Hamilelikte uyku pozisyonu lütfen cevaplar mısınız

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba arkadaslar 3 aylık hamileyim. Yüzüstü olmayana kadar bir türlü uyuyamıyorum. Bebek çok büyük dğl buna rağmen yüzüstü uyumam bebeğe zarar verir mi acaba.

Hamile anneler yok mu acaba cvp verecek

25 26 lardan sonra zorşaşıyormuş sanırım bende 20 haftalığım. Yatıyorum bacagımın birini kendime çekerek. Dümdüz yatamıyorum artık daralıyor yerlesemiyorum bende. Genelde sola dönün diyorlar ama dedigim gibi 25 lerden sonra bunlar. Tadını cıkarın yayabiliyoruz en azından

Kendini alistirmaya baslasan iyi edersin. Bende yuzustu uyuyanlardanim iki hamileligimde her yerime yastik koyup donmemeye gayret ederek uyudum. Ama istersen yastiklari dene saga ya da sola pozisyon olarak gayet guzel uyiyabilirsin

Ahhhh çok teşekkür ederim kara kara düşünüyorum uyuyamıyorum sağlı sollu çok teşekkür ederim bebek boğulur diye yatmayın diyorlar kafam karıstı

Kendini alistirmaya baslasan iyi edersin. Bende yuzustu uyuyanlardanim iki hamileligimde her yerime yastik koyup donmemeye gayret ederek uyudum. Ama istersen yastiklari dene saga ya da sola pozisyon olarak gayet guzel uyiyabilirsin
Yaaa çok teşekkür ederim evet yavas yavas alıştırmam lazım kendimi ama nasıl alısacam kara kara düşünüyorum ilk bebek diye eşimde aşırı derecede hassas davranıyor yüzüstü uyuduğumda kızıyor bana. Dedikleriniz mantıklı çok sağolun

Ben yüzüstü uyumam normalde ama kuzenimde aynı senin gibi eşi doktora şikayet etmiş hiç dikkat etmiyor yüzüstü yatıyor dye doktor da bırak yatabildiği kadar yatsın zaten 4,5 aydan sonra istese de yatamıycak demiş. Gerçekten öyle son 1 aydır bende hiç yatamıyorum bacak arama yastık alıpta uyumaaya çalışıyorum zaten Allah ona zarar verecek hareketlerini kısıtlıyor merak etme

Olsun olsun 1.5 ayım var daha tadını çıkarayım o zaman Aynen öyle uyuyamıyor insan sizin kaç aylık bebeğiniz

Olsun olsun 1.5 ayım var daha tadını çıkarayım o zaman Aynen öyle uyuyamıyor insan sizin kaç aylık bebeğiniz
Benim 38+2 oldu artık bekliyoruz bakalım uykular haram oldu sırt ağrıları vs vs hani diyorlar ya son zamanlar uykunun tadını çıkar ne uykusu acabaaDoğsun da hayırlısıyla ben uykusuzluğa razıyım en azından onlara baktıkça unutuyor insan herşeyi

Merak etmeyin yüzüstü yatabildiğiniz kadar yatın zaten bi zamandan sonra sizi yatırmayacak önce tekmelerle sizin pozisyon değiştirmenize neden olacak sonra da zaten kocaman göbeğinizle yatmanız hiç mümkün olmayacak

Yaaa MasaAllah Allah selametli nir şekilde kucagına almayı nasip etsin. Hamilelerin hepsinden duyduğum şey çabuk çıksada kurtulsam. Çıktıktan sonra da keşke çıkmasaydı dediklerine çok gülüyorum şuan bende aynısını söylüyorum çabuk çıksa da

Ahahhahh ne güldüm buna Allah sizleri de güldürsün aynen öyle iyi o zaman tadını çıkarmaya bakayım

Aynen valla ama cıktıktan sonra da demedim keşke dursaydı dye ilkinde de aynısı olduydu insan kuş gibi hafifliyor dogumdan sonra

Aynen valla ama cıktıktan sonra da demedim keşke dursaydı dye ilkinde de aynısı olduydu insan kuş gibi hafifliyor dogumdan sonra
Hafifliyor ama o sebepsiz ağlamaları gündüz uyuyıp akşam nöbet tutmaları ahhh ablamlara hep gitmiştim ordan biliyorum bu da benim bebişim iştw bakalım artık

Hafifliyor ama o sebepsiz ağlamaları gündüz uyuyıp akşam nöbet tutmaları ahhh ablamlara hep gitmiştim ordan biliyorum bu da benim bebişim iştw bakalım artık
Olsun canım Allah veriyor sabrını inan vermese insan ikinciyi düşünmez bile kii kaç tane çocuğu olanlar var, her çocuk bir olmuyor hem

Olsun canım Allah veriyor sabrını inan vermese insan ikinciyi düşünmez bile kii kaç tane çocuğu olanlar var, her çocuk bir olmuyor hem
Tabi canım orası öyle zaten Allah sabrını vermezse ne merhamet olır ne de çekecek kuvvet Rabbim olmayan herkese nasip etsin insaAllah

Merhaba arkadaslar 3 aylık hamileyim. Yüzüstü olmayana kadar bir türlü uyuyamıyorum. Bebek çok büyük dğl buna rağmen yüzüstü uyumam bebeğe zarar verir mi acaba.
Rahatsız olmuyorsanız yüz üstü yatabilirsiniz ilk 3 ay sorun olmuyor diye biliyorum. Ilerleyen zamanlarda yüz üstü yatınca rahatsız oluyorsunuz zaten isteseniz de yatamıyorsunuz

Rahatsız olmuyorsanız yüz üstü yatabilirsiniz ilk 3 ay sorun olmuyor diye biliyorum. Ilerleyen zamanlarda yüz üstü yatınca rahatsız oluyorsunuz zaten isteseniz de yatamıyorsunuz
Yoo hiç rahatsızlık vermiyor şte etraftan yatma bebek boğulur bilmem ne gibi şeyler duyunca endişe ettim bende

10 haftalık hamileyim hiç dikkat etmedim yatarken.. Rahat yatmazsam uyuyamam ben... Sağ tarafıma dönüp bacaklarımı karnıma çekip cenin pozisyon unda uyuyabiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…