Sanmam bence amniyon değildir riskli gebelikse ilk 12 hafta orgazm önerilmiyor ama gebeliğiniz de bi sorun yoksa bir şey olmaz9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mi
Bende 10 haftalığim bendede oluyor bence Ağrı olmadıkça sorun yok9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mibe
Su gibi birşey geliyor mu biraz aynı su gibiBende 10 haftalığim bendede oluyor bence Ağrı olmadıkça sorun yok
Kaygan ya da yapışkan değil vajinal akıntı değil yani su dökmüş gibiSu gibi birşey geliyor mu biraz aynı su gibi
Evet suyun aynısı akıntı gibi değil hiç yapiskansi değil iç çamaşırım çoğu zaman öyle oluyorSu gibi birşey geliyor mu biraz aynı su gibi
Birde duruyor benim akıntım uzun süreli değil eğer birkaç gün hiç durmadan sürse suphelenilebilirSu gibi birşey geliyor mu biraz aynı su gibi
Bence hamilelik te hormonal olarak değişiyoruz bazilarimizda cinsel istek daha da artıyor.sizde bosalmissiniz gibi duruyor.9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mi
Evet malesef isteğim arttı ağrı kanama yok sadece ara ara akan bi su var genelde akıntıyla birlikte akıyoBence hamilelik te hormonal olarak değişiyoruz bazilarimizda cinsel istek daha da artıyor.sizde bosalmissiniz gibi duruyor.
Ağrı kanama yoksa sıkıntı yok bence.
Siz de orgazm oluyor musunuz? Ve kaç haftalıksınızEvet suyun aynısı akıntı gibi değil hiç yapiskansi değil iç çamaşırım çoğu zaman öyle oluyor
Evet 6.haftadan belli oluyorum suan 10 haftalığimSiz de orgazm oluyor musunuz? Ve kaç haftalıksınız
Daha önce düşük vs riskli bir durumuznuz varsa riske atmayın benim hamileliğim riskliydi hiç ilişki yaşamadik mesela sizlerde de risk olmasa bile biraz arayı açıp ilişkiyi erteleyebilirsiniz daha sonrasında kafanıza takmamak için ve göğüslerin uyarılması da rahim açılmasına neden olabiliyormuş9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mi
Düşük yaşadım ama büyümüyordu onunla ilgili miydi bilmiyorum cinsel birliktelik yaşamıyorum kendi kendime orgazm oluyorum tabi az çok aynı şey galibaDaha önce düşük vs riskli bir durumuznuz varsa riske atmayın benim hamileliğim riskliydi hiç ilişki yaşamadik mesela sizlerde de risk olmasa bile biraz arayı açıp ilişkiyi erteleyebilirsiniz daha sonrasında kafanıza takmamak için ve göğüslerin uyarılması da rahim açılmasına neden olabiliyormuş
Orgazmla bence hiç bişey olmaz bebek sağlıkliysa düşmez canım orgazmla alakası yokDüşük yaşadım ama büyümüyordu onunla ilgili miydi bilmiyorum cinsel birliktelik yaşamıyorum kendi kendime orgazm oluyorum tabi az çok aynı şey galiba
İnşallah öyledir doktoruma sordum o da olmaz dedi ama kremsi bi akıntıyla beraber su geliyo nezle gibi bişey oldum hala hastayım ondan mı bilmiyorum ama rengi de hep yeşil sarı gibiOrgazmla bence hiç bişey olmaz bebek sağlıkliysa düşmez canım orgazmla alakası yok
İltihap rengi sarı yeşil bence doktora danışınİnşallah öyledir doktoruma sordum o da olmaz dedi ama kremsi bi akıntıyla beraber su geliyo nezle gibi bişey oldum hala hastayım ondan mı bilmiyorum ama rengi de hep yeşil sarı gibi
Evet zaten boğazım burnum da öyle hastayım tylol hot yazdı ama kullanmak istemedim şuan daha ilaç kullanmak mantıklı gelmediİltihap rengi sarı yeşil bence doktora danışın
Kokusuzsa bişey yok ama ağır kokuyorsa doktora danis bende sarı akıntı oluyor kokusuz enfeksiyon testi yaptım bişey çıkmadıİnşallah öyledir doktoruma sordum o da olmaz dedi ama kremsi bi akıntıyla beraber su geliyo nezle gibi bişey oldum hala hastayım ondan mı bilmiyorum ama rengi de hep yeşil sarı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?