Ben de tiroid ilacı içiyorum hatta yarın kontrolum var kan vericem ona göre doz ayarlanacak. Ben dahiliyeye gidiyorum ama hamilelikte endokrine mi gitmeliyim acaba diye düşünüyorum. Siz hangi bölüme gidiyosunuz
Ben hamilelik için özele gidiyorum ilk kan verdiğimde tiroidim yüksek çıktı ve doktorum bana dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi. Her ay dahiliyeye gidiyorum aynı doktoruma takıbını yapıyoruz. Dahiliyeye gitmen yeterli ama aynı doktora git hep
Merhabalar. Bende 9 haftalık hamileyim iki hafta önceki testim de tsh 4 çıkmış benim yeni haberim oldu malesef iki hafta da kim bilir kaç olmuştur çok üzülüyorum bugün hemen hapa başladım ama bir zararı olmuş mudur neredeyse 3 haftadır yüksek demek ki nolur bana da bir şeyler yazın
Merhabalar. Bende 9 haftalık hamileyim iki hafta önceki testim de tsh 4 çıkmış benim yeni haberim oldu malesef iki hafta da kim bilir kaç olmuştur çok üzülüyorum bugün hemen hapa başladım ama bir zararı olmuş mudur neredeyse 3 haftadır yüksek demek ki nolur bana da bir şeyler yazın
Bende bu durumdayım 7+1 haftalık hamileliğim var bugün kan testim de TSH 3.59 çıktı yeni öğrendim ve şimdiye kadar bebeğimi bu durum etkilemiş midir diye çok endişeleniyorum
Benim hep yüksek tiroidim, hamileykende çok yüksekti İlaç çok önemli mutlaka her gün almayı unutmayın. Kızımda sağlıklı çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.