Kızlaaar bir kaç hafta önce hamileyim ve sigarayı bırakamıyorum normalden daha fazla canım istiyor ne yapayım diye sizden fikir almıştım bırakırsam söyleyeceğim demiştim ben sigarayı bıraktııım. Açıkçası bırakmayı düşünen ama yapamayanlar için buraya da yazmak istedim ben su içerek ve yatarak bıraktım bir günümü sadece kendime ayırdım yanıma iki buçuk litre su ve Polo naneli şeker koydum canım her sigara istediğinde önce fazla fazla su içip sonra Polo şeker yedim ve yatağımdan kalkmadan telefondan film izlemeye devam ettim akşama doğru aşırı aşırı baskıladı nikotin ihtiyacı o sırada da eşimle çıkıp bir yürüyüş yaptık ve sevdiğim bir iki şey alıp dışarıda çok oyalanmadan evime geri dönüp yatağıma girdim kaldığım yerden devam ettim canım her sigara istediğinde sürekli bir şeyler yedim ve bolca su içtim ikinci günden sonra asla ilk gün kadar baskın olmadı yani önemli olan ilk günü atlatabilmek böylelikle bir haftadır sigara içmiyorum ben normalde bir buçuk pakete yakın sigara içen bir insandım ve on yıldır kullanıyorum ben yaptıysam herkes başarabilir sadece ilk gün biraz sabır ve irade istiyor umarım faydası olur size de başarılaaar