Hamilelikte Tiksinti

Kuzenim aylarca teyzemde kaldi.esi,evi herseyi kokuyormus.sudan tiksinfi dusa giremedi.yikayamadigi icin saclarini kesti.sonuc: gecti.ben henuz yolun cok basindayim 6.haftadaym ve simdiden istahim kesildi cogu seyi yiyemiyorum zorla ac kalmayim diye nerdeyse nefes almadan hizlica yiyorum:(benm kasik bel agrilarim gecse bulantilara normal surec derip gecicem.hayirlisiyla ilk 3ay i bi atlatsak

Ben de yeni yıkanmış giysilerimden tiksinirdim.evim kokardi.2 aylıkken umreye gitmiştim gelirken aldığım çanta ve elbiseyi attım herkes kokmuyor dese de bana çok korkunç tiksinti veriyordu.kabus gibiydi ama çok şükür geçti yoksa açlıktan ölurdum sanırım.sabredin geçer inşallah yakında.

Bunu okuyunca ödüm koptu. 3 gündür herseyden tiksiniyorum hayatimda ilk defa böyle bisey oldu hicbisey yiyemiyordum bugün yedim biseyler ama simdide mide bulantisinda ölüyorum. Çok afedersiniz çikaramiyorumda. Hamile değilimdir inşallah

ben büyük oğlumda taze fasulyeden tiksinmiştim,uzun süre tekrar yiyemedim.küçük oğlumda da ıslama köfteden tiksindim yazısı bile alt üst etmeye yetiyordu.gerçi küçük oğlumda tüm et ve tavukmürünlerinden tiksindim.dokunamıyordum bile.eşim hep hazır alıp yiyordu:KK51:

Benim kuzenim kocasından tiksiniyo hamile kalınca. Adamı görmek istemiyorum diyo.
Sen haline şükret :)

aynı ablamsınız.benim ablamda şuan 5aylık hamile ve k.validesinin evine gittiğinde midesi bulanıyor ki hala da geçmedi bu durum.aynı şekilde o evde pişen yemeklerden ve evin kendi kokusundan tiksiniyor.

Kızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?

gayet normal.değişen hormonlar sebebiyle bazı bünyelerde aşırı hassasiyet oluyor.bende de olmuştu 16.haftadan sonra azalarak yok olmuştu bende .kişiden kişiye değişiyor.kiminde hiç olmuyor kiminde aşırı oluyor.ben kendimden bile tiksiniyordum o derece fenaydı. mide bulantısı için hap vermişti dr um ama bi etskini görememiştim ben belki sende faydası olabilir.sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Kızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?
arkadasim yaasamisti ve uzun sure cekmisti malesef.. ilk aylar oyle imis.. ama akupunktur ile tedavisi yapiliyomus Allah in izniyle.. cok zorlaniyosan dene istersen

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Akapunktur tedavisinde sonuç aldı mı arkadasınız acaba? Kac seans devam etti?

Arkadasim vardi benimde boyle.evde hic yemek pisiremexdi.hergun patates kizartirdim ona.bitek onu yerdi.sigara iceedi normalde ama o ara paketine bile tahammulu yoktu gormeye.icilen eve dahi giremezdi.zor ama gecici bir durum

ben kendi evimden tiksinmiştim bastıgım oturdugum her yer bana iğrenç geliyordu neyseki 3 aydan sonra azaldı ve geçti
yani geçici bir durum çok nadir doguma kadar sürebilir

ben de pekmezden ve çaydan tiksinmiştim ellerim kokuyordu bana yıkıyordum yıkıyordum ama yinede iğrenç kokuyordu eşime koklatıyordum mis gibi sabun kokuyor diyodu ayy çok zor ya allahım tüm kadınlara yardım etsin anneliğin her aşaması çok zor

bulantım da 5 ayıma kadar sürdü şiddetli bir şekilde hergün en az 5 kez istifra ediyordum sonra istifralar azaldı ama bulantı doğuma kadar devam etti allaha şükür ki çok şiddetli değildi

Ayy ya, hamileliğin heralde en zor durumlarından biri de bu, mide bulantısı,tiksinti... Eşimin kuzeniyle aramız çok iyidir,kızcağız daha 3 aylık hamile. Geçen ay kocasının yanında yatamadı bi müddet. 'Kendimi yataktan sabahları zor atıyorum.bu kocam resmen soğan soğan kokuyo bana yaaa' diyodu. Kıyamam,çok tatlısınız. Allah sağlıcakla kucaklarınıza aldırsın bebişlerinizi.

benim arkadaşımın kızı hamile kalmış.arkadaşım dedi ki hamile olduğunu öğrenene kadar hiç bir şeyi yoktu.anladığı an kusmaya gitti:KK48:

Back
X