Hamilelikte ruh hali

2 gündür ağlama krizleri geçiriyorum . Gözlerim şişene kadar ağlıyorum . Sebebi yok .İlk zamanlar duygusaldım ama artık sebepsiz yere ağlıyorum . Pogestan kullanıyorum bir de. Doktor 2 katı değişecek hormonların demişti verirken. Çok korkuyorum bu ağlama krizleri bebeğe zarar vermiş midir?. Söz verdim kendime artık ağlamıcam:dua:
Ayy okadar çok ağlama kuzum bebek hissederimiş bebeğini düşün ağlamıyorum tamam annecim de konuş sen annene bakma de , ben öyle yapıyorum ağlayınca :KK48:

Kızlar çok cabuk sinirlenir oldum normalde sabırlı sakin bi insanımdır ama artık ufak bişeyde ruh halim değişiveriyo, derler ya sen hamileliğimde nasılsan bebekte öyle olur diye sakinsen sakin sinirliysen sinirli doğrumudur bu acaba? Elimden geldiğince sakin rahat olmaya çalışıyorum ama fark ettim ki çok çabuk geriliyorum :KK43: varmı böyle olan
Canım valla ben kalaşnikofla her yeri taramak istiyordum.:KK48:tahammül sıfırdır bende.cok ama çok gerginim.simdo azaldı ama geçmedi sadece azaldı.

Canım valla ben kalaşnikofla her yeri taramak istiyordum.:KK48:tahammül sıfırdır bende.cok ama çok gerginim.simdo azaldı ama geçmedi sadece azaldı.
Kaç haftalık hamilesin canım? İleri zamanlarda azalırmıki :D

12 hafta 3 günlük canım.ilerde daha da artar bence 6. Aydan sonra falan.aman bosverrrr.:halay:
Valla Allah kocalara sabır versin :KK70: Çok yakın günlerimiz bende 12 hafta 1 günlük, cinsiyeti için ne zaman gideceksin canım? Yada gittinmi?

Valla Allah kocalara sabır versin :KK70: Çok yakın günlerimiz bende 12 hafta 1 günlük, cinsiyeti için ne zaman gideceksin canım? Yada gittinmi?
12 hafta 1 gunlukken gittim.ve melegimizin kız olduğunu öğrendik.:anneadayı::KK46::KK200:şanslıydik herşeyi ortadaydı bacakları kapalı falan değildi.takla falan attı zıpladı hopladi.erkek olsaydı görunurdu pipi.doktorum bacak arası boş.kiz dedi....

12 hafta 1 gunlukken gittim.ve melegimizin kız olduğunu öğrendik.:anneadayı::KK46::KK200:şanslıydik herşeyi ortadaydı bacakları kapalı falan değildi.takla falan attı zıpladı hopladi.erkek olsaydı görunurdu pipi.doktorum bacak arası boş.kiz dedi....
Ayy ne güzel öğrenmişsin ❤ bende haftaya gidicem İnsaAllah çookkk merak ediyorum :rolleyes:

Bu degisimler çok normal tatlim hormonlarimiz tavan yapmış durumda :) bende normalde sinirli insanim ama hamileligimden beri melek gibiyim:) ya da sinirlenmeye hic halim yok:))

Erkek o.zaman canım. Benim solda kız.kizi olan annelerin hepsi öyle.kiz solda erkek sağda oluyor.cinsiyeti öğrendiğinde bana özelden yaz olur mu
Tam tersi okudum kuzum bende sağda olursa kız derler diye :D İnsaAllah canm haftaya haberdar ederim :*

Ben 30 haftalik hamileyim dogum yaklastikca insan daha da geriliyo sanirim :) psikolojim alt ust her sey batiiyo gozume surekli bagrip cagriyorum sebepsz yere :)
Ayy desene doğurana kadar geçmez

Bu degisimler çok normal tatlim hormonlarimiz tavan yapmış durumda :) bende normalde sinirli insanim ama hamileligimden beri melek gibiyim:) ya da sinirlenmeye hic halim yok:))
Tersi oluyo sanırm bende normalde çok sakinmdir :D

Kızlar çok cabuk sinirlenir oldum normalde sabırlı sakin bi insanımdır ama artık ufak bişeyde ruh halim değişiveriyo, derler ya sen hamileliğimde nasılsan bebekte öyle olur diye sakinsen sakin sinirliysen sinirli doğrumudur bu acaba? Elimden geldiğince sakin rahat olmaya çalışıyorum ama fark ettim ki çok çabuk geriliyorum :KK43: varmı böyle olan
ilk aylarda bende çok sinirli olmuştum sonradan geçiyor ama sinirlenince fazla ileriye götürmemek için firenledim kendimi bebek var diye hemen onu düşün hızını kes.

Ca

Canım valla ben anket yaptım doğru çıktı.ustelik meleğim benimde solumda...:KK66: neyse Allah sağlıklı evlat versin.saglikla kucagımıza alalım. Ben çok merak ediyorum ya :anneadayı::KK46:
Tabi önce sağlık cinsiyet hiçbi şekilde fark etmez ❤

Back
X