hamilelikte spor aleti kullanımı

yesil861986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
20
0
86
Erzurum
çok merak ettiğim ve 1 aylık hamile olduğum için açtım bu konuyu hamileyken spor aleti kullanmanın bi sakıncası var mıdır daha yeni twist shape aleti aldım da olmazsa artık doğumdan sonraki kiloları atmakta kullanıcam :)kaydirigubbakcemile3

Ben 7+4 ken öğrendim hamile olduğumu o zamana kadarda gün aşırı 2- -3 saat sporumu yapmıştım doktor o kadarının sakıncalı olduğunu söledi
bi kaç hafi egzersiz felan tarif etti

ben 12. haftamdayım.doktor yüzme,yürüyüş ve hamile pilatesi yapabilirsin dedi tabi abartmamak kaydıyla.mesela yürüyüş 4 km/saat hızla 2,5 km'lik yürüyüş dedi.bize masum gibi görünen hareketler aslında pek de masum olmayabilir.bence mutlaka doktora danışarak spor yapmak lazım.

bende 5 haftalık hamileyim bendede o aletten var acaba kullanabilirmiyiz kızlar

Ben 7+4 ken öğrendim hamile olduğumu o zamana kadarda gün aşırı 2- -3 saat sporumu yapmıştım doktor o kadarının sakıncalı olduğunu söledi
bi kaç hafi egzersiz felan tarif etti

biri cvp yazsın lütfen yaaa

ben suan 4 ayı gectıgı ıcın evımde elıptık bısıklet var oturadabılınen cınsınden dusukmrıskım yok sukur saglıklıyım ufak ufak hareketın bır zararı olmaz bence dısardaöyurumeyı sevmıyorum hem kılo hem saglık acısından faydalı olacagını dusunuyorum 1 aylıkken bebek yerlesır bence 3 aydan sonra tam yerleşımce sporun bı sakıncası olmaz

evde küçük egzesizler yapıyorum ama çok kilo alıcam diye korkuyorum , çünkü zaten hamile kalmadan öncede kilo problemim vardı birde ben avcılarda oturuyorum ve avcılar özel anadolu hastanesine gitmek istiyorum bu hastane hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…