- 14 Nisan 2017
- 48
- 33
- 3
- 33
- Konu Sahibi Bayanmaviii
Merhaba en çok merak ettiğim konu saç takıntılı bi insan olarak.Röfle Yaptiran, yaptırmayı düsünen, doktoru olumlu olumsuz birşey söyleyn var mi acaba? Henüz doktoruma sormadim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana daha ilk muayenede asla saç boyatmıyoruz dedi. Bende evet dese de boyatmazdım.. Şimdi beyazlarım var evet 4 parmak kadar da uzadılar. Kestirdim biraz şuan yeni boyanmış gibi duruyor.. Beyaz boyamak modaymış bende dün gittiğim yerde öğrendim boya zannetti herkes :)
gorumcem hamiıeyken yaptirmisdi boya hatta rrnk açtirmisdi sonic bebegi saglikli dogdu.şuan 6yaşinda
Evet gri beyaz moda oldu bu sene:) bazi kuaforler de dibe uygulanmayan islemlerin sakincasi olmadigini soyluyormus
obkadarini bilmiyorum ama.ginekolog banu çiftcinin sayfasinda okudum.kendi hastalarina kesinlikıe boyanin zarari yok hamiıeligin istenilen ayinda boyata bilirsinjz demis.istersen okuDoktorundan onay almis miydi canim?
obkadarini bilmiyorum ama.ginekolog banu çiftcinin sayfasinda okudum.kendi hastalarina kesinlikıe boyanin zarari yok hamiıeligin istenilen ayinda boyata bilirsinjz demis.istersen oku
Canım ben de bu konu ile ilgili başlık açmıştım ama fazla yorum yapan olmamıştı. Sonra iki tane alanında çok iyi kadın doğum doktoruna sordum. Biri 24. Hafta diğeri 17-18. haftalar dedi. Ama şöyle söyleyeyim. Çok yakın bir arkadaşım 3. Ayindan itibaren düzenli boyadı. Çocuğu gayet sağlıklı. Benim 13. haftam ve o kadar beyazım var ki. Kahverengi far, kaş farıni sünger sürüp saçıma sürüyorum. Bazen beyaz kapatıcı sprey sikiyorum dibine gelmemesi için tarakla falan kapatıyorum. Çok beyaz olmasa bende 9 ay dokunmadan durabilirim ama kayinvalidem saçlarıma öyle bir bakıyor ki. Ogretmenim, arkadaşlarım öğrencilerimin gözü saçımda. Boyamaktan başka çarem olduğunu düşünemiyorum.