Az kalmış az dayan :)) rahat edersin bebek dogunca uykusuz kalıncaKafayi yiycem ya az once cok uykum vardi yaticam dedim uzandim gene ayaktayim ya delircem gina geldi kasilmalar uykusuZluk şişlik.. daha 34.hafta
Kasılmalar için ilaç yazmıştır doktorun bana.baya iyi gelmişti.Merhaba 34 haftalik hamileyim yaklasik 1 haftadir ne gece ne gunduz uyuyamiyorum,bilhassa geceleri yarasa gibiyim kendimi gun icinde cok yormama ragmen yinede uyuyamiyorum( ayaklarimda kasilmalar oluyor delirtir derecesinde ben bir caresini bulamadim malesef zaten doktorda sadece normal diyip duruyor
Bulabilirsem yazayım.b unun dışında sende bol bol süt ürünleri tuketmelisinIlacin adini paylasabilirseniz sevinirim? Bende magnezyum kullaniyorum gunde 2 kere ama yinede ise yaramadi bende..
Yatmadan evvel yoga yapın. Bütün gergin kaslarınızı açar huzurlu bir uyku uyursunuz.
Yoga yapabilmek icin once oturabilmek lazim ben kasik agrilarindan sadece uzaniyorum :))
Evet canim Artvin iyim bende orda yaşıyoruz şimdilik annemlerin yanına geldim onlar uzaktalar biraz iyileşince dönüncem Allah nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?