Canim ben hayatim boyunca hic krizgecirmedim taki evlenip hamile kalincaya jadar..hassaslasiyoruz doluyoruz biseylere falan oda patlak veriyor korkma aallahin izniyle hiçbir şey olmaz bende hamileligimebir ay kalana dek tedtedavi oldum hatta drum gebelik onermedi en az alti ay bi sene kalma bu psikoloji ile cok zorlanirsin dedi ama sukur ki korktugumu yasamadim rabbim yardim ediyor. .simdi uzan dinlen icinden bolca duani et hicbise olmaz yarin git yine muayene ni ol icinnrahatlasin ve olabildiğince umusamaz olmaya calis bebefine de yansir cunku cok gecmis olsun
sakinlesmeye calis azcik hava al elininyzunu yika ve dusunmemeye calis olur boyle seyler hassas donemdesin dua oku icinden la havle cek uzan uyu sonrada korkma bebise bise ilmaz allahin izniyleYa durduk yere oldu inan,hani desemki biriyle kavga ediyorum ertesinde oldu falan,sadece düşünüyordum yaşadıklarımı ,nasıl oldu anlamadım..şu an adet sancısı gibi sancım var,çok korktum çok...
Sakinle
sakinlesmeye calis azcik hava al elininyzunu yika ve dusunmemeye calis olur boyle seyler hassas donemdesin dua oku icinden la havle cek uzan uyu sonrada korkma bebise bise ilmaz allahin izniyle
Gorursun allahin izniyle bende nasil geccek diyordum ama bu son haftalar hicc gecmiyor :) sagsalim bebegini al kucqgina insallahşu an ayıldım çok şükür ama bu defada endişelendim bebeğime bişey oldu mu diye...oturdum birde ona ağladım...bir görseydim bende senin gibi 33. haftaları...
Ayyyy 1 gun kalmis diyor doguma cok heycanli :)Bende bir kere olmuştum öyle bir durumda kalmıştım , hatta durduk yere olmuştu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamıştım resmen bi yarım saat kadar sürmüştü... Sonra geçti ama hiç ağlamadım bir daha o şekilde... Ki hamileliğim boyunca doğru düzgün ağladığım söylenemez bende daha çok sinirlilik hâli var... Ki halada öyle , inşallah doğacak hala doğmadı gitti... :)
Ayyyy 1 gun kalmis diyor doguma cok heycanli :)
Konuyla alakası yok. Bu kadar hamiş görünce sorma gereği duydum. Hamilelik takvimi birebir uyuyor mu gerçekten? ( herhangi Bi sorun olmadığında)
Hamileligimin ilk aylarinda cok fena sinir kirizi gecirdim .. 2 - 3 defa..
Birde carsinin ortasinda , Esim bana kahve icelim dedigi icin cok fena aglamistim:)
Ben de cok fena bir kriz gecirmiştim, icim cıkana kadar ağlayıp o gece kanamayla acillik oldum. 5 aylık flndı galiba. Ultraosnda onu görene kadar aklım cıktı, o gün yemin ettim, hicbirseyin kızımı üzmesine izin vermeyeceğim diye. O gün bu gün turp gibiyim : )
Takvimi son adet tarihini girerek başlattığın için doğru oluyo , benimki bitti mesela ama hala oğluşumun gelmeye niyeti yok gibi , günümü bugün doldurdun tam olarak... İnşallah gelecek diye umut ediyorum bir iki güne... :)
Benimde kac gundur oyle agirilarim var , hastaneye bile gittim korkudan ..sanırım hamilelikten iyice hassaslaştım...durduk yere ne olduğunu anlamadım...bebeğim şu an hareket ediyor çok şükür ama vajinamda ağrım var, ve adet olacak gibi kasık ağrım...randevum 3 te...
bende dün akşamdan beri iç çamaşırımı kontrol ediyorum,tuvalete gitmeye korkuyorum,bebeğin suyu gelecek nişan gelecek erken doğum vs çok korkuyorum...
birde çalışıyorum bu haftadan itibaren heyet raporu alacağım,birdaha okula gidip kendimi yormayacağım,eve stres getirmeyeceğim...
ilk kızımda senin ufaklık gibi inatçı çıkmıştı,40+0 da geldi,tam günü gününe...birde kızlar erken gelir derler,erkekler geç..her an sancın baslayabilir hazırlıklı ol,keşke senin yerinde olsaydım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?