Ben varım. İlk haftalarda 3-4 tane içiyordum. Şimdi 11. Haftadayım içemiyorum. Dr bana bırak dersem strese girersin zaten 10. Haftayı geçtikten sonra kendin içmeyeceksin dedi. Aynen de öyle oldu :)Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Bende o kadar dua ediyorumki allahim tiksindirsin diye gercekten dayanamiyorum birde cok stresli bi donemdeyim o da icmemi etkliliyor aslinda insallah bende senin gibi olurum hic icmemBen varım. İlk haftalarda 3-4 tane içiyordum. Şimdi 11. Haftadayım içemiyorum. Dr bana bırak dersem strese girersin zaten 10. Haftayı geçtikten sonra kendin içmeyeceksin dedi. Aynen de öyle oldu :)
Nasil bir sigara o adı ne kiÖncelikle allah hayırla kucağınıza almak nasip etsin içmemeniz gerektiğini zaten biliyorsunuz ama bırakamıyorsanız bir arkadaşımda asla bırakamayanlardan doktoru ona içeriği nerdeyse “0,” olan bir Sigara önermişti onu içiyordu çok canınız istediğinde araştırın isterseniz onu için
Bilmiyorum burda yazılıyor mu malboranın sigarası içerisinden ki zararlı maddeler 0-1 oranındaymış ama genede içmeyin sigara size ve bebeğinize ciddi zararlar verebilirNasil bir sigara o adı ne ki
Yinede zararliysa doktor neden icebilirsin demis kiBilmiyorum burda yazılıyor mu malboranın sigarası içerisinden ki zararlı maddeler 0-1 oranındaymış ama genede içmeyin sigara size ve bebeğinize ciddi zararlar verebilir
Arkadaşım sigarayı bırakamıyordu oda madem içiyorsun o markanın şöyle bir sifarası var onu iç onun 7 tanesi normal 1 sigaraya eşit demiş öyle söylemişti banaYinede zararliysa doktor neden icebilirsin demis ki
Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Bırakmalısın. Eğer hala tiksinemediysen ve içme isteği geldiğinde içiyorsan günde 3 litre su tüket ve iki üç elma ye vücut toksinlerin temizlesin.Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?