Hamilelikte saç boyama

serabiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
3
Arkadaşlar merhabalar. Hamileliğin ilk 3 ayım boya önerilmiyor. Benim de çok çok yeni daha. Ama beyazlarım çıktı ve ben sevmiyorum görüntüsünü. İnternetten %100 doğal boya arıyorum o da yurtdışında hep türkiyede yok. Hamileyken boyayan ve doğum yapan var mı ? Ya da bildiğiniz organik bir boya markası var mı

Ben üç ay sonra doktorum izin verdiginde phyto ile boyamistim saçlarımı, amonyaksiz en azından diye

benim de beyazlarim var ama boyamayacagim. sac rimeliyle beyazlari kapasaniz nasil olur?

İnstagram fenomeni var rüveyda sürekli saç boyuyor onun gittiği kuaförde vardır gebeliğin ilk haftalarından beri boyatıyor

Onunla yeni karşılaştım bugün rossmandan gördüm. Ya çok az beyaz var ama en önde. Rahatsız oluyorum.
tamam cok az beyaz varsa o rimelle gecersin ustunden duzelir zaten. ben de simdilik rahatsiz olmuyorum ama artarsa onlardan almayi dusunuyorum ozel gunlerde.
on yirmi tel beyaz icin degmez bence doktorlarin yapma dedigi seyi yapip sonra bu hormonlarla kafaya takip stresten diger telleri de beyazlatmaya

Ben üç ay sonra doktorum izin verdiginde phyto ile boyamistim saçlarımı, amonyaksiz en azından diye
Var demi türkiyede
Aynen öyle rimel alacam mantıklı. 3 ay sonra boyarım. Arkadaşımın eşinin saçı ombre ve hamileyken hiç beyaz görmedim açıkçası sormadım da. Doğurdu da maşallah bebeği sağlıklı. Bir de o aşırı makyaj yapar. Tırnakları da kalıcı oje. Kendisi güzellik merkezi sahibi zaten. Hani hep ayak ve el tırnakları kalıcı oje vardı bir de hamilelik boyunca renkli lens taktı. Biz çok sorun ediyoruz ya

Hint kınası mı alayım dedim de. Kuaförüm dedi alsan geri eskiye dönemeyiz

Evet buradan aldim ben, trendyolda kendi resmi satıcısından

Bu garniel saç sprey boyası var onu sordunuz mu

Güneş kremi vs sorun oluyor mu ? Tüm cilt bakım ürünlerimi bıraktım mesela ben. Sadece güneş kremi ve normal makyaj yapıyorum işte.

Boyadınız saçınızı diye bebek sağlıksız olacak diye bir şey yok. Bebeğinize bir şey olsa bile kimse boyadığınız için diyemez böyle bir araştırma yok. Hamilelik koca bir bilinmezlik. Riskli bir dönem. Araştırmalar net değil.
Kısa ve geçici bir süreç. Minimal ve temiz içerikli ürünlerle süreci tamamlamak en mantıklısı. 9 ay beyazlarınız çıksa bir şey olmaz. Önlerde çıkan birkaç beyaz telin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin bence. Yani çok kötüyseniz psikolojik olarak boyatın tabi ama ne gerek var ki. Bunlar hep vücudumuza kimyasal yük.

İlla boyayım demiyorum tabi. Sadece bilinen bir yöntem varsa uygularım diye düşündüm. Ben çünkü çok yeniyim henüz hamilelik için neler yapılır araştırmasına bile girmedim

`