hamilelikte uyku problemiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Hep uyukluyorum.........

obenimsevdam

Hakan'ım Geliyooorrrrrr
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
410
1
46
Diğer
mrb arkadaşlar hamile olduğumdan beri hep uyukluyorum:26:
08:00*17:00 mesaisi çalışıyorum,işim ağır değil,sekreterim ama hem evde hem iş yerinde esnemekten usanıyorum:18:kaç kere iş yerinde uykuya daldığım oldu..evde iş yapamaz oldum,kendime bakamaz oldu...durmadan yatmak istiyorum....sizde de böyle oldu mu,siz nasıl başa çıktınız....Enerji veren şeyler içmek istiyorum ama hepside zarar lı,bitki çayı da içmiyorum zararlı diye..Bana yardımcı olun lütfen,ne yapabilirim:31:

Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

mrb arkadaşlar hamile olduğumdan beri hep uyukluyorum:26:
08:00*17:00 mesaisi çalışıyorum,işim ağır değil,sekreterim ama hem evde hem iş yerinde esnemekten usanıyorum:18:kaç kere iş yerinde uykuya daldığım oldu..evde iş yapamaz oldum,kendime bakamaz oldu...durmadan yatmak istiyorum....sizde de böyle oldu mu,siz nasıl başa çıktınız....Enerji veren şeyler içmek istiyorum ama hepside zarar lı,bitki çayı da içmiyorum zararlı diye..Bana yardımcı olun lütfen,ne yapabilirim:31:

Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin ..bu geçicibir durum o yüzden dert etme iş yerinde olduğundan senin için daha zor oluyordur kişiden kişiye göre değişebilir ne kadar süreceği bende oturarak çalışıyorum hamile olmadığım halde bazen öyle uyku bastırıyorki :)) hamileyken akşam erkenden uyuya kalırdım eşimde söylenir dururdu erken geliyorum ama sen uyuyosun iki çift laf edemiyoruz die diyeceğim o ki bence yapacağın pek bişey yok ne yazıkki :))ama geçicek hatta son zamanlar uyuyamaz hale geleceksin :)))korkma ama bebişini kucağına aldığında bütün bu sıkıntıların onu koklayınca hepsi uçuuupp gidecek.....

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin ..bu geçicibir durum o yüzden dert etme iş yerinde olduğundan senin için daha zor oluyordur kişiden kişiye göre değişebilir ne kadar süreceği bende oturarak çalışıyorum hamile olmadığım halde bazen öyle uyku bastırıyorki :)) hamileyken akşam erkenden uyuya kalırdım eşimde söylenir dururdu erken geliyorum ama sen uyuyosun iki çift laf edemiyoruz die diyeceğim o ki bence yapacağın pek bişey yok ne yazıkki :))ama geçicek hatta son zamanlar uyuyamaz hale geleceksin :)))korkma ama bebişini kucağına aldığında bütün bu sıkıntıların onu koklayınca hepsi uçuuupp gidecek.....

tşk ederim canım,Rabbim bebeğini ömrünü sağlıklı ve uzun etsin inşallah... bende öyle uykucu aşkım diyor eşim,ama ne yapayım engel olamıyorum...iş yerinde daha zor diyor,hatta patronumun kızı arkadaşım , ona demil ki;bu aralar uyuşuk oldu demiş benim için:1:ay inşallah o günleri görürüm yavrumu kucağıma aldığım o günü...

Son düzenleme:
bitki çayı içiyorum ben hepsi zararlı değil nette araştırabilirsin, uykuya daldığına göre o an birşeyle uğraşmıyorsun demekki, gazete falan oku, bulmaca çöz, benim çok uykum geldiğinde örnek veriyorum kelime avı oynarım hem eğelenceli hemde oyalıyıcı, makyaj yoksa gün arasında elini yüzünü yıkayabilirsin, yanına gideceğin arkadaşın varsa şirkette yanına gidebilirsin, uyku bastımı gitmek bilmiyor çünkü oyalandırmak gerek kendimizi... evde ben salıyorum kendimi uyuyacağım varsa uyuyom nasıl olsa doğumdan sonra bol bol uykusuz kalıcaz :1:

bitki çayı içiyorum ben hepsi zararlı değil nette araştırabilirsin, uykuya daldığına göre o an birşeyle uğraşmıyorsun demekki, gazete falan oku, bulmaca çöz, benim çok uykum geldiğinde örnek veriyorum kelime avı oynarım hem eğelenceli hemde oyalıyıcı, makyaj yoksa gün arasında elini yüzünü yıkayabilirsin, yanına gideceğin arkadaşın varsa şirkette yanına gidebilirsin, uyku bastımı gitmek bilmiyor çünkü oyalandırmak gerek kendimizi... evde ben salıyorum kendimi uyuyacağım varsa uyuyom nasıl olsa doğumdan sonra bol bol uykusuz kalıcaz :1:

bilmiyorum içme diyorlar bitki çayını şuan daha yeni diye bende içmiyorum...hangi bitki çayını içiyorsun...kitap okuyorum boş kaldığım zaman ama okurken bile gözlerim kapanıyor...bu ara bende oyunu oynuyorum ama yine de esneyip duruyorum,esnemekten resmen yaş geliyor gözümden..daha çok oyalanacak bişeyler bulmam lazım......annemde diyor şimdi uyu zaten sonra istesende uyuyamayacaksın diyor...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

aynen öyle sizi korkutmak istememiştim ama dediğin doğru doğumdan sonra boool bol uykusuz günler ve geceler sizi bekliyor hanımlar benim kızım 4 yaşına girdi ama ilk 6 ay hergece sabahlıyorduk:)) sabah 6 dedimi benim prensesim uyuyordu umarım eşleriniz duyarlı olur ben eşimden çok fazla bi yrdım görmedim valla çalışıyor die yatak odasına gider kapıyı kapar yatar uyurdu ama inanki bu kadar zorluğa ve eziyete değecek tek şey evlat.......

hepimizin yavrusunu allah korusun diyorum.. bitki çayıda şunu iç diyemem tabi sana benim içtiklerim ıhlamur, ballı limonlu çaylar nebilim aşırı kaçmadıkça zararı yoktur diye düşünüyorum.. bazı bitki çayların rahimi kasan etkileri varmış o yüzden yasak... ben dr sormuştum içebilirsin demişti... ama senin biraz daha geçsin üzerinden öyle bakarsın duruma göre ilk aylar bende içmemeye çalışmıştım ama grip olduğumdan ıhlamur falan tüketmek zorunda kalmıştım...

Back
X