- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Regl dönemim değil bu ayın 7 8 i normalde olmam gereken dönemEvet. Hatta 7 aylik bebegim var emziriyorum. Regl görmedim hiç ve o haftalarda agrim yine oluyor
Gecmezse yarin bir git istersen yada telefonla ara. Bence normal diyecek ama nolur nolmaz.Regl dönemim değil bu ayın 7 8 i normalde olmam gereken dönem
Canım regl ağrısı benzeri ise normal çünkü regl dönemlerinde regl ağrısı benzeri sanki regl oluyormuş gibi diyen arkadaşlarım oldu ama ben yaşamadım.Konum belki taşınacak ama belki burdan yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.
12+5 hamişim. Dün randevum vardı. Bebeğim iyiymiş şükür
Ancak eve geldikten sonra bir kasık ağrısı anlatamam. Gece biraz geçmişti sabah yeniden arttı. Halen geçmedi ağrı kesici alsam alırım o derece. Arkadaşım vardı kızın yanında kıvrandım oturamadım.
Netten araştırdım rahim bağları geriliyor diyor. Öyle olsa geçmesi lazım geçmiyor.
Ciddiye alayım mı
Birşey olsa dün doktor görmezmiydi
Boşa mı panik oldum
Yoksa acile gitmelimiyim
Kanama vs yok
Sadece alt karın bölgem şiddetli ağrıyor regl ağrısı gibi. Sürekli bir ağrı.
Ay ben uzun süre kanama yaşadım hatta düşürüyorum diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Ama şimdi Aslan gibi evladımKanama olsa dün görmezmiydi canım?
Konum belki taşınacak ama belki burdan yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.
Ancak eve geldikten sonra bir kasık ağrısı anlatamam. Gece biraz geçmişti sabah yeniden arttı. Halen geçmedi ağrı kesici alsam alırım o derece. Arkadaşım vardı kızın yanında kıvrandım oturamadım.
Netten araştırdım rahim bağları geriliyor diyor. Öyle olsa geçmesi lazım geçmiyor.
Ciddiye alayım mı
Boşa mı panik oldum
Yoksa acile gitmelimiyim
Kanama vs yok
Olabilir bu aklıma gelmemişti. Zaten sık idrara çıktığım için genelde normal karşılıyorum yanma filan da yok ama doktora gitmekte yarar var teşekkür ediyorumBenimde aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi,gec olmadan bi tahlil yaptirin.Daha yeni basima geldi cunku,alt karin bolgede kasiklarda agri oluyodu benimde,agri kesici alacak kadar degil agrisi.ya dakum dokuyo olabilirsiniz.Hamilelikte cok goruluyor bunlar
Öyleyim zaten canım hep uzanıyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum böyle de tembelleşicem ama napiimmCanım regl ağrısı benzeri ise normal çünkü regl dönemlerinde regl ağrısı benzeri sanki regl oluyormuş gibi diyen arkadaşlarım oldu ama ben yaşamadım.
Fazla hareket etmemeni kesinlikle ağır kaldırmamanı uzanıp tv karşısında pineklemeni tavsiye ediyorum
Bende de olmuştu böyle bıçak saplanması gibiydi ama dinlenince geçiyordu ayaklarını uzat altına yastık koy biraz yüksekte tut geçmezse doktorunu araKonum belki taşınacak ama belki burdan yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.
Ciddiye alayım mı
Boşa mı panik oldum
Yoksa acile gitmelimiyim
Kanama vs yok
Kanama derken regl donemlerinizde normal adet gormeye devam mi ettinizAy ben uzun süre kanama yaşadım hatta düşürüyorum diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Ama şimdi Aslan gibi evladımçok şükür
Yani yanlış hatırlamıyorsam 12 haftalıkken hala kanama vardı
normalKonum belki taşınacak ama belki burdan yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.
Ciddiye alayım mı
Boşa mı panik oldum
Yoksa acile gitmelimiyim
Kanama vs yok
12. Haftaya kadar her ay regl mi oldunuzAy ben uzun süre kanama yaşadım hatta düşürüyorum diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Ama şimdi Aslan gibi evladımçok şükür
Yani yanlış hatırlamıyorsam 12 haftalıkken hala kanama vardı
Regl değil sızıntı şeklinde kanama12. Haftaya kadar her ay regl mi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?