hamilelikte spor aleti kullanımı

yesil861986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
20
0
86
Erzurum
çok merak ettiğim ve 1 aylık hamile olduğum için açtım bu konuyu hamileyken spor aleti kullanmanın bi sakıncası var mıdır daha yeni twist shape aleti aldım da olmazsa artık doğumdan sonraki kiloları atmakta kullanıcam :)kaydirigubbakcemile3

Ben 7+4 ken öğrendim hamile olduğumu o zamana kadarda gün aşırı 2- -3 saat sporumu yapmıştım doktor o kadarının sakıncalı olduğunu söledi
bi kaç hafi egzersiz felan tarif etti

ben 12. haftamdayım.doktor yüzme,yürüyüş ve hamile pilatesi yapabilirsin dedi tabi abartmamak kaydıyla.mesela yürüyüş 4 km/saat hızla 2,5 km'lik yürüyüş dedi.bize masum gibi görünen hareketler aslında pek de masum olmayabilir.bence mutlaka doktora danışarak spor yapmak lazım.

bende 5 haftalık hamileyim bendede o aletten var acaba kullanabilirmiyiz kızlar :9:
ben 12. haftamdayım.doktor yüzme,yürüyüş ve hamile pilatesi yapabilirsin dedi tabi abartmamak kaydıyla.mesela yürüyüş 4 km/saat hızla 2,5 km'lik yürüyüş dedi.bize masum gibi görünen hareketler aslında pek de masum olmayabilir.bence mutlaka doktora danışarak spor yapmak lazım.

Ben 7+4 ken öğrendim hamile olduğumu o zamana kadarda gün aşırı 2- -3 saat sporumu yapmıştım doktor o kadarının sakıncalı olduğunu söledi
bi kaç hafi egzersiz felan tarif etti

çok merak ettiğim ve 1 aylık hamile olduğum için açtım bu konuyu hamileyken spor aleti kullanmanın bi sakıncası var mıdır daha yeni twist shape aleti aldım da olmazsa artık doğumdan sonraki kiloları atmakta kullanıcam :)kaydirigubbakcemile3
biri cvp yazsın lütfen yaaa :(:32:

ben suan 4 ayı gectıgı ıcın evımde elıptık bısıklet var oturadabılınen cınsınden dusukmrıskım yok sukur saglıklıyım ufak ufak hareketın bır zararı olmaz bence dısardaöyurumeyı sevmıyorum hem kılo hem saglık acısından faydalı olacagını dusunuyorum 1 aylıkken bebek yerlesır bence 3 aydan sonra tam yerleşımce sporun bı sakıncası olmaz

evde küçük egzesizler yapıyorum ama çok kilo alıcam diye korkuyorum , çünkü zaten hamile kalmadan öncede kilo problemim vardı :( birde ben avcılarda oturuyorum ve avcılar özel anadolu hastanesine gitmek istiyorum bu hastane hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Back
X