• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus+Bencil Eşim

Benim hatirladigim 3 var.

Hayir sanki on yillik evli de cocuk hasretiyle yaniyor. Kendisi soyluyor gunde 2-3 farkli adamla sevisiyor. Hamile kalsa kimden kaldığı belli olmayacak, yine gidip kürtaj olacak. Sanki doguracak da hamile kalamiyor olmasının derdinde. Yine kürtaj olmak icin mi hamile kalamadigina dertleniyor anlamiyorum ki.
Eskiden nasıl insanlarbu kadar çok sevişiyor da bu kadar çok çocuk yapabiliyor diye çok kıskanıyordum çünkü.travma oluştu bende.bir nevi kendini kanıtlama gibi.

Allah yardımcın olsun ama tedavi olmalısınız artık 13 yıldır cinsellik yaşamayıp anlayış gösteren eşini sahiplenen bir adam zor bulunur. Biz de önem veriyoruz ama erkekler için çok önemli. Bence eşiniz bencil değil deneyin kendinizi tedaviye kapatmayın vajinadan bebek çıkıyor onun yanında küçücük kalan şey mi giremeyecek?

Bence adım adım yapacak durumda olamiyo o da 🙊 ama bunu benim farketmedigimi sanıyor ki doğrusu önceleri anlamamıştım tam oral yanpinca farkettim asıl olması gerekeni ben de😑
Bir 15 yıl sonra da başka şeyleri farkedersin zaten yaşlanır gidersiniz.bitti gitti 😁

Al bak al , başı denk gelınce çocuk oluyormuş cahil miyim neyim burdan öğreniyorum böyle şeyleri

@Lyanna Mormont .
Vajş olup Şırıngayla içine bırakanlar var ama biryandan haklı tam ilişki gerçekleşmeden çocuk yapsa ne yapmasa ne ne anladı bu işten bence tamamen hastalığı yenip yapmak en güzeli öyle yapmak çocuk. Olmuş işte.

Benim hatirladigim 3 var.

Hayir sanki on yillik evli de cocuk hasretiyle yaniyor. Kendisi soyluyor gunde 2-3 farkli adamla sevisiyor. Hamile kalsa kimden kaldığı belli olmayacak, yine gidip kürtaj olacak. Sanki doguracak da hamile kalamiyor olmasının derdinde. Yine kürtaj olmak icin mi hamile kalamadigina dertleniyor anlamiyorum ki.
Bu bilgilere nereden sahipsiniz ldlslddldjd rahatsız da olmamış bu yazılanlardan

Yanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Canım böylr bir tanıdığım vardı belden uyuşturup birliktelik oldu doktor uyuşturdu bunu denedimi doktorun

Canım böylr bir tanıdığım vardı belden uyuşturup birliktelik oldu doktor uyuşturdu bunu denedimi doktorun
Vajinusmusum diye araştırıp duruyorum, bu beladan kurtulanların hikayelerini de okuyorum, yıllarca çözemeyenleri de. Ne duysam ne önerilse bir heyecanla deniyorum ama olmuyor işte. İlk defa belinden uyuşturmayı siz yazmışsınız. Belden uyuşturan anesteziler gibi mi, tanıdığınız birisiymiş, rica etsem nasıl olduğunu öğrenip yazar mısınız lütfen? Uyuşturma ile ilişki kurmuşlar, problem çözülüp ilerleyen zamanlarda tekrar sorun olmamıştır umarım.Teşekkürlerimle.

Olur canım sorarım bildiğim kadarıyla sıkıntı yaşamadılar üç sene sonrs oldu birliktelik ve belden uyuşturmuşlar nasıl bilmiyorum tabi hastanede olmuş yani güvende hissetmiştir muhtemelen orada ilişki yaşayınca

Suçu sadece eşinize atmanız saçma. 13seneden bahsediyorsunuz 13sene ergen gibi sürtündünüzmü sadece. Şaka gibisiniz. Eşim doktora izin vermedi nedir ya bir şekilde kendiniz gidecektiniz çözecektiniz bunu. Bu şekilde yaşanırmı. Adam tabikide isteksiz olur.

Back
X