Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerBir şey olmaz, sağlıklıysa ne yaparsanız yapın tutunur, düşmez.
Biraz korktum ağrım oluncaBir şey olmaz, sağlıklıysa ne yaparsanız yapın tutunur, düşmez.
O da ziplamistir, degisiklik olmustur bebek icin de. Belli ki siz cok sikicisiniz cunkuHastaneye gitmiştik gelirken taksiye bindik 14 haftalik gebeyim taksi lagalarda ziplatarak geldi eve geldiğimde hafif kasık ağrım var bir sorun teşkil eder mi bebeğim için lütfen yardımcı olun
Sizin kadar olmasamda yapacak bisey yok hahaaha çok güldüm sizin kadar itici olamamO da ziplamistir, degisiklik olmustur bebek icin de. Belli ki siz cok sikicisiniz cunku![]()
Aman olmayin zaten, siz sikiciliktan devamSizin kadar olmasamda yapacak bisey yok hahaaha çok güldüm sizin kadar itici olamam
Aman olmayin zaten, siz sikiciliktan
Ne gereksizsin yaAman olmayin zaten, siz sikiciliktan devam![]()
Abartmak değil ilk gebeliğim olunca korkuyorumbiraz daha abartsaydınız
Daha taksiye binince korkuyorsan 9ay zor geçerAbartmak değil ilk gebeliğim olunca korkuyorum
Dedi taksi sallandi diye bebegime bir sey olur mu diye soran kadinNe gereksizsin ya
Daha önceden de bindim bu çok sarstıDaha taksiye binince korkuyorsan 9ay zor geçer![]()
Dalga geçeceksen bisey yazma kardeşim okyDedi taksi sallandi diye bebegime bir sey olur mu diye soran kadin![]()