hamilelikte sinir krizi

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
40
arkadaşlar 23 haftalık hamileyim..bu aralar bazı sıkıntılarım vardı,akşam oturuyordum ,durduk yere birdenbire kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı,yüzümü ateş bastı,nefesim kesildi ,ağlama krizine girdim...çok çok kötüyüm,ilk defa başıma böyle bişey geldi...şu an adet olacakmışım gibi kasık ağrım var,bebeğim hareket ediyor ama çok korktum...önceden anksiyete vardı bende 2 defa tedavi görmüştüm,ama böyle birşey hemde durduk yere hiç yaşamadım...yarın kadın doğuma randevu aldım,psikiyatriye ise en erken gelecek pazartesi randevu buldum...aranızda böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var mı????

Canim ben hayatim boyunca hic krizgecirmedim taki evlenip hamile kalincaya jadar..hassaslasiyoruz doluyoruz biseylere falan oda patlak veriyor korkma aallahin izniyle hiçbir şey olmaz bende hamileligimebir ay kalana dek tedtedavi oldum hatta drum gebelik onermedi en az alti ay bi sene kalma bu psikoloji ile cok zorlanirsin dedi ama sukur ki korktugumu yasamadim rabbim yardim ediyor. .simdi uzan dinlen icinden bolca duani et hicbise olmaz yarin git yine muayene ni ol icinnrahatlasin ve olabildiğince umusamaz olmaya calis bebefine de yansir cunku cok gecmis olsun

Bende bir kere olmuştum öyle bir durumda kalmıştım , hatta durduk yere olmuştu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamıştım resmen bi yarım saat kadar sürmüştü... Sonra geçti ama hiç ağlamadım bir daha o şekilde... Ki hamileliğim boyunca doğru düzgün ağladığım söylenemez bende daha çok sinirlilik hâli var... Ki halada öyle , inşallah doğacak hala doğmadı gitti... :)

Ya durduk yere oldu inan,hani desemki biriyle kavga ediyorum ertesinde oldu falan,sadece düşünüyordum yaşadıklarımı ,nasıl oldu anlamadım..şu an adet sancısı gibi sancım var,çok korktum çok...

Sakinle
Ya durduk yere oldu inan,hani desemki biriyle kavga ediyorum ertesinde oldu falan,sadece düşünüyordum yaşadıklarımı ,nasıl oldu anlamadım..şu an adet sancısı gibi sancım var,çok korktum çok...
sakinlesmeye calis azcik hava al elininyzunu yika ve dusunmemeye calis olur boyle seyler hassas donemdesin dua oku icinden la havle cek uzan uyu sonrada korkma bebise bise ilmaz allahin izniyle

Sakinle

sakinlesmeye calis azcik hava al elininyzunu yika ve dusunmemeye calis olur boyle seyler hassas donemdesin dua oku icinden la havle cek uzan uyu sonrada korkma bebise bise ilmaz allahin izniyle

şu an ayıldım çok şükür ama bu defada endişelendim bebeğime bişey oldu mu diye...oturdum birde ona ağladım...bir görseydim bende senin gibi 33. haftaları...

Böyle birşey yaşamadım ama telaşlanmamanı ve bunu tekrar yaşarmıyım düşüncesini kafandan atmanı öneririm.
Kendine ve bebişine dikkat et annesi

panik atak krizi geçirmişsiniz çok geçmiş olsun ama fiziksel birşey oldugunu sanmıyorum yarın bebişinde iyi oldugunu duyarsanız içiniz rahatlar

şu an ayıldım çok şükür ama bu defada endişelendim bebeğime bişey oldu mu diye...oturdum birde ona ağladım...bir görseydim bende senin gibi 33. haftaları...
Gorursun allahin izniyle bende nasil geccek diyordum ama bu son haftalar hicc gecmiyor :) sagsalim bebegini al kucqgina insallah

bebegin yer degistirmis muhtemelen..o hisle heyecanlanip bunlari yasamis olabilirsin..
doktorum beni uyarmisti bebek yer degistirirken fenalik hissi, kasikta agri olabilir korkma diye..

Ayyyy 1 gun kalmis diyor doguma cok heycanli :)

Hamileligimin ilk aylarinda cok fena sinir kirizi gecirdim .. 2 - 3 defa..

Birde carsinin ortasinda , Esim bana kahve icelim dedigi icin cok fena aglamistim:)

Ben de cok fena bir kriz gecirmiştim, icim cıkana kadar ağlayıp o gece kanamayla acillik oldum. 5 aylık flndı galiba. Ultraosnda onu görene kadar aklım cıktı, o gün yemin ettim, hicbirseyin kızımı üzmesine izin vermeyeceğim diye. O gün bu gün turp gibiyim : )

Konuyla alakası yok. Bu kadar hamiş görünce sorma gereği duydum. Hamilelik takvimi birebir uyuyor mu gerçekten? ( herhangi Bi sorun olmadığında)

Ayyyy 1 gun kalmis diyor doguma cok heycanli :)

Ah ah bide doğmaya karar verse hala tık yok , 9 ay 10 günü tamamladık bakalım gelir inşallah , yoksa beklemekten ağaç olacağım valla :) :)

Konuyla alakası yok. Bu kadar hamiş görünce sorma gereği duydum. Hamilelik takvimi birebir uyuyor mu gerçekten? ( herhangi Bi sorun olmadığında)

Takvimi son adet tarihini girerek başlattığın için doğru oluyo , benimki bitti mesela ama hala oğluşumun gelmeye niyeti yok gibi , günümü bugün doldurdun tam olarak... İnşallah gelecek diye umut ediyorum bir iki güne... :)

Hamileligimin ilk aylarinda cok fena sinir kirizi gecirdim .. 2 - 3 defa..

Birde carsinin ortasinda , Esim bana kahve icelim dedigi icin cok fena aglamistim:)

sanırım hamilelikten iyice hassaslaştım...durduk yere ne olduğunu anlamadım...bebeğim şu an hareket ediyor çok şükür ama vajinamda ağrım var, ve adet olacak gibi kasık ağrım...randevum 3 te...

bende dün akşamdan beri iç çamaşırımı kontrol ediyorum,tuvalete gitmeye korkuyorum,bebeğin suyu gelecek nişan gelecek erken doğum vs çok korkuyorum...

birde çalışıyorum bu haftadan itibaren heyet raporu alacağım,birdaha okula gidip kendimi yormayacağım,eve stres getirmeyeceğim...

ilk kızımda senin ufaklık gibi inatçı çıkmıştı,40+0 da geldi,tam günü gününe...birde kızlar erken gelir derler,erkekler geç..her an sancın baslayabilir hazırlıklı ol,keşke senin yerinde olsaydım şu an

Benimde kac gundur oyle agirilarim var , hastaneye bile gittim korkudan ..
Hic birsey yoktu bebis saglikliydi ..
Yarinda kendi doktorjmda randuvum var ..

Bizimki erkek ama yaklaşık 30. Haftadan beri sancım var erken doğum ihtimali dolayısıyla erkenden izne çıkmıştım hatta ama yok yok erken doğum olayını atlattım şükür ama hala tık yok inşallah gelir bu gece diye umut ediyorum... Sende içini ferah tut canım sıkma kendini strese girmemeye çalış rahat ol... Doktorunu dinle onun dediklerini yapar yeter bence.. İnşallah zamanı gelince bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…