıyla beraber su geliyo nezle gibi bişey oldum hala hastayım ondan mı bilmiyorum ama rengi de hep yeşil sarı gibi

İnşallah öyledir doktoruma sordum o da olmaz dedi ama kremsi bi akıntıyla beraber su geliyo nezle gibi bişey oldum hala hastayım ondan mı bilmiyorum ama rengi de hep yeşil sarı gibi
Kokusuzsa bişey yok ama ağır kokuyorsa doktora danis bende sarı akıntı oluyor kokusuz enfeksiyon testi yaptım bişey çıkmadı

gebelikte sık sık su gibi akıntı olur normal bu. eğer sancı veya kanama yoksa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…