Hamilelikte serklaj/dikiş

Emasilo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
144
166
103
Kızlar merhaba, benim ilk doğumum 27. Haftada oldu. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu 25. Haftadayken. Acil serklaj atıldı ama 2 hafta sonra maalesef doğum oldu. Şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık. Dikiş atılacak. Siz dikişinizi nerede, hangi doktora attırdınız? Mutlaka perinatolog mu atmalı? Ben Tekirdağ’da yaşıyorum. Burada dikiş attıran oldu mu? Tecrübelerinize ihtiyacım var

Merhanalar ben de 25.haftada acil serklaj olmuştum ama 37+1de doğum yaptım ve dikişten sonra yattım bence kadın doğum doktoru da yapabilir tabi daha önce yapan deneyimli birini araştırın bu sefer sağlıkla kucağınıza alacağınıza alıcaksınız sağlıkla zamanında gelsin

Merhabalar, teşekkür ederim cevabınız için Belki benim de dayanırdı ama bebeğimin anomalisinden dolayı amniyon sıvısı fazlaydı bu da erken doğumu tetikledi.. Umarım bu kez sağlıkla ve zamanında kavuşurum

Amniyon sıvısının fazla olduğu nasıl anlaşıldı kaçıncı haftada. Bide neden oluyomuş bu sıvı fazlalığı doktorunuz bişey dedi mi

Burayı umutmayın doğumdan sonra yazın güzel haberlerinizi bekliyorum

13+2 de dün atıldı . İnsallah sonuç gğzel olur korkuyorum bende . Endişelerim acabalarım çok fazla. Hastanedeyim şuan . İğne yapmak için uyandırdılar gecenin sessizliğinde düşünüp duruyorum . Allah herşeyin hayırlısını versin . Sadeve Allah’a sığının . O herşeyi en iyi bilendir .sadece perinatoloji mi atıyor sorunuza gelince hayır operatör doktordu benimkisi ,şehrin en iyilerinden diye biliniyor . Ankara’da aydan biriye yaptırmak istedim fiyat boyumuzu çok aşınca burdakinin 4 katı olunca takibimi yapan doktora yaptırmaya karar verdim hayırlısı olsun insallah

Amniyon sıvısının fazla olduğu nasıl anlaşıldı kaçıncı haftada. Bide neden oluyomuş bu sıvı fazlalığı doktorunuz bişey dedi mi
26. Haftada anlaşıldı, bebeğimin yemek borusu oluşmamış. O yüzden sıvı fazlalığı varmış

Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Ben 9+3teyim. 12-14. Hafta arası atacağız dedi doktorum. Sanırım ben de takibimi yapan doktora attıracağım. Çünkü gerçekten fiyatlar çok yüksek. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 3. Denememiz. Arada bir sürü ameliyat oldum. Maddi manevi çok yorulduğumuz bir süreç. Allah yardım etsin hepimize, sonu çok güzel olsun inşallah

Önemli olan doktorun tecrübesi diyip Allah’a sığındım bende . Çünkü bizim de karşılayabileceğimiz kadar değildi miktar . Büyük oğlum okula başlayacak birçok masraf , bnm önceki ameliyatım va biz de baya bi maddi külfet altındayız . Sonuçta herkes gidip o profta olmuyorya ameliyatını devlette bile olan bir çok kişi bar dedim oldum insallaj sorunsuz alırız hepimiz de kucağımıza

Durumunuz ne oldu

26. Haftada anlaşıldı, bebeğimin yemek borusu oluşmamış. O yüzden sıvı fazlalığı varmış
Merhaba bende 8+5 gunluk hamileyim usm bakdiqda dr sivinin bir az cok oldugunu soyledi. Arastirdim ve korkmaya basladim ya artmaya devam ederse. Sizin dr her hangi bir tedavisini oldugunu soyledimi? Ben 12 haftayi bekliyorum yineden dr gitmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…