- 27 Mart 2020
- 96
- 206
- 23
Mlbranın IQ*S diye bir markası, ben kullandım erkek arkadasım bırakmam için almıştı. Güzel bir ürün. Şarjla çalışıyor. Paketlerini bulmak sorun birazBilmiyorum burda yazılıyor mu malboranın sigarası içerisinden ki zararlı maddeler 0-1 oranındaymış ama genede içmeyin sigara size ve bebeğinize ciddi zararlar verebilir
Günde 1-2 tane oda stresli olduğum için.Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Bende ole yaptim ama 3 gun sonra elim ayagim titreyince doktor gunde iki tane cok icine cekmeden icebilirsin dedi. Stres daha buyuk problemmis. Ama 1 tane bile icemiyorum bisi olacak diye hemen 2 3 yudun alip sonduruyorumValla ben de 4 gün önce idrar testinde öğrendim hamile olduğumu. Pazartesi kan vermeye gideceğim. Bu süreçte biraz korkum olduğu için içiyorum bende. Azaltmaya çalışsam da olmuyor. Ama marka değiştirdim daha hafif bir sigara içmeye başladım. Kan testinden ve muayeneden sonra Allah izin verirse bir problem olmazsa bırakmak istiyorum bende
Evet o ya bişey olursa korkusu insanın içini yiyor maalesefBende ole yaptim ama 3 gun sonra elim ayagim titreyince doktor gunde iki tane cok icine cekmeden icebilirsin dedi. Stres daha buyuk problemmis. Ama 1 tane bile icemiyorum bisi olacak diye hemen 2 3 yudun alip sonduruyorum
Umarim birakabilirsiniz bağımlılık zor bilmeyen bilmez azaltabildiginiz kadar azaltnEvet o ya bişey olursa korkusu insanın içini yiyor maalesefBenim ki beklenmedik bi hamilelik olduğu için hiç hazırlıklı da hissetmiyorum. Günde 1 paket içiyorum. Gebeliğin de sağlıklı bir gebelik olup olmadığını bilmediğim için çok ayrı bir stres yaşıyorum. Allah bize bırakma sabrı versin 40 gün, günde 170 kere Ya Kuddüs çekmek bıraktırıyormuş ben de başlayacağım belki sizin için de faydası olur
Canım bende sigara kullanıyordum benim akrabalarım hep icti çocuklarını şimdi görsen hepsi hır hır ciğerleri hep hastalar inan bende o kdr iciyordum ki dedim ya böyle olursa bıraktım mecburen içindeki masumu düsün ve icmeMerhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Kahveyi kacinci hafta yasakladi canimHer gün kahve içmesem bas ağrısından ölen bi insanım. Doktorum günde bir tane icebilirsin dedigi halde bebegin kilosunu düşürdüğü için içmiyorum. Canim abur cubur cekse 1 tane yiyip nefsimi bastırmaya çalışıyorum. Sorumsuz!!!!
Hafta değil hamileligin basında. 3 haftaliktim hamile olduğumu öğrendiğimde. Çok tavsiye etmiyorum ama canın çok istiyosa arada iç dedi. Asla içmedim. Televizyonda da izlemiştim bebekte bi takım problemler yaşatma ihtimali var diye. Doğumu tetikleyebilir veya bebeğin kilosunu düşürebilir diyeKahveyi kacinci hafta yasakladi canim
Ben iciyorum normalde 1 kahvede içeceğim miktari 3 e boluyorum suanlik bisi yok. Normal hayat düzenimi zaten sigarayla bozdum kahveýide komple birakirsam hamileligimden hicbisi anlamam. Hasta degilim sadecr bebek bekliyorumHafta değil hamileligin basında. 3 haftaliktim hamile olduğumu öğrendiğimde. Çok tavsiye etmiyorum ama canın çok istiyosa arada iç dedi. Asla içmedim. Televizyonda da izlemiştim bebekte bi takım problemler yaşatma ihtimali var diye. Doğumu tetikleyebilir veya bebeğin kilosunu düşürebilir diye
Ben iciyorum normalde 1 kahvede içeceğim miktari 3 e boluyorum suanlik bisi yok. Normal hayat düzenimi zaten sigarayla bozdum kahveýide komple birakirsam hamileligimden hicbisi anlamam. Hasta degilim sadecr bebek bekliyorumtabiki senin dusuncene saygim sonsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?