- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?
arkadasim yaasamisti ve uzun sure cekmisti malesef.. ilk aylar oyle imis.. ama akupunktur ile tedavisi yapiliyomus Allah in izniyle.. cok zorlaniyosan dene istersenKızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Benim kuzenim kocasından tiksiniyo hamile kalınca. Adamı görmek istemiyorum diyo.
Sen haline şükret :)