- 30 Temmuz 2022
- 65
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Toprak su bulut
-
Merhabalar arkadaşlar.
Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.
Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir ki 2 aylik
Bebeği falan alamaz, hatta mümkünse hafta sonu falan bile görmesin Allahın belası, boşanın ya cidden boşanın ben artık bi kadına şiddet, cinayet haberi daha görmek istemiyorum artık yeterMerhabalar arkadaşlar.
Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.
Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha
Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.
Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek
Şuan sağlıklı düşünemiyorum. Ne deseniz haklisiniz ben işsizim diye şikayetçi olmadım lakin yine de uzaklastirma ve darp raporu verildi.Hastanede darp raporu aldınız, polise gittiniz ve şikayetçi olmadınız. Bu tam olarak nasıl oldu ? Peki şikayetçi olmadıysanız; uzaklaştırma emrini nasıl aldınız ? Anne karnındaki doğmamış bebeğe şiddetten, hakkında kamu davası da mı açılmadı ?
Aldığınız eğitim bir yana, 34 yaşında yetişkin bir kadınsınız.2 aylık bebeğinizin velayetinin babaya verilmesi bir yana; elinizdeki mevcut belgelerle, bu adama velayet verilebileceğine inanıyor musunuz ?
Bebeğiniz sağlıklı mı ; şiddet sebebiyle zarar görmüş mü ? Siz iyisiniz ki; adamdan şikayetçi olmamışsınız.
Bosanacagim şuan nafaka vermemek için cirkinlesiyor.Bebeği falan alamaz, hatta mümkünse hafta sonu falan bile görmesin Allahın belası, boşanın ya cidden boşanın ben artık bi kadına şiddet, cinayet haberi daha görmek istemiyorum artık yeter
Ortada bi çocuk var, esek gibi verecekBosanacagim şuan nafaka vermemek için cirkinlesiyor.
Aslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.Bende hamileligimde şiddet görmüştüm sonra da devam etti.
Hiç birinde şikayetçi olmadım
Kızım 2 yaşındayken ayrıldık ve mahkeme tek celsede bana verdi çocuğumu.
Ben nafaka istemedim kurtulmak için.
Şiddet davalarının uzun sürdü o zaman şikayetçi olmadigim dosyaları kamu davası olarak açtılar ve çok ceza aldı.
Hiç korkmayın yine yine uzaklaştırma alın ben sürekli uzaklaştırma aldım hem kendisine hem ailesine karşı
Polisler evime gelip soruyorlar iyi misin rahatsız eden var mı diye.
Sonra dava açıp kızımı kendi soyadima aldım o da tek celse de bitti.
Az once evden gidiyordum zaten mecburen ailemin yanına gideceğim beni çocuğu kaçırmaktan şikayet edeceğini söyledi bu yuzden şikayetçi olup nafaka vermeyip çocuğu alacakmış2 aylık çocuğu bakımından dolayı alamazlar sizden, hadi bir ihtimal olsa bile eşinize değil devlet korumasına gider.
Anne karnında düşünmediği çocuğu alıp ne yapacak?
Maddi gücünüz yoksa bir an önce aileniz ile aranızı düzeltip, eşinizden kaçmanız gerekiyor. Nafaka için sakın alttan almayın siz bir adım atıp yola çıkın gerisi gelir.
Benim eski eşimde mahkeme de benim için neler neler söyledi inanın yalancı şahitler bile getirdiAslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.
Şiddet bizde de devam etti ,en son sokakta kovaladı beni insanlar onu tutmaya çalıştı ama ailemi yaşadığı şehirde iş yerini arayıp beni afedersiniz o.. detip rezil etmekle tehdit ettiBende hamileligimde şiddet görmüştüm sonra da devam etti.
Hiç birinde şikayetçi olmadım
Kızım 2 yaşındayken ayrıldık ve mahkeme tek celsede bana verdi çocuğumu.
Ben nafaka istemedim kurtulmak için.
Şiddet davalarının uzun sürdü o zaman şikayetçi olmadigim dosyaları kamu davası olarak açtılar ve çok ceza aldı.
Hiç korkmayın yine yine uzaklaştırma alın ben sürekli uzaklaştırma aldım hem kendisine hem ailesine karşı
Polisler evime gelip soruyorlar iyi misin rahatsız eden var mı diye.
Sonra dava açıp kızımı kendi soyadima aldım o da tek celse de
İstediği kadar rezil etsin sonuç önemli değil mi?Şiddet bizde de devam etti ,en son sokakta kovaladı beni insanlar onu tutmaya çalıştı ama ailemi yaşadığı şehirde iş yerini arayıp beni afedersiniz o.. detip rezil etmekle tehdit etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?