- Konu Sahibi MissKitty86
-
Kizlar,
ben bütün hamileligi sürece sigara kullanip sonra bebekleri doguduktan sonra yavrulari saglik sorunlari yasayan hanimlarla yazismak istiyorum. Veya aile ve yakinlari arasinda böyle bir durum ile karsi karsiya kalanlar varmi?
Bana tecrübe ve bilgilerinizi yazarmisiniz?
Merhaba canim. Bende yurtdisindayim ve gercekten burdaki kadinlar okadar takmiyor. Ben günde 2-3 tane iciyorum bazen daha az. Ama artik 32 haftayim, yani su günece birakamadim. Oysaki okadar cok vicdan azabida cektim.
Kimse kusura bakmasinda, burdakilerde bazen cok abartiyor. Kola icmemeleri felan, bana göre abarti. Yani tabi litre litre icilmesi zararli, ama arada birde birsey olmaz.
canim sende mi ictin sigara?
Merhaba canim. Bende yurtdisindayim ve gercekten burdaki kadinlar okadar takmiyor. Ben günde 2-3 tane iciyorum bazen daha az. Ama artik 32 haftayim, yani su günece birakamadim. Oysaki okadar cok vicdan azabida cektim.
Kimse kusura bakmasinda, burdakilerde bazen cok abartiyor. Kola icmemeleri felan, bana göre abarti. Yani tabi litre litre icilmesi zararli, ama arada birde birsey olmaz.
canim sende mi ictin sigara?
Ya canim orasi cok kalabalik ya! Aslinda güzel. Ama bizim sohbet kaybolup gider...
Ben yinede üye oluyorum simdi.
Link icin tesekkürler
canim bende arada kola,fanta iciyorum.abartmamk sartiyla.gunde bi bardak decaf khve iciyorum.kafeinsiz olan kahve bunda bi sakinca yokki.bazilari ewet cok abartiyor.sigara ultra light olanlar var.nikotin orani en dusuk onlardan dene.birde icine fazla cekmemeye calis.ben ole yapiyorum.
az önce bu konuyu konuştuk bizde arkadaşlarla...arkadaşın ablası 3.çocuğuna hamile ve bütün hamileliklerinde günde 1 paket içmiş...nisan sonu gibi doğum yapacak ve hala içmeye devam ediyomuş...şu ana kadar çocuğun sağlığıyla ilgili herhangi bişey yokmuş...diğer doğan çocuklarında da herhangi bir sağlık problemi yokmuş...ben kızıma hamileyken ilk 3 ay hiç içmedim ama sonrasında doğuma 1 ay kalana kadar günde 4-5 tane içtim...kızım gayet sağlıklı çok şükür...şu andada hamileyim ilk öğrendiğim günler günde 3 taneye kadar indirdim...yaklşık 2 haftadırda hiç içmiyorum...ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:)))
Birsey söyliyimmi burdaki doktorum günde ya üc fincan kahve yada üc bardak kola iceblirisin dedi, hic sankicasi yok hatta tansyonunu düzeltir dedi.
Evet ben pek icime cekmemeye bakiyorum. Aslinda sigaranin zaten tadi gelsin agzima yetiyor.
Canim ben aksam geliyim ozaman size, arkadasa mesaj yazdim beni de alin araniza diye :76:
Insallah bebeklerimiz cooooook saglikli dünyaya gelir
benim burda amerikali bi arkadasim var.hamileligin ilk 3 ayi bilmeden hergun alkol almis.ama hergun rutin yani.baska bir arkadasimda gunde bir paket sigara icmis.cocuklar gayet saglikli.ama beslenmelerine cok ikkat etmisler.bu birasda sans isi bence.bende suan cok mucadele veriyorum.doktorum stresin daha kotu oldugunu soledi.ben sole bir yonten buldum.sigarayi yakiyorum.kendi kendine yaniyor.kapiyi pencereyide aciyorum.duman disari cikiyor.kendimi psikolojik olarak rahatlatiyorum.arada bir icime cekmeden dumani birakiyorum.
canim mesaj yazman gerek yokki.direk verdigim linke tikl.yzmaya basla.sonuncu sayfaya gir.bu kulube uye oan herkes oraya yazi yazabilir.kimsenin seni oaraya uye yapmasina gerek yok.
canım ben seni çok iyi anlıyorum...gerçekten çok zor onu bırakmak...aslında kendimiz için hiç içmeyebilsek en güzeli bu bence ama çok zor gerçekten:98:Merhaba canim, cok zor oluyor ya. insan birakmak istiyor ama olmuyor. benim bir tanidigim 6 cocuk dogurdu, altisindada durduraksiz sigara icti ve hepiside cok saglikli.
Yalnis anlamayin, ben sigaraya iyi demiyorum tabiki sagliksiz ve olmasa daha iyi, ama birakamayincada olmuyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?