Amin cnm insallah.2 saatte bir beslenmen gerekiyor.listeye gore besleneceksin yemekten sonra yuruyeceksin ani inis cikis bebek icin sakincali stres uzuntu yok bol su yogurt yagsiz sut sorularin olursa yazabilirsinGayet iyiymiş kilosu Allah bağışlasın darısında bana
Evet kuvoze girmedi hic.acikcasi hamileyken dikkat ettigim kadar etmiyorum o zamanda 200 leri goruyorum zaman buldukca olcuyorum aslinda takipli olcmem gerek ama cok bunaldim parmaklarim simsiyah oldu delmekten dogumdan sonra saldim.emzirdigim icin ilac kullanamiyorum fakat doktorum sutten kesince gel ilac kullanman gerekiyor dedi en iyi ihtimalla insulin direnci kesin var bende senin durumun neEvet kilosu iyiymiş, doktor doğumda bizim bebeğin 3,5 kilo olur dedi. Peki şuan hala ölçüyor musun veya ilaç kullanıyomusun?
Elimden geldiğince 2 saatte bir yemeye calışıyorum çok yardımcı oldunuz banaAmin cnm insallah.2 saatte bir beslenmen gerekiyor.listeye gore besleneceksin yemekten sonra yuruyeceksin ani inis cikis bebek icin sakincali stres uzuntu yok bol su yogurt yagsiz sut sorularin olursa yazabilirsin
Evet kuvoze girmedi hic.acikcasi hamileyken dikkat ettigim kadar etmiyorum o zamanda 200 leri goruyorum zaman buldukca olcuyorum aslinda takipli olcmem gerek ama cok bunaldim parmaklarim simsiyah oldu delmekten dogumdan sonra saldim.emzirdigim icin ilac kullanamiyorum fakat doktorum sutten kesince gel ilac kullanman gerekiyor dedi en iyi ihtimalla insulin direnci kesin var bende senin durumun neEvet kilosu iyiymiş, doktor doğumda bizim bebeğin 3,5 kilo olur dedi. Peki şuan hala ölçüyor musun veya ilaç kullanıyomusun?
Kalori hesabi yapman gerekÇok acıkıyorum normalde şekerden olsa gerek 5 6 kere öğün yapıyorum
Ne demek her zaman yanindayim.bende yasadim ustelik gunde 4 kere insulin vurdum kendime o nedenle anliyorum seni herkesi bosver ve sadece bebek ve kendini dusun mutlu olmaya bakElimden geldiğince 2 saatte bir yemeye calışıyorum çok yardımcı oldunuz bana
Benim doğuma 2 haftadan az kaldı. Doğumdan 6 ile 12 hafta sonra şeker testini tekrarlamam gerekmiş. Doktor hamilelikten sonrada bilinçli beslenmemi söyledi ve bebeğinde sağlıklı beslenmesi önemli dedi, yani bizde şeker hastası adayıyız açıkçasıEvet kuvoze girmedi hic.acikcasi hamileyken dikkat ettigim kadar etmiyorum o zamanda 200 leri goruyorum zaman buldukca olcuyorum aslinda takipli olcmem gerek ama cok bunaldim parmaklarim simsiyah oldu delmekten dogumdan sonra saldim.emzirdigim icin ilac kullanamiyorum fakat doktorum sutten kesince gel ilac kullanman gerekiyor dedi en iyi ihtimalla insulin direnci kesin var bende senin durumun ne
Çok sevindim yanımda olduğunuzaNe demek her zaman yanindayim.bende yasadim ustelik gunde 4 kere insulin vurdum kendime o nedenle anliyorum seni herkesi bosver ve sadece bebek ve kendini dusun mutlu olmaya bak
Evet yanlis cunku bebek asla senin dusundugun gibi beslenmiyor sen yemesen bile o gidasini senin depolarindan cekiyor fakat gece dusmesini engellemek icingece menusu var ani dususler icin bunuda olcum listesiyle diyetisyenine vereceksin o sana gece kalkip 1elma veya 1 bardak sut onerecek her meyveyi yiyemezsin hurma pekmez recel bal yasak sakin ol ama tedbiri birakma ani inis cikislari doktoruna bildir3 ana öğün üçte ara öğün daha korkuyorum az yiyorum diye hele bide 9 saat yatıyorum bebeğin aç kaldığını düşünüyorum yanlış mı bu düşüncem
Korkma cnm bebeğin besleniyor gayet. Ben 76 kilo ile hamile kaldım ve 79 ancayım. Beslenmeye uyunca kilo alamadım. Doktorumda zaten kilolu başladın hamileliğe dedi, bebek vitaminini alıyor dedi. Zaten abur cubur yiyebilseydim, gazlı içecek tüketseydim 90 kilo olurdum.3 ana öğün üçte ara öğün daha korkuyorum az yiyorum diye hele bide 9 saat yatıyorum bebeğin aç kaldığını düşünüyorum yanlış mı bu düşüncem
Evet oyle benimki insulin direnci olarak kaldi ama her an degisebilir..az kalmis allah kurtarsin bi avazda insallah takiplarini aksatmaBenim doğuma 2 haftadan az kaldı. Doğumdan 6 ile 12 hafta sonra şeker testini tekrarlamam gerekmiş. Doktor hamilelikten sonrada bilinçli beslenmemi söyledi ve bebeğinde sağlıklı beslenmesi önemli dedi, yani bizde şeker hastası adayıyız açıkçası
Şuan bende seni çok anlıyorum, ama gerçekten takma kafana. Çoğu hamilelikte oluyor bu. Yalnız diyilsinÇok sevindim yanımda olduğunuza
Vucudun yapiyor paketli gida yermiydin eskiden gecmis cok onemli cunku.bencok yerdim cips kremali biskuvi vs..hep hazir gidalar hazir yogurt bile yasakti bana hala evde mayaliyorum...sadece tatli degil paketli olan tum gidalar yukseltir...ne kadar kaldi doguma gunde 7 kere olcumunu ihmal etme ve yaz hepsiniBenim üzüldüğümde bu saydıklarının hiç birini yemiyorum şekere dair hiç bir şey yok neden oldu ki
Saol cnm inşallah, ne zorluklar yaşıyoruz. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEvet oyle benimki insulin direnci olarak kaldi ama her an degisebilir..az kalmis allah kurtarsin bi avazda insallah takiplarini aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?