Hamilelikte saça fön çekmek

Aysen95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
35
5
36
30
Hamileliğin 10.haftasın dayım kabarık bir saç şeklim var hergün duş aldıktan sonra saçımı kurutuyorum saçımı düzleştirdim maşa yaptım fön çektim bugün aklıma takıldı bunlar zarar vermişmidir bebeğime zararı olurmu lütfen yardım

🤦‍♀️ yok bacım bişey yapmaz

birşy olmaz cnm yaa
ruj ,oje , manikür yapma,
Ruj, oje ve manikurun nasıl bir zararı var ki? Vallahi bilmediğim için soruyorum çünkü hiç duymadım böyle bir şeyi daha önce. Ben önceki gebeligimde makyaj yapmıştım bir iki defa, doğal olarak ruj da sürmüştüm. 😕

Ama genelde yaptığım şey bunlar bu haftaya kadar ne bileyim bebeğe saçtan geçer derler ya bir günlük birşey değil hergün yapınca endişe ettim

Ruj, oje ve manikurun nasıl bir zararı var ki? Vallahi bilmediğim için soruyorum çünkü hiç duymadım böyle bir şeyi daha önce. Ben önceki gebeligimde makyaj yapmıştım bir iki defa, doğal olarak ruj da sürmüştüm. 😕

eniştem dr
o bize izin vermemişti , hiç birşey dogal değil sürdüğün herşey bebege gider diyordu ,

manikür pedikürden de hastalık kapmamak için izin vermezdi ,

eniştem dr
o bize izin vermemişti , hiç birşey dogal değil sürdüğün herşey bebege gider diyordu ,

manikür pedikürden de hastalık kapmamak için izin vermezdi ,
Evet bunlar boya sonuçta bir kimyasal ama işte dediğim gibi fön çekmek düzleştirmek mantıken kimyasal yok ama saçtan geçer derler ya fön çekmek düzleştirmek sakıncalı o acaba

Evet bunlar boya sonuçta bir kimyasal ama işte dediğim gibi fön çekmek düzleştirmek mantıken kimyasal yok ama saçtan geçer derler ya fön çekmek düzleştirmek sakıncalı o acaba
Fonun neyi geçecek ki sactan? Sprey falan mı kullanıyorsunuz fön çekerken?

fön makinasına varasıya kadar elinizdeki cep telefonu da radyasyon yayıyor.
yapmayın lütfen fönün ne zararı olabilir ki?
manikür pedikür kendiniz yaptığınız sürece onunda bir zararı olmaz.

fön çekmenın hiçbir sakıncası olmaz , onu ablamda bende her hafta yaptırıyorduk çalıştıgımız için ,

Yok canım zararlı olmazz allahtan öyle bişe yok :)

Back
X