Doğuma Hazırlık Hamilelikte psikoloji

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
118
Aksaray
merhaba arkadaşlar ben 19 hafta 5 günlük hamileyim. benim psikolojim iyice bozuldu. zaten panik atak vardı bende ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım. ama çok kötü durumdayım. herşeye ağlıyorum. sinirleniyorum. 3.5 yaşında birde oğlum var onunda moralini bozuyorum. ona bağırıyorum. ne yapsa. eşim zaten bıktı benden, ne dese ne yapsa batıyo. onada kızıyorum bağırıyorum aramız çok kötü gidiyo. okuldan 5 dk geç gelse ben msj üstüne msj yada çağrılarla adamı rahatsız ediyorum ya aslınnda anlatamıyorum berbatım . eşim bu yüzden benden uzaklaştı ilgisizleşti aramız bozuldu ne yapıyım akıl verin bana

çok geçmiş olsun bence bu durumu önemsemelisin ve hemen bir destek almalısın bir uzmana başvurabilirsin. tabiki eşinizle birlikte... geçmiş olsun.

sağol canım ama geçmiyo dedim ya eşimle aramız çok bozuk nefes alamıyorum artık . kendime güvenim falan kalmadı eşim beni sevmiyo istemiyo gibi geliyo karı koca gibi değilde iki yabancı gibiyiz oğlum dersen çocuk bıktı benden amannnnnnnnn nasıl anlatayımki içimde yaşadıklarım kolay kolay anlatılmıyo

hay Allah.. birden mi bu duruma geldiniz, bide hamileliği kendin mi istemiştin Allah yardımcın olsun.. bana öyle geliyor ki, kendini sevgisiz hissettiğin için etrafa çatıyorsun bilmiyorumkismile

canım öncelikle geçmiş olsun... sanırım hamilelik sebebiyle bıraktığın ilaçlar yüzünden pisikolojik rahatsızlığın geri dönmüş... emin ol eşin seni çok seviyor ama sadece ona hayatı dar ettiğin için sana iyi davranmak içinden gelmiyordur... lütfen daha fazla beklemeden bir piskiyatriste görün.. bu durum ne doğacak çocuğun ne de küçük oğlun için faydalı değil eminim doktorun senin için en doğru ilacı ya da tedaviyi uygulayacaktır...
unutma ailesinde pisikolojik rahatsızlık olan kişilerde ilerde aynı sorununun olması azımsanamayacak kadar sık görülüyor... oğlunun ilerde senin yaşadıklarını yaşamasını istemezsin..

ben bıktım gücüm kalmadı. eşim hiç umursamıyo beni. hafta içi zaten okula 8 de gidiyo akşam 7.5 gibi geliyo. hafta sonu ya uyuyo yada arkadaşlarıyla öğretmenevine gidiyo yoruldum. biraz önce yine cıldırdım dün gitti 4 te akşam 9 da geldi bugün yine 3.5 gibi gitti en az 30 kere aramışımdır zoraki geldi bu arada telde çok kötü kavgalar ettik kendimi öldürrüm diye bağırınca gelmek zorunda kaldı ama 2 dk durdu alt komşuya maç izlemeye gitti. ben ne yapıyım zeten kaldığımız yer lojman yatılı okul olduğu için şehrin dışında sürekli evdeyim çıkacak yer yok. ruh hastası oldum iyce bana piskopat diyo bide bağırınca .bana akıl verin çok kötü durumdayım

canım bunları kafana takma yazık bebişlerine biri içerde biri dışarda etkileniyo çoçuklar bak benim eşimde maç izliyo şuan pür dikkat dogursam duymaz erkekler hep böle azcık mutlu olmaya çalış onlarıda anlamak lazım çalışıyolar bir sürü insanlarla ugraşıyolar böle yaparsan iyice uzaklaşır senden bence eşin gelince onu güzel karşıla öp falan işte azcık cilveleşin kadın olmak zor işte ne yapalım

sakın moralini bozma bu arada oyalanacak bişeyler bul yorma kendini sonra biz böyle yapınca adamlar dışarıyla daha çok vakit geçiriyorlar evde hep kavga olunca erkekler kendilerini dışarıya atıyo hep gel sen beni dinle bak maçın bitmesine dkklar kaldı kocan gelince maçı sor öp maç bitene kadar onu nasıl özledigini falan söyle hadi canım böyle inatlaşarak çok yıpranırsın emin ol sen ilgi gösterince o da karşılıksız kalmaz ne eşler var karısını dövenmi dersin atanmı dostu olanmı bizler şükretmeliyizki bu huyları yok herzaman kötünün kötüsü vardır unutma canım burdan yaz bana tamammı

sağol blueeye beni anladığın ve yazdığın için. ama saat kaç oldu hala gelmedi. ben ne yapıyım evde üstelik oğlumda 2 gündür ateşler içinde yatıyor sabahlara kadar uyumuyor başını bekliyorum ama adam hem rahatça yatıp uyuyor kalkıncada çıkıp gidiyor. herşeyi unutup iyi davransam kendime saygımı yitiriyorum. o seni umursamıyo sen niye alttan alıyosun diye kendime kızıyorum bu defa kendimle hesaplaşmaya çalışıyorum. aslında ben kendimi çok yalnız hissediyorum tek başımayım kimsem yok gibi geliyo. amannnnnnnn kafam allak pullak oldu

sağol blueeye beni anladığın ve yazdığın için. ama saat kaç oldu hala gelmedi. ben ne yapıyım evde üstelik oğlumda 2 gündür ateşler içinde yatıyor sabahlara kadar uyumuyor başını bekliyorum ama adam hem rahatça yatıp uyuyor kalkıncada çıkıp gidiyor. herşeyi unutup iyi davransam kendime saygımı yitiriyorum. o seni umursamıyo sen niye alttan alıyosun diye kendime kızıyorum bu defa kendimle hesaplaşmaya çalışıyorum. aslında ben kendimi çok yalnız hissediyorum tek başımayım kimsem yok gibi geliyo. amannnnnnnn kafam allak pullak oldu

canım ya niye yanlız olasınki biz varız sakın böyle düşüncelere kapılma eşinle konuşmayı dene güzelce bi konuşun sorunlarını anlat sende onu dinle erkeklere bagırınca daha çok ters tepiyo gelişmeleri yaz banada merak ettim şimdi seni kimse için moralini bozma sen hayatta en kıymetlilerin evlatların var onlar için hayata güzel bak

sağol blueeye canım daha iyiyim. kendimi ev temizliğine verdim eve toplu temizlik yapıyorum 2 gündür . kafam dağılsın. eşimlede mecbur kalmadığımız sürece konuşmuyoruz. en iyisi konuşmamak . zaten beni dinleme anlama gibi bi çabası yok ben ne yaşarsam içimde yaşıyorum. böylesi daha iyi.
iyiyim hamilelik bulantılarım ve kusmalarım da geçerse daha iyi olurum inş. beni düşündüğün için sağol

canım ya çok hırpalama kendini temizlikle boşver iyi olduguna sevindim valla aklım sende kalmıştı üzme kendini fazla hepimizin kndine göre dertleri var sanki herkez dörtdörtlük mü

Back
X