- 28 Haziran 2015
- 78
- 23
- 88
- 33
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Ben agridan uyuyamiyorum bile her iki yada üç günde bir atak geçiriyorum midem bulaniyo kusuyorum hiç bir şekilde gecmiyo 7 8 saat sürdüğü oluyo ve ben resmen ölmek istiyorum o agridan.. iki taraflı sirtim agriyo öyle bir agri ki pfff mahvediyo benibende safra kesesi ağrısı cekıyorum kronik arada kriz gelıyor malesef geldiğinde de ömrümden ömür gidiyor sırtım sağ tarafımı hissetmıyorum ağrıdan yanıcı bir ağrı oluşuyor tek çözümü benım kendımce bulduğum 3 litreye kdr su içmek ve idrarla dışarı atmak ancak öyle geçiyor kriz geldiğinde 3 -4 saat sürüyor sabaha uyandıgımda birşey kalmıyor... bol su iç canım
ah canım aynısıBen agridan uyuyamiyorum bile her iki yada üç günde bir atak geçiriyorum midem bulaniyo kusuyorum hiç bir şekilde gecmiyo 7 8 saat sürdüğü oluyo ve ben resmen ölmek istiyorum o agridan.. iki taraflı sirtim agriyo öyle bir agri ki pfff mahvediyo beni(
Çok sağol canimm benim tam tersi şu içinde ağrılarım tavan yapiyo midem cokk sisiyo kusmak zorunda kalıyorum ama oylede bişey ki ağrısı 6 7 saatten sonra bıçak gibi aniden kesiliyo çok enteresan allahım şifa versin sana da canim...hamile olmasam tedavi olurum yada ameliyat ama malesef çekmek zorundayım bu agriyiah canım aynısıbenım vucudum susuz kaldığında genelde başlıyor atak birde hazmı zor yiyecekler yediğimde kısır,yeşilsoğan,yaplı börek tarzı şeyler... geçmiş olsun canım
Canimm çok şükür benim ağrılarım geçti ama beni mahvetti bazen hala hafiften sirtim ağrısa ödüm kopuyor yine o ağrı gelecek diyee ama herhangi bişey yapmadım canim kendiliğinden geçti 28 haframda iken sanırım hastanelik oldum serum lar falan yedim o günden beri cokkk şükür olmadı ağrım rabbim sanada şifa versin agrisini çok iyi bilirim çok zor cnm...ama bebeğe zararı olmaz korkma..Merhaba bende 23 haftalik gebeyim safra kesem de 1.5 cm taş varmış umutluyum ben senle aynı srun nasıl oldun nasıl baş ettin bu agrilarla ya nolur bi akıl ver bebeğim bişi olmasından korkuyrm bu agrilar la basedemiyorum sen nasıl bir yol izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?