Hamilelikte saç kes

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim saçlarım uzadı ve bakımsızlaştı iş başı yapmadan kestirmek istiyorum ama bir inanış var ne tapmalıyım karar veremedim
Sizler hamile iken kestirdiniz mi ????

Bende hamile oldugumu ogrendigimde saclarim gayet uzundu ama mide bulantilarindan ve kis donemi oldufundan bakamiyodum saclarim kurumuyodu. Kut kestirdim giti. Sacin cocugun omruyle veya gelisimiyle ilgisi hangi mantikta yer alir ve kim bu inanisi ortaya cikardi bilmiyorum ama Rabbim saca gore omur veya organ bicecek degil boyle biraey mumkun mu rahat edeceginiz sekilde kestirin saclarinizi ben 10 haftalikken kestirdim 4 haftaya kadarda dogum yapicam ins. Gayet de sagikli ve gelisimi guzEl bir bebegimiz oluyor Allahin izniyle darisi size olsun:)

Bende hamile oldugumu ogrendigimde saclarim gayet uzundu ama mide bulantilarindan ve kis donemi oldufundan bakamiyodum saclarim kurumuyodu. Kut kestirdim giti. Sacin cocugun omruyle veya gelisimiyle ilgisi hangi mantikta yer alir ve kim bu inanisi ortaya cikardi bilmiyorum ama Rabbim saca gore omur veya organ bicecek degil boyle biraey mumkun mu rahat edeceginiz sekilde kestirin saclarinizi ben 10 haftalikken kestirdim 4 haftaya kadarda dogum yapicam ins. Gayet de sagikli ve gelisimi guzEl bir bebegimiz oluyor Allahin izniyle darisi size olsun:)
Teşekkürler canım işte bana da saçma geliyor ama ya olursa kısmı beni düşündüren inanmıyorum fakat düşündürüyor

Mantigima uymayan biaeyi oturup da ya olursa diye bile dusunmem canim hic takma yanii nasil rahat edeceksn hamileliginde oyle davran

Kılla,tüyle saçla ömür uzasaydı ben mağara adamı gibi dolanırdım ancak adı üstünde hurafe.inanıp da canını sıktığına değmez.hem annenin psikolojisinin iyi olması,kendini güzel hissetmesi bebek için daha olumlu olacağı kanaatindeyim.ben de 13 haftalık hamileyim ve yakında saçlarımı düzelttirecem.şu an mısır püskülü gibi dolanıyorum ve çok sıkıldım:)

Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim saçlarım uzadı ve bakımsızlaştı iş başı yapmadan kestirmek istiyorum ama bir inanış var ne tapmalıyım karar veremedim
Kızlar kestirdim ve rahatladım yorumlarınız için hepinize tşkler :)

Kestirdim canım o inanış tamamen hurafe. Bizzat hocadan bilgi aldım. Dinimizde hurafelere yer yok. Git kestir bence hem sen rahat edersin hem saçların kendine gelir.

Back
X