Hamilelikte saç boyatmak konusunda bilgili arkadaşlar yardım edermisiniz.

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Arkadaşlar ben daha yeni öğrendim hamilelik haberimi havalara uçtuk binlerce kere ŞÜKÜRLER olsun,Allahım isteyen herkese nasip etsin,olmayanada en hayırlısını nasip etsin.
Merak ettiğim konu şu;ben siyah saçlı esmer bi bayanım daha 6 haftalık hamileyim ama saçlarımı açamadım, beyazlarım şelale gibi fışkırıyor resmen şimdi önemli değil ama uzayınca daha kötü olcam İbrahim Tatlıses gibi:oops:siyah beyaz karışımı resmen. Gerci çocuğum için kurban olsun zarar verecekse asla yapmam ama 3 ayından sonra hint kınası zarar vermez diye okudum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz:KK51::KK51:

Ben de takip edecegim konuyu.
Cevremde hamile kim varsa boyasini yaptirdi. Bazilari organik boya kullandigini soyluyordu ama, bilmiyorum onlar da ne kadar organik. :(

Ben de takip edecegim konuyu.
Cevremde hamile kim varsa boyasini yaptirdi. Bazilari organik boya kullandigini soyluyordu ama, bilmiyorum onlar da ne kadar organik. :KK43:
organik boyalara aldanma hepsi zararlı demişti biri ne olur ne olmaz 3 ay dikkat etmek lazım ama sonrası için bi önlem alsak fena olmaz beyazlarım siyah saçta Şenay Düdek gibi görünüyor.

merhaba arkadaşlar..
benim gebeliğim planlı idi.. doktorum denemeler süresince de boyatma dedi.. gebe olduğumu öğrendim ilk üç ay kesinlikle boyatmayacaksın dedi.. 3,5 ay bitti ama ben yine de boyatmicam.. benim saçlar da turuncu idi şimdi yarısı kahve yarısı turuncu geziyorum ama allah korusun bişey çıkar ona bağlamak istemiyorum.. elimizden geldiğince biz üstümüze düşeni yapalım da gerisini allaha bırakalım diye düşünüyorum..

bitkisel dedikleri boyalarda da kesinlikle kimyasa bir katkıların olduğunu düşünüyorum.. ama hint kınası ya da normal kınayı bilemiyorum sonuçta onlar bitkiden yapılıyor kimyasal yok diye biliyorum bi doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı bilgi verir..

Arkadaşlar ben daha yeni öğrendim hamilelik haberimi havalara uçtuk binlerce kere ŞÜKÜRLER olsun,Allahım isteyen herkese nasip etsin,olmayanada en hayırlısını nasip etsin.
Merak ettiğim konu şu;ben siyah saçlı esmer bi bayanım daha 6 haftalık hamileyim ama saçlarımı açamadım, beyazlarım şelale gibi fışkırıyor resmen şimdi önemli değil ama uzayınca daha kötü olcam İbrahim Tatlıses gibi:oops:siyah beyaz karışımı resmen. Gerci çocuğum için kurban olsun zarar verecekse asla yapmam ama 3 ayından sonra hint kınası zarar vermez diye okudum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz:KK51::KK51:
Boyatmamak en iyisi sanirim

Ben de gebeliğim öncesinde çok dert ediyordum kendime beyazlarımı ama hamile kalınca umrumda olmadı açıkçası. Saçımda çok beyaz var ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca hiç önemsemiyorum.

evet
Ben de gebeliğim öncesinde çok dert ediyordum kendime beyazlarımı ama hamile kalınca umrumda olmadı açıkçası. Saçımda çok beyaz var ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca hiç önemsemiyorum.

çocuğun sağlığı na etkisi varsa bende kesinlikle yapmam zaten,benim merakım 3 ayından sonra bitkisel yada hint kınasıyla boyanabilir diye duydum duyan yada yapan varmı onu merak ettim

merhaba, ben 11+4 hamileyim. geçen hafta dr özellikle sordum boyatma dedi. organik boyadan falan hiç bahsetmedi ben doğumdan boyatacağım. ama dr kına yak dedi onuda ben yapmam. önce bebeğimin sağlığı.

Merhaba benimde boya zamanım geldi siyaha boyuyorum normalde saçlarımı zaten. Hint kınası almayı düşünüyorum siyah renkte boya kadar kimyasal yoktur herhalde içinde...

evet

çocuğun sağlığı na etkisi varsa bende kesinlikle yapmam zaten,benim merakım 3 ayından sonra bitkisel yada hint kınasıyla boyanabilir diye duydum duyan yada yapan varmı onu merak ettim

Ben hint kınasının zararlı olduğunu duymuştum. Sadece ellerimize yaktığımız kınanın zararı yok diye biliyorum ama o da beyazları kapatmıyormuş. Araştırın bence.

Şu an 3 aylık bir kızım var.hamileliğimin başından sonuna saçımı boyatmadım.en ufak şüphe bile huzursuz edecekti beni çünkü.ben o organik boya olayına da inanmıyorum açıkçası.ama son ayımda gerçek kına yaktım.o da biraz zahmetli.birinin yardımı olmadan imkansız.

Hint kınası yapayım bari çok sıkışırsam 4 aydan sonra çünkü benim saç eyvah eyvah

merhaba cnm seni etkilemek istemem ama benim arkadaşım son ayında boyadı saçlarını 2 kutu boyayla.ama doktor maskesi taktı agzına burnuna koku gitmesin diye bir şey olmadı.

hadi ya,bilemedim şimdi korkuttular beni baya:KK22:
ya birazda rahat bi kızdı gözü karaydı yani sakınan göze çöp kaçar der hep.
ama sen doktorunu dinle yinede bilemedim yani.
benim tahminim amonyak solursan zararlı bebeğe belki zararı dokunabılır dıyedır.oda maske taktı boyadı bişeyde olmadı maşallah sağlıkla maşallah aldı bebeğine kucağına.

Merhaba, Eşim 24 senelik profesyonel Bayan kuaförü olduğu için şanslı kadınlar arasındayım. Tüm boyalar, kimyasal içerir ama bitkiseller kimyasal olarak en az düzeyde olduklarından tercih edilebilir. Kimyasallar biz kadınların daima kullandığı maddelerdir. Bulaşık deterjanı, temizlik maddeleri, şampuanlar hep kimyasaldır. Bulaşık deterjanına günde kaç kez dokunuyoruz.. Hele çamaşır suyu, cif, porçöz vb.. bunlara aslında hiç temas etmemeliyiz. En zehirli kimyasallar bence bunlar. Eşim, 3.5 aylıktan sonra, kimyasal boyalarla 2 ayda bir olacak şekilde saçımı boyadı. Hatta saçın dibine değdirilmeden yapıldığı için röfle bile son derece zararsız yeter ki boya kokularını solumayalım..

Back
X