Ruj, oje ve manikurun nasıl bir zararı var ki? Vallahi bilmediğim için soruyorum çünkü hiç duymadım böyle bir şeyi daha önce. Ben önceki gebeligimde makyaj yapmıştım bir iki defa, doğal olarak ruj da sürmüştüm.birşy olmaz cnm yaa
ruj ,oje , manikür yapma,
Ruj, oje ve manikurun nasıl bir zararı var ki? Vallahi bilmediğim için soruyorum çünkü hiç duymadım böyle bir şeyi daha önce. Ben önceki gebeligimde makyaj yapmıştım bir iki defa, doğal olarak ruj da sürmüştüm.
Teşekkür ederim. Evet mantıklı.eniştem dr
o bize izin vermemişti , hiç birşey dogal değil sürdüğün herşey bebege gider diyordu ,
manikür pedikürden de hastalık kapmamak için izin vermezdi ,
Evet bunlar boya sonuçta bir kimyasal ama işte dediğim gibi fön çekmek düzleştirmek mantıken kimyasal yok ama saçtan geçer derler ya fön çekmek düzleştirmek sakıncalı o acabaeniştem dr
o bize izin vermemişti , hiç birşey dogal değil sürdüğün herşey bebege gider diyordu ,
manikür pedikürden de hastalık kapmamak için izin vermezdi ,
Fonun neyi geçecek ki sactan? Sprey falan mı kullanıyorsunuz fön çekerken?Evet bunlar boya sonuçta bir kimyasal ama işte dediğim gibi fön çekmek düzleştirmek mantıken kimyasal yok ama saçtan geçer derler ya fön çekmek düzleştirmek sakıncalı o acaba
Bilgim yok o konuda.Hayır fön makinesi radyosyon yayıyor diyorlar da
Evet bunlar boya sonuçta bir kimyasal ama işte dediğim gibi fön çekmek düzleştirmek mantıken kimyasal yok ama saçtan geçer derler ya fön çekmek düzleştirmek sakıncalı o acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?