Hamilelikte tetenoz aşısı

Edanur6

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
62
8
6
19
Merhaba kızlar dün tetenoz aşısı vurulmustum 20 haftaligim gece titreme mide.bulantisi yaşadım basım falan çok ağrıyor aşidanmi acaba

Merhaba kızlar dün tetenoz aşısı vurulmustum 20 haftaligim gece titreme mide.bulantisi yaşadım basım falan çok ağrıyor aşidanmi acaba
Merhaba bende ikinci dozu vurulduğum da aynı böyle olmuştum bence aşıdandır ama geçmez devam ederse bi doktora görünün bence🥰

Merhaba bende ikinci dozu vurulduğum da aynı böyle olmuştum bence aşıdandır ama geçmez devam ederse bi doktora görünün bence🥰
Şu saat oldu işte mide bulantım hala var hafif bide kafamı kaldıramıyorum ağrıdan üşümede var hamilelikte bu aşi kaç kere vuruluyorda bı kere değilmi?

Şu saat oldu işte mide bulantım hala var hafif bide kafamı kaldıramıyorum ağrıdan üşümede var hamilelikte bu aşi kaç kere vuruluyorda bı kere değilmi?
Bana 2 doz yapıldı sizin doktorunuz tek dozda önerebilir bir sorun
İkinci dozum çok ağır geçmişti aynı sizin gibi olmuştum 3 günde kendime zor geldim inşallah bir an önce geçer aşıdan bağımsız üşütmüşte olabilir misiniz acaba

Bende vuruldum öğlen akşama doğru bi kol ağrım var hala geçmedi ağrıdan kolumu oynatamıyorum buz sürekli yapıyorum

Back
X