Hamilelikte sigara icen varmi ?

Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Ben varım. İlk haftalarda 3-4 tane içiyordum. Şimdi 11. Haftadayım içemiyorum. Dr bana bırak dersem strese girersin zaten 10. Haftayı geçtikten sonra kendin içmeyeceksin dedi. Aynen de öyle oldu :)

Ben varım. İlk haftalarda 3-4 tane içiyordum. Şimdi 11. Haftadayım içemiyorum. Dr bana bırak dersem strese girersin zaten 10. Haftayı geçtikten sonra kendin içmeyeceksin dedi. Aynen de öyle oldu :)
Bende o kadar dua ediyorumki allahim tiksindirsin diye gercekten dayanamiyorum birde cok stresli bi donemdeyim o da icmemi etkliliyor aslinda insallah bende senin gibi olurum hic icmem

Kalp atışını duyduğum günden beri ağzıma sürmedim. İnşallah siz de bırakırsınız en kısa zamanda

Kan sonucunda öğrendiğim gün bıraktım.
Günde 1-1,5 paket içerdim. Hatta hamile kalıpta bırakamamaktan çok korkuyordum.
Umarım sizde en yakında zamanda bırakabilirsiniz. Emin olun sandığımız kadar zor olmuyor.

Öncelikle allah hayırla kucağınıza almak nasip etsin içmemeniz gerektiğini zaten biliyorsunuz ama bırakamıyorsanız bir arkadaşımda asla bırakamayanlardan doktoru ona içeriği nerdeyse “0,” olan bir Sigara önermişti onu içiyordu çok canınız istediğinde araştırın isterseniz onu için

6.haftamda tiksindim 2 ay boyunca kokusuna tahammul edemedim.
Ikinci 3 aylik donemde ictim malesef azda olsa bazen gunde bir tane bazen iki uc.
Son 2 ayimda yaza denk geldi karnim burnumda sicakti nefes bile alamiyodum zaten icmek istemedim hic aklima gelmedi
Icmek,icmemek bi secenek degil aslinda icilmemesi gerekiyo.
Hala vicdan azabini cekerim zaman zaman.

Sırf sigara içtiği için 28 haftalık doğum yapan tanıdığım var.Çocuğu için ağlıyor sızlıyor bebek için üzgünüm ama anne hiç samimi gelmiyor evladını düşünen içmez.Aşermek falan demeyin hamile kadının bünyesi ihtiyacı olmayan bir şeyi istemezmiş.Nikotin ihtiyacın için patlıcan yiyebilirsin

Nasil bir sigara o adı ne ki

Eger cok stres oluyorsanız 1 2 öneriliyor. Cunku stres sigaradan daha zararli bebisler icin

Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Bırakmalısın. Eğer hala tiksinemediysen ve içme isteği geldiğinde içiyorsan günde 3 litre su tüket ve iki üç elma ye vücut toksinlerin temizlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…