Hamilelikte varis oluşumu nasıl önlenir.

UsLaNmAm_GS

Prenses & prensim benim herşeyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
51
6
48
Merhaba hanımlar yoksa hamişlermi demeliyim ben hamişim ve ilk hamileliğim 11.haftamdayım inş Allah isteyenlerede nasip eder evet soruya gelelim ben hamilelikte varis oluşumunu önlemek için sizin tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum bacaklarında çok kaşıntı var ve varis oluşumunun habercisimi die çok korkuyorum lütfen yardım edin Doktoruma da danışıcaz varis çoraplarıda iyi geliyormuş die duydum.:18:

off ya offf 32.haftamdayım ayakta çalışıyorum bacaklarımda vardı zaten onu anladıktaaa kasıklarımda da çıktı ve iyi bişey olmadığını duydum.sezeryan olmak zorunda kalabilirim ve iyi bişey değil maalesef moralim biraz bozuldu açıkçası:(

off ya offf 32.haftamdayım ayakta çalışıyorum bacaklarımda vardı zaten onu anladıktaaa kasıklarımda da çıktı ve iyi bişey olmadığını duydum.sezeryan olmak zorunda kalabilirim ve iyi bişey değil maalesef moralim biraz bozuldu açıkçası:(

Çok üzüldüm cnm ya o kadar tehlikeli mi başta önlem almadın mı cnm:14:

Varis çorabı giyseydim böyle olurmuydu acaba bilmiyorum. ama sanki biranda oluverdiler sanki. doktorum önemli değil dedi ama yinede içimde bir şüphe var açıkçası

Back
X