Sizdede mi öyle oluyoBunu bende merak ediyorum..
Amin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınBir sorun olmaz kızlar annemde kardeşime herzaman yattığı gibi yattiıyordu biraz deli uyuriçinizi ferah tutun rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eylesin
Annelik iç güdüsü ilk bebeğim ondan bu telaşım ben çok tuhaf hamilelik geçiriyorum başıma gelmedik kalmadı dünde tarihi geçmiş büskivi yedim
Aminnn inşallah.Amin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamilelikte şeker çıktı bende sürekli acıkıyorum alışveriş merkezine gittik karnım gurulduyo ne yersem yiyim bisküvi aldım orada bi dilimin yarısını yedim aklıma tarihi geldi normalde ben tarihine bakmadım hiç bi şeyi yemem 6-7gün geçmişti yedik gitti valla
Aman dikkat et zehirlenmeyesinizHamilelikte şeker çıktı bende sürekli acıkıyorum alışveriş merkezine gittik karnım gurulduyo ne yersem yiyim bisküvi aldım orada bi dilimin yarısını yedim aklıma tarihi geldi normalde ben tarihine bakmadım hiç bi şeyi yemem 6-7gün geçmişti yedik gitti valla
İnternette baktım hiç bir belirti olmadı kusma ateş ishal felanAman dikkat et zehirlenmeyesiniz
Bizim bi tanıdıkta diyo bana çok takma diye oda sürekli yüz üstü yatmış hamilelikteBunu bende çok merak ediyorum uyurken çok geriniyorum istemeden bide unutyorm hep yüz üstü yatıyorum bi zararı olmuyordur inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?