hamilelikte safra kesesi agrisii:((

umutluyum-benn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
78
23
88
33
Bu nasıl bir ağrı dir dayanamiyorum 22 haftalik hamileyim safra kesesi ıntihaplanmis (kolesistit ) çok feci ağrısı var midemden sirtima yayılan bir ağrı nefesimi kesiyor ilaç ta kullanamiyorum yaşayan varmi kızlar nasıl geçer bu ağrı, dayanılacak gibi degill:'(

Hamile değilim, safra kesesi ağrısı da hiç yasamadim ama çok kez böbrek sancısı çektim taş dusurdum. Çok çok fenaydi
Bütün bunları hamileyken yasadigimi dusunemiyorum

Allah yardimciniz olsun
Acil sifalar diliyorum

Hafif bir ağrı kesici verdi onun dışında şuan bir tedavi başlatamam dedi ağrı kesicinin hiç bir faydası olmuyo

bende safra kesesi ağrısı cekıyorum kronik arada kriz gelıyor malesef geldiğinde de ömrümden ömür gidiyor sırtım sağ tarafımı hissetmıyorum ağrıdan yanıcı bir ağrı oluşuyor tek çözümü benım kendımce bulduğum 3 litreye kdr su içmek ve idrarla dışarı atmak ancak öyle geçiyor kriz geldiğinde 3 -4 saat sürüyor sabaha uyandıgımda birşey kalmıyor... bol su iç canım

Ben agridan uyuyamiyorum bile her iki yada üç günde bir atak geçiriyorum midem bulaniyo kusuyorum hiç bir şekilde gecmiyo 7 8 saat sürdüğü oluyo ve ben resmen ölmek istiyorum o agridan.. iki taraflı sirtim agriyo öyle bir agri ki pfff mahvediyo beni(

ah canım aynısı benım vucudum susuz kaldığında genelde başlıyor atak birde hazmı zor yiyecekler yediğimde kısır,yeşilsoğan,yaplı börek tarzı şeyler... geçmiş olsun canım

ah canım aynısı benım vucudum susuz kaldığında genelde başlıyor atak birde hazmı zor yiyecekler yediğimde kısır,yeşilsoğan,yaplı börek tarzı şeyler... geçmiş olsun canım
Çok sağol canimm benim tam tersi şu içinde ağrılarım tavan yapiyo midem cokk sisiyo kusmak zorunda kalıyorum ama oylede bişey ki ağrısı 6 7 saatten sonra bıçak gibi aniden kesiliyo çok enteresan allahım şifa versin sana da canim...hamile olmasam tedavi olurum yada ameliyat ama malesef çekmek zorundayım bu agriyi

Merhaba bende 23 haftalik gebeyim safra kesem de 1.5 cm taş varmış umutluyum ben senle aynı srun nasıl oldun nasıl baş ettin bu agrilarla ya nolur bi akıl ver bebeğim bişi olmasından korkuyrm bu agrilar la basedemiyorum sen nasıl bir yol izledim

Canimm çok şükür benim ağrılarım geçti ama beni mahvetti bazen hala hafiften sirtim ağrısa ödüm kopuyor yine o ağrı gelecek diyee ama herhangi bişey yapmadım canim kendiliğinden geçti 28 haframda iken sanırım hastanelik oldum serum lar falan yedim o günden beri cokkk şükür olmadı ağrım rabbim sanada şifa versin agrisini çok iyi bilirim çok zor cnm...ama bebeğe zararı olmaz korkma..

Merhaba arkadaşlar geçmiş olsun ayni dertten bende muzdaribim 16 haftalik hamileyim ameliyat diyolar ama ben olmak istemiyorum ağrılarim var sizede ameliyat diyolar mi

Çok tsk ederim cnm bnde çok su içerek hafiflettim limonlu au iyi geliyo bilginiz olsun 24 hafta olduk Rabbim bebegimizi ve bizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah Bol su ve diyet

Bana hemen dediler hamileyken ama riskleri var tabi ben korkuyorum sizinde ağrılarınız oluyomu nasıl geçiyo bende ağrı oldumu karaciğer değerlerim yükseliyo ve iltihap olusuyomus

Ben hiç karaciğer degerlerime baktirmadim demedi doktorlar birsey ama çok agrilarim oluyo midem sirtimberbat bi agri uyuyorum sabah kalmıyor snra tekrar basliyo senin nasıl çok mu ağrıların şikayetlerin neler

İkikere hastaneye yattim suan 2 aydır çok bi ağrım yok ama hamileligimin ilerleyen zamanlarında olursa daha riskliymis

Selam kizlar ben de 35 haftalik hamileyim. Gecen hafta safra atagi gecirdim. İlk hamileligim, dr m sezeryan ve sonrasinda safra ameliyati olabilir dedi, sizi merak ettim hamileliginiz nasil sonlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…