Hamilelikte şiddetli kasık ağrısı 13.hafta.

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Konum belki taşınacak ama belki burdan yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.
12+5 hamişim. Dün randevum vardı. Bebeğim iyiymiş şükür
Ancak eve geldikten sonra bir kasık ağrısı anlatamam. Gece biraz geçmişti sabah yeniden arttı. Halen geçmedi ağrı kesici alsam alırım o derece. Arkadaşım vardı kızın yanında kıvrandım oturamadım.
Netten araştırdım rahim bağları geriliyor diyor. Öyle olsa geçmesi lazım geçmiyor.
Ciddiye alayım mı
Birşey olsa dün doktor görmezmiydi
Boşa mı panik oldum
Yoksa acile gitmelimiyim
Kanama vs yok
Sadece alt karın bölgem şiddetli ağrıyor regl ağrısı gibi. Sürekli bir ağrı.

Kanama bazen kese icerisinde de olabiliyor..
Icinizin rahat olması icin gidin, gösterin..
Ama bebiş her haftasında biraz daha büyüyor ve karın kaslarında ağrı oluyor..

Ayni sey mi bilmiyorum ama iki hamileligimde de adet gunlerine denk gelen gunlerimde siddetli agrim olmustu. Normal diye biliyorum

bende öyle bir ağrı olmadı için bişey diyemeceğim. çok şiddetliyse doktorunuzu arayın

benim kasık bölgemde hamilelik boyunca devam eden bir ağrı vardı ama benimki tam kasık yani bacağın bitiş bölgesinde ve kas ağrısıydı. yani regl sancısı benzeri değildi, karın ya da genital bölgemi etkilemiyordu. doktorum magnezyum vermişti, doğum anıyla birlikte bir anda geçti.
doktorunuza mutlaka danışın sizinki regl sansıcı gibiyse tehlikeli olabilir.

Dün ağrınız var mıydı? Anlık şeyler bunlar ben tedirginlikten her supheye düştüğümde acile veya kendi dr uma değişmeli olarak gidiyordum..
Canım hastaneden eve geldikten sonra başladı ağrı. Öncesinde olsa sorardım doktora. Geçmezse gideceğim mecbur. Yoruyor.

Benim ağrım tam bebeğin olduğu bölgede. Alt karın orta kısımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…