Hamilelikte uyku pozisyonu lütfen cevaplar mısınız

Rahat pozisyon olursa yuzustu yatma ihtiyaci duymuyosun. 4. Ayda karnin buyumeye baslarsa yuzustu uyuma artk

Yoo hiç rahatsızlık vermiyor şte etraftan yatma bebek boğulur bilmem ne gibi şeyler duyunca endişe ettim bende
Yok kız onlar içerde rahatlar. Suyu var kesesi vae rahim duvarı var onun üstünde kas dokusu yağ dokusu ilk zamanlar sorun olmuyor zaten. Ben şimdilerde yatamıyorum karnım acıyor yoksa yine yatarım.

Yok kız onlar içerde rahatlar. Suyu var kesesi vae rahim duvarı var onun üstünde kas dokusu yağ dokusu ilk zamanlar sorun olmuyor zaten. Ben şimdilerde yatamıyorum karnım acıyor yoksa yine yatarım.
Çok teşekkür ederim içim rahatladu biraz senin kaç aylık

10 haftalık hamileyim hiç dikkat etmedim yatarken.. Rahat yatmazsam uyuyamam ben... Sağ tarafıma dönüp bacaklarımı karnıma çekip cenin pozisyon unda uyuyabiliyorum sadece
Ah canım senin ki 9 aylık da olsa pozisyonun rahat çok şükür Allah selametle kucagına almayı nasip etsin ama benim yüzüstü olmayana kadar uyuyamıyorum karın çıktıktan sonrasını hayal edemiyorum ama şimdiden alısmam lazım yapacak bsy yok

Rahat pozisyon olursa yuzustu yatma ihtiyaci duymuyosun. 4. Ayda karnin buyumeye baslarsa yuzustu uyuma artk
Aynen canım haklısın rahay pozisyonu bulmak lazım dikkate alacam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…