Hamilelikte protein sütü içilir mi?

selinaksaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
84
41
98
Merhaba anneler ya da anne adayları. Bi kaç markanın çıkardığı protein sütü gebelikte içilir mi ya da içen var mı?

canım bencee en doğal protein ne biliyomusun dut pekmezii ve her sabah alınan haşlanmış yumurta ne bir ilaca ne bir takviyeli sütlere vs. gerek duymayın derim katkı maddeli hepside hamileliğim boyunca böyle yaptım ben ama tabi içen varsa faydalarını görmüşse bişeyde diyemem bence hiç gerek yok bu tarz şeylere inan ki :KK51:

:bicak::bicak:
canım bencee en doğal protein ne biliyomusun dut pekmezii ve her sabah alınan haşlanmış yumurta ne bir ilaca ne bir takviyeli sütlere vs. gerek duymayın derim katkı maddeli hepside hamileliğim boyunca böyle yaptım ben ama tabi içen varsa faydalarını görmüşse bişeyde diyemem bence hiç gerek yok bu tarz şeylere inan ki :KK51:
Yemekle hamilelik öncesi de aram yoktu. Şimdi hiç yok. Pekmezi içiyorum ama maalesef yumurtanın kokusu bile bulantıya sebep oluyo bende. Eskiden her sabah yediğim o güzelim protein kaynağını ağzıma süremiyorum. Bende arayışa girdim bu yüzden :bicak:

Yemekle hamilelik öncesi de aram yoktu. Şimdi hiç yok. Pekmezi içiyorum ama maalesef yumurtanın kokusu bile bulantıya sebep oluyo bende. Eskiden her sabah yediğim o güzelim protein kaynağını ağzıma süremiyorum. Bende arayışa girdim bu yüzden :bicak:
anladım canımm en etkili en güzel protein dediğim gibi haşlanmış yumurta böyle katkı maddelerinden ziyade dilersen bi diyetisyene danış belki sana sağlıklı beslenme programı verir gereken proteini alabileceğin tarzda yengemde şuan hamile oda yumurta kokuyor dedi diyetisyende ona sağlıklı beslenme programı hazırladı o şekilde devam ediyoo:KK19:

Pekmeze dikkat edin. Hamilelik şekerinizi arttırabilir.
Proteinli sütlerden benim doktorum önermişti ama midemi çok yaktığı için laktozsuz süt ile devam etmiştim..

Pekmeze dikkat edin. Hamilelik şekerinizi arttırabilir.
Proteinli sütlerden benim doktorum önermişti ama midemi çok yaktığı için laktozsuz süt ile devam etmiştim..
Cevapladığınız teşekkürler. Biraz tereddüt ediyorum bu sütlerle alakalı. Bi doktorun önerdiğini duymak rahatlattı

Cevapladığınız teşekkürler. Biraz tereddüt ediyorum bu sütlerle alakalı. Bi doktorun önerdiğini duymak rahatlattı
Rica ederim ne demek :)
Bu arada et yemiyorsanız eğer, kuru bakliyat da iyi protein kaynağıdır. (Bu 'da diyetisyenimin önerisi ;) )

Back
X