Hamilelikte oruç

galatasarayy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
20
7
16
30
Merhaba arkadaşlar 15+3 hamileyim ramazan ayında oruç tutmak istiyorum bu konuda fikirlerinizi alabilir kullandığım vitamin ve kan ilacı var onları da sahurda almayı düşünüyorum doktora danışan oldu mu oruç konusunu şimdiden hayırlı ramazanlar teşekkür ederim

Bebek sizden beslendiği için genelde pek önerilmiyor

15+2 yim bende oruç tutmak için en uygun zaman dedi hamilelikte , ama yinede tavsiye etmedi susuz kalmaman lazım bebekte kasılmalara neden olabilir dedi , kimi dr da beslenmeye dikkat edip susuz kalmazsan tutabilirsin diyor ama iftarda ve sonrasında insan istediği gibi beslenemiyor 1 bardak suyu bile bazen zor içiyoruz hemen şişkinlik oluyor bilmiyorum bende çok tutmak istiyorum ama riske de atmak istemiyorum

Ben 10 haftalık hamileydim doktora danıştım tutabilirsin dedi bana fakat eşim tutma dedi bende tutabildiğim kadar tuttum ama çoğunu tutamadım sağlık olsun

allahım hayirla kucagına almayı nasip etsin.doktorlar genelde izin vermez .benim 2 hamileligimde ramazana denk gelmişti. gayet rahat gecirdim dktrum tersine beslen dedi gündüz yiyecegini gece leri tuketeceksin sıvıyı da artır dedi sorun olmaz. bebeği verende allah orucu verende.sağlıklıysanız sorun olmaz insallah .hayırlı ramazanlar

Selam kızlar bende 14+3 haftalik hamileyim. Dr uma yarin gidicem ama kendimi iyi hissediyorum dr umda izin verirse tutmak istiyorum kismetse. Yine de dr u dinlemek gerekir diye düşünüyorum

Normalde de su içen biri değilim , birde su dan cok tiksindim sadece limonlu içebiliyorum o da günde 2- 3 bardak en fazla. Yine de dr uma sormak istiyorum tutmamda sakınca yoksa tutmak isterim Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…