- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İlgilendiğiniz bir konu ki sizi rahatsız ediyor. İlgilenmeyin olsun bitsin. Çok takılmayın. Herkes istediği gibi konuşabilir.Özür dilerim sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak bu "hamiş" modası ne zaman geçecek? Çok itici duruyor
Hamis demenin ne sakincasi var. Acaba.Özür dilerim sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak bu "hamiş" modası ne zaman geçecek? Çok itici duruyor
Takiplerim devlet hastanesinde canım malesef görüşemem ki onunlaCanim bi doktoruna telefon et istersen.
Kanama olsa dün görmezmiydi canım?Kanama bazen kese icerisinde de olabiliyor..
Icinizin rahat olması icin gidin, gösterin..
Ama bebiş her haftasında biraz daha büyüyor ve karın kaslarında ağrı oluyor..
Sürekli miydi peki?Ayni sey mi bilmiyorum ama iki hamileligimde de adet gunlerine denk gelen gunlerimde siddetli agrim olmustu. Normal diye biliyorum
3 ayı doldurduk ya korktum geçmediği içinBenimde oyleydi uc aya kadar gecmemisti sonra geciyo.
Dün ağrınız var mıydı? Anlık şeyler bunlar ben tedirginlikten her supheye düştüğümde acile veya kendi dr uma değişmeli olarak gidiyordum..Kanama olsa dün görmezmiydi canım?
Canım hastaneden eve geldikten sonra başladı ağrı. Öncesinde olsa sorardım doktora. Geçmezse gideceğim mecbur. Yoruyor.Dün ağrınız var mıydı? Anlık şeyler bunlar ben tedirginlikten her supheye düştüğümde acile veya kendi dr uma değişmeli olarak gidiyordum..
Benim ağrım tam bebeğin olduğu bölgede. Alt karın orta kısımda.benim kasık bölgemde hamilelik boyunca devam eden bir ağrı vardı ama benimki tam kasık yani bacağın bitiş bölgesinde ve kas ağrısıydı. yani regl sancısı benzeri değildi, karın ya da genital bölgemi etkilemiyordu. doktorum magnezyum vermişti, doğum anıyla birlikte bir anda geçti.
doktorunuza mutlaka danışın sizinki regl sansıcı gibiyse tehlikeli olabilir.
Evet. Hatta 7 aylik bebegim var emziriyorum. Regl görmedim hiç ve o haftalarda agrim yine oluyorSürekli miydi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?