Hamilelikte şiddetli kasık ağrısı 13.hafta.

Canım regl ağrısı benzeri ise normal çünkü regl dönemlerinde regl ağrısı benzeri sanki regl oluyormuş gibi diyen arkadaşlarım oldu ama ben yaşamadım.
Fazla hareket etmemeni kesinlikle ağır kaldırmamanı uzanıp tv karşısında pineklemeni tavsiye ediyorum

Benimde aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi,gec olmadan bi tahlil yaptirin.Daha yeni basima geldi cunku,alt karin bolgede kasiklarda agri oluyodu benimde,agri kesici alacak kadar degil agrisi.ya dakum dokuyo olabilirsiniz.Hamilelikte cok goruluyor bunlar

Bence doktora git .. ne olur Ne olmaz

Olabilir bu aklıma gelmemişti. Zaten sık idrara çıktığım için genelde normal karşılıyorum yanma filan da yok ama doktora gitmekte yarar var teşekkür ediyorum

Öyleyim zaten canım hep uzanıyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum böyle de tembelleşicem ama napiimm

Ben de bugün sordum dedi ki ağrı normal ama sık idrara çıkma, yanma, idrarın bitmemiş hissi hani böyle damla damla sürekli yapma isteği var mı dedi. Yok dedim var deseydim sanırım enfeksiyon ihtimali için tekrar değerlendirecekti.

Bende de olmuştu böyle bıçak saplanması gibiydi ama dinlenince geçiyordu ayaklarını uzat altına yastık koy biraz yüksekte tut geçmezse doktorunu ara

Bana doktorum o haftalar için kanama yoksa korkma demişti, hatta bazen o kadar şiddetli ağrın olur ki düşük yaptım sanırsın ama öyle bir şey olmaz demişti. Tek alarm bulgusu kanama o haftalar için

Benim cok agrim olurdu ozellikle ilk hamileligimde her regl doneminde sanki vucudum regl olamamasinin hirsini benden alirdi oyle agrirdi kasiklarim hic endiselenme 2. Hamileligimde 1 kere cok siddetli agrim oldu nefesin kesildi o derece agridi kasiklarim hemen doktoru aradim kanama yoksa sikinti yok neren agrirsa agirsin kanama yoksa problem yoktur demisti icin rahat olsun

Rahmin geriliyor canım. Bebek kendine yer acıyor. Kimi bu durumu çok sancıyla geçiriyor kimi daha az. Sen doktorunu bi ara istersen

normal

Bende 13 hafradayim aynı ağrılar var adet sancısı gibi kramplar yumurtaliklarimda sancı ve bosluklarimda ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…