Hamilelikte sigara icen varmi ?

annem kardeşime hamile olduğunu öğrendiği gün bıraktı. zorlandı mı evet ama bebişinizi kendinizden daha çok düşünürseniz içmezsiniz vazgeçersiniz her seferinde, aklınıza geldikçe hayır bebeğim için içmemeliyim demeyi bilin. ileride sigara yüzünden bebekte sorun çıkarsa pişmanlığınız asla geçmez. inşallah bırakırsınız. bu arada bebiş hayırlı olsun

Bilmiyorum burda yazılıyor mu malboranın sigarası içerisinden ki zararlı maddeler 0-1 oranındaymış ama genede içmeyin sigara size ve bebeğinize ciddi zararlar verebilir
Mlbranın IQ*S diye bir markası, ben kullandım erkek arkadasım bırakmam için almıştı. Güzel bir ürün. Şarjla çalışıyor. Paketlerini bulmak sorun biraz

Valla ben de 4 gün önce idrar testinde öğrendim hamile olduğumu. Pazartesi kan vermeye gideceğim. Bu süreçte biraz korkum olduğu için içiyorum bende. Azaltmaya çalışsam da olmuyor. Ama marka değiştirdim daha hafif bir sigara içmeye başladım. Kan testinden ve muayeneden sonra Allah izin verirse bir problem olmazsa bırakmak istiyorum bende

Bende ole yaptim ama 3 gun sonra elim ayagim titreyince doktor gunde iki tane cok icine cekmeden icebilirsin dedi. Stres daha buyuk problemmis. Ama 1 tane bile icemiyorum bisi olacak diye hemen 2 3 yudun alip sonduruyorum

Bende ole yaptim ama 3 gun sonra elim ayagim titreyince doktor gunde iki tane cok icine cekmeden icebilirsin dedi. Stres daha buyuk problemmis. Ama 1 tane bile icemiyorum bisi olacak diye hemen 2 3 yudun alip sonduruyorum
Evet o ya bişey olursa korkusu insanın içini yiyor maalesef Benim ki beklenmedik bi hamilelik olduğu için hiç hazırlıklı da hissetmiyorum. Günde 1 paket içiyorum. Gebeliğin de sağlıklı bir gebelik olup olmadığını bilmediğim için çok ayrı bir stres yaşıyorum. Allah bize bırakma sabrı versin 40 gün, günde 170 kere Ya Kuddüs çekmek bıraktırıyormuş ben de başlayacağım belki sizin için de faydası olur

Umarim birakabilirsiniz bağımlılık zor bilmeyen bilmez azaltabildiginiz kadar azaltn

Bende hamile kalmadan önce bir pakete yakın sigara içen biriydim hamile kaldıktan sonra bıraktım. Bırakmanın en büyük sebebi de emzirmeydi. Bebeği emzirirken sigara kokarsam, nikotin sütümden geçerse, sütüm az gelirse, bebek zehirlenirse diye kendimi korkutarak sigarayi hamilelikte bıraktım. Bunları düşünün kizlar belki birakmaniza yardımcı olur

Ben de alkole cok düşkündüm. Bırakamayacağım bir şeydi alkol benim için. Ama bebegimin kalıcı bir hasar almasından daha önemli değil hicbir şey. Bıraktım alkolü artık emzirmeden sonraya. Bebek soz konusu riske atılmayacak bir şey bu. Sigarayi birakmak icin cok guzel bir motivasyona sahipsiniz. Sigaradan kalan parayla bebeğe neler alınmaz. :)

Dun öğrendim hamile.oldugumu dunden beri icmiyorum fanusun icinde bebegimin uzerine duman ufledigim aklima getiriyorum ..kendimize zarar verip ictik ama hamileyken bunu bebegimize yapmamalıyız sagligi icin tez zamanda bırakın

Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹
Canım bende sigara kullanıyordum benim akrabalarım hep icti çocuklarını şimdi görsen hepsi hır hır ciğerleri hep hastalar inan bende o kdr iciyordum ki dedim ya böyle olursa bıraktım mecburen içindeki masumu düsün ve icme

Merhaba kizlar evet hamileyken sigara icen varmi ? Biz daha 5 haftaligiz ogrenince 3-4 sigaraya dusurdum normalde gunde 2 Paket icerdim icmeden duramiyorum benim gibi olan varmi ? ☹☹

Her gün kahve içmesem bas ağrısından ölen bi insanım. Doktorum günde bir tane icebilirsin dedigi halde bebegin kilosunu düşürdüğü için içmiyorum. Canim abur cubur cekse 1 tane yiyip nefsimi bastırmaya çalışıyorum. Sorumsuz!!!!

Kahveyi kacinci hafta yasakladi canim

Kahveyi kacinci hafta yasakladi canim
Hafta değil hamileligin basında. 3 haftaliktim hamile olduğumu öğrendiğimde. Çok tavsiye etmiyorum ama canın çok istiyosa arada iç dedi. Asla içmedim. Televizyonda da izlemiştim bebekte bi takım problemler yaşatma ihtimali var diye. Doğumu tetikleyebilir veya bebeğin kilosunu düşürebilir diye

Ben iciyorum normalde 1 kahvede içeceğim miktari 3 e boluyorum suanlik bisi yok. Normal hayat düzenimi zaten sigarayla bozdum kahveýide komple birakirsam hamileligimden hicbisi anlamam. Hasta degilim sadecr bebek bekliyorum tabiki senin dusuncene saygim sonsuz

Burada hamileyken sigara içtiğini soyleyen anneleri hayretle okudum. Yok ilk kontrol den sonra birakicam yok azalticam! Sigara bebeğizin yeni oluşan DNA yapılarında olumsuz dizilimlere yol açar. Yani cocugun 6 yasina geldiğinde lösemi teşhisi koyulursa o zaman ilk kontrolde bırakırım yaa dediğin aklına gelecek mi! Yoksa kadere mi atacaksın suçu. Sigara kanserin 1 numaralı sebebi. Bunun 1'i 2si olmaz. Hiç içmeyeceksiniz. Bırakamayacaksanız çocuk yapmasaydınız. Bu sadece 9 aylık bir süreç de degil 2 yıl emzirmesi de var. sigarayı sonsuza kadar hayatından cikarmayan hamile kalmasın. Hiç bir şey olmazsa çocuğuz astımlı oluyor. Ömür boyu alerji ile boğuşuyor. Yazık günah.

Bu benim dusuncem değil doktorumun tavsiyesi:) kimseye kahveyo bırak demedim. Ben cook sevdiğim halde kahve kadar az önemli bir seyi bıraktım sorumsuz bi insan sigara kadar zararlı bir şeyi bırakmamış yazdim. Siz neden kahve konusunu üstünüze alındınız anlamadım

Reis içme be...
yararı yok zarari var.
Inşallah hamilelikte buna bi ön ayak olur tamamen bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…