• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Sağlıklı Beslenme... :)

Niye Bulantın mi var da yiyemiyorsun cnm ?
Bulanti cok yok kusma falan da hic olmadi cok sukur ama bu hafif bi bulanti bile istahsizlik yapiyor bugun ekmek peynir zeytin disinda bol limonlu iki kase bulgur corbasi ve domates yedim.biliyorum bebis icin yeterli degil bunlar:(

Bulanti cok yok kusma falan da hic olmadi cok sukur ama bu hafif bi bulanti bile istahsizlik yapiyor bugun ekmek peynir zeytin disinda bol limonlu iki kase bulgur corbasi ve domates yedim.biliyorum bebis icin yeterli degil bunlar:KK43:

Cnm takma kafana ilk aylarda bebek senden besleniyor ki o kdr çok kusup hatta çok kilo veren var ana bebekleri gayet sağlıklı... 4. Ayında geçecek bunlar ve dengeli besleneceksin ;)

Kahvaltı öncesi 1 bardak su

Kahvaltı
Lorlu 2 yumurtalı omlet
10 zeytin
1 salatalık 1 yeşil biber
2 gün kurusu
1 çay bardağı fındık
Krem peynir
2 fincan ıhlamur

Saat 11.55
1 küçük dilim baklava
1 çorba kaşığı sade dondurma

Sağlıklı yani karatay usulü beslenme devam... buraya yazamiyorum ama devam ediyorum elmek hic yok arada çok ama cok nadir incecik lavaş var... hamur isi yok abur cubur yok 76.9 kiloyum ... 76 ve 77 arası gidip geliyorum, elbette bebeğim de kilo alıyordur... bakalım doğum sonu gider aldığım kilolar ?

Arada kaçamak olsa da devam ediyorum ama burdan da devam etmek istiyorum...

Kahvaltı öncesi 1 bardak su

Kahvaltı
Kaşarlı omlet
Ev yapımı peynir (kendim yaptım )
10 zeytin
Yarım turp
1 çay bardağı fındık
3 gün kurusu
1 bardak greyfurt suyu

Saat 11.45
Sade Türk kahvesi

Öğle saat 13.30
1 bardak süt
1 avuç fıstık
Tarçınlı elma küçük

Akşam saat 18.00
Izgara hamsi
Roka salatası
Yarim ince lavaş
2 kibrit kutusu tahin helvası
Çay

Saat 19.10 30 dk yürüyüş

Günaydın...

Her zamn ki gibi 1 bardak su

Kahvaltı
Ev yapımı peynir
2 yumurta haşlama
Havuç ve maydonoz salatası
Fındık ve 2 gün kurusu
10 zeytin
2 bardak zencefil çayı limonlu

Evet arkadaşlar ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum... 77.4 kiloyum ne alıyorum ne veriyorum, bu normal mi bilmem... bebegimin gelişimi gayet iyi haftasinla uyumlu 1.5 hafta önce 1200 gr dı.

Evet 1 aydan fazla oldu karatay usulü besleniyorum ve kilo almadım hic hatta 77.1ve 77.7 arası gidip geliyorum... pazartesi dr gittim bebeğim 1712 gr olmuş kizcem kilo alıyor ama maş :) ins doğum sonrası aldığım diğer kiloları da verdim mi fit bir anne olurum :D

Evet 1 aydan fazla oldu karatay usulü besleniyorum ve kilo almadım hic hatta 77.1ve 77.7 arası gidip geliyorum... pazartesi dr gittim bebeğim 1712 gr olmuş kizcem kilo alıyor ama maş :) ins doğum sonrası aldığım diğer kiloları da verdim mi fit bir anne olurum :KK70:
Masallah size, cok guzel gidiyorsunuz bebegin de sen de ;)

Back
X