Hamilelikte sinir

Magenta0101

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
133
110
23
27
Merhaba konuşmaya çok ihtiyacım var kizlar bende hamilelik çok sinir yaptı normalde adet dönemim yaklaşınca da huzursuz aksi olurdum ama bu çok başka baya napcam bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum kimse bisey söylemesin istiyorum annemi eşimi bile sürekli tersliyorum her dedikleri batıyor sâkinlesince pişman oluyorum ama konu açılınca yine aynı tepkiyi gösteriyorum elimde olmuyor bi gram keyfim yok hamilelik değilde depresyon yaşıyorum mübarek böyle olanlar varmi ne zaman geçer bu

Merhaba canım aynen ben ilk 3 ay adama zehir etmiştim o kadar çok kötü durumdaydım ki herkesin hamileliği bir gitmiyor kimi çok duygusal oluyor kimi çok hırçın kiminde de hiç bir değişim olmaz. Bazen duygularımı ondan saklardım kırılmasım üzülmesin diye ama çok kötüydü 3.5 aydan sonra tamamen geçti hepsi çok şükür kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilk aylarda oluyor bunlar sonradan geçer insaAllah seninde fazla uzamaz çok yıpratıcı bir durum

4 haftalığım suan adet olucam ondan bu snrim diyordum ama garip bi sinir olduğundan da emindim erken test yaptım bilerek sırf bu yüzden elim ayağım hiç tutmuyor yürücek halim yok resmen sürekli yatmak istiyorum ya taş taşımısım gbi yoruluyorum elim ayağım bosaliyor gbi oluyo daha yolun çok başındayım inşallah daha erken atlatırım o 2 2.5 ay nasıl geçecek böyle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eşimde çok anlayışlı elinden geldigince bisey dememeye çalışıyor ama çok sınırları zorluyorum bazen durduk yere aklıma biset getirip sinirleniyorum noldu diyor biseyde olmuyor bisey yok diyorum inanmıyor adam ama yok işte durduk yere geliyorlar bana

Erken baslamıs ama en büyük anlayıs eşe düşüyor zaten zavallılar üzülüyorum bazen onlara ama gerçekten elde olan bsy dğl yapacak bsy yok kolaylıkla geçsin insaAllah

Erken baslamıs ama en büyük anlayıs eşe düşüyor zaten zavallılar üzülüyorum bazen onlara ama gerçekten elde olan bsy dğl yapacak bsy yok kolaylıkla geçsin insaAllah
Amin teşekkür ederim bugün kayinvalidemgile geldik yaylaya temiz hava oksijen gel yürüyelim dedim esime 200 250 metre sonra halsizlik çöktü geri döndük dalgamı geçiyorsun diyor ona garip geliyor ama napim yani

Amin teşekkür ederim bugün kayinvalidemgile geldik yaylaya temiz hava oksijen gel yürüyelim dedim esime 200 250 metre sonra halsizlik çöktü geri döndük dalgamı geçiyorsun diyor ona garip geliyor ama napim yani
De ki ne dalga kalacak ne deniz ne derya daha neler göreceksin insaAllah seninki böyle geçmez benimki baya tozlu dumanlıydı şükür bitti darısı sana olsun ama benim 7.8. haftada baslado

De ki ne dalga kalacak ne deniz ne derya daha neler göreceksin insaAllah seninki böyle geçmez benimki baya tozlu dumanlıydı şükür bitti darısı sana olsun ama benim 7.8. haftada baslado
Ahahah aynen valla yapicak bisey yok katlancak bizimde elimizde değil
Amiiiiinnnnnn canımm Allah herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…