:çok üzgünüm:merhaba bayanlar.suanda 34 haftalık hamıleyım.bebegımı de cok sevıyorum esımde cok duskun bıze.herseye moralım bozuluyor eskıden aglamayacagım seylere şımdı aglıyorumm.hemde ole yarım saat hıc durmadan.bazen eşımı de cok fazla kırıyorum.halbukı adam benı rahat ettırmek ıcın elınden gelenın fazlasını yapıyor.bayanlar sızede boyle oluyor mu?herseye alınıyorum.normal bır durum mu...
Ay bende benide Alincak bisi olmasında bile nasilmi ; tv izledim diziye yaramazlık yapiyolar diye bahçeme giren cocuklar bı kaç kere bahçeden çıkın dedim oturusm ağladım çok aglakin kaynanam senin bebekde çok huzursuz olucak diyor oturup tekrar agliyasim geliyo elimde değil
canım aylara göre genel paylaşım
ocak anneleri
senin benim gibi sürüylen var orada:hulya:
ben de sabah ağladım bi sürü
ilacım bitmiş
o yüzdenkaydirigubbakcemile3
36+1 im. Son birkaç günden beri saatlerce ağlıyorum. Sebeplerim kendime göre haklı sebepler (alındığım çok şey var) ama hamilelikten önce ciddiye bile almadığım şeylere ağlıyorum. Eski halime nasıl döneceğim bilmiyorum. :26::26::26:Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Çevremde kimseyi istememeye başladım. Sanki çok kötü şeyler oluyor. Umarım kronikleşmeden kendime gelirim. Yoksa bu hormonlar beni bitirecek. :26:
13.haftadayım kendimi çok kötü hissediyorum.Herşeye ağlamak geliyor içimden canım bir şey yapmak istemiyor.Dünyanın sonu gelsin istiyorum,sonra pişman oluyorum.Ağlıyorum bebek etkilenecek diye pişman oluyorum,hep çatışma yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum bebek olunca tüm hayatım bitecek gibi geliyor yapmak istediğim çok şey vardı daha ben ne yapıyorum diyorum sonra pişman oluyorum.Birde eşimin oğlunu annesi bıraktı gitti evlenip bebek olmadan çocuk oldu evde daha yapacak çok şey varken bebeğe kadar şimdiden kısıldım kaldım.Depresyondayım sanırım .Hayat ne uzun yaaaa((
bende normalde hiç ağlamazdım ama şimdi ağlamak için bahane arıyorum ne olacak halim bilmiyorum eşim de bu duruma üzülmeye başladı anlatıyorum hamilelikten diye ama yine de üzülüyor umarım devam etmez bu durum