- Emoji Skoru
- 1.030
- Puanlar
- 313
- Konu Sahibi Mechulbirisiiste
13 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum. Ve ben yeni farkediyrum bu sorunu ben tek başıma dert etmişim, burda konuları takip etmeler, doktor araştırmalar, beyimiz hep olur modundaydi, doktor teklifini ücreti vs bahane etti. Çocuğum oldu ama hamilelik bile alttan muayene olmam gerekirse korkusuyla geçti, çocuğumun normal doğum hakkını elinden aldım vesvesesi vs. Planlı sezaryenle olunca bayaa erken aldı çünkü doktor
neyse bu halde ikinciyi de istiyo ona kalsa çoktan ama ben ısrarla kabul etmedim ama salak kafam tedavi konusunda da ısrarcı olmadım, o da soyle gerçi içime sinen, güvendiğim bir doktor da olmamıştı, şimdi pelvik taban kaslarını calistirma üzerine tedavisini buldum, baya güveniyorum yanii. Neyse bunu söyledim yine çok geldi ki kırk bin bence asla çok değil sadece kalmamız gerekeceği için otel vs artacak tabi bu fiyat ama benim asla gözümde değil, ne çektiğimi ben biliyorum. Neysee asıl bu konuda dolmamin sebebi oral konusunda oldu, ben ona yapiydum, çok da mutlu oluyor ama o bana yapamadı, ki istekliyim dee hiç görmüyor bu kadın bu kadar istekli ben rahatliyirum o kalıyor demiyor. Bir kaç kez laf da soktum olmadı. Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi de şu an doktor doğum yaptı hem çocuğun okulu var birakabilimem için tatil olması lazım. Neyse ama gelin görün ki ben hala sinirimi atabilmis değilim ona da, kendime de neden bu yükü tasimisimm kimseye anlatmadan diye. Bugün de nerdeyse gün boyu ağladım, yanii inanılmaz doluyum, buraya konu acisim da bundan, senelerdir pek girmiyorum bile. Yaklasiyo, ben istemiyorum çünkü biliyorum kalicam öyle yine kendini dusuncek. Yanii diyelim oldu, iyileştim o zaman da beni çok dusuncekmjs gibi gelmiyor. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bunu bile anlamıyorum.. Sanırım sevmesem de aynı evde yasayamazsim. Mesela bazı geceler aşırı istekli oluyorum ama asla yanına gidip yatasim bile gelmiyo, cunk u biliyorum kendini dusuncek. Ayrıca belki de ilişkiyi sevmicem onu da bilemem ama bu benim kafamda büyük bir yük, ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor her an aklımda, bosansam en azından kocam yok derim yüküm olmaz kafasindayim. Bu yaşımda saçlarımın yarisi nerdeyse beyaz. Yasitlarima bakıyorum, kimse bu kadar değil sonra diyorum Şeyma çektiğin aslında çekilir dert değil ki. Dışardan herşey güllük gülistanlık, mutlu numarası yapmak da ayrı olay
Öyle işte, kimse okumasa bile icimi boşaltmaya ihtiyacım vardı.