Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Toprak su bulut

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
65
15
3
36
Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.

Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir ki 2 aylik

Siz hamile halinizle dövüyor darp raporu almıyorsunuz
Böyle eşiniz varken ailenizle aranızı bozuyorsunuz
Sesinizi kaydedecek tavizi veriyorsunuz
Vala insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz
Merak etmeyin bebeğinizi kimse sizden alamaz
Boşayın yada iş bulun ailenşzle aranızı düzeltin bu arada bebeğinizde biraz büyür sonra boşayın
Yasa dışı heralde gizli kayıt
Bi araştırın

Hastanede darp raporu aldınız, polise gittiniz ve şikayetçi olmadınız. Bu tam olarak nasıl oldu ? Peki şikayetçi olmadıysanız; uzaklaştırma emrini nasıl aldınız ? Anne karnındaki doğmamış bebeğe şiddetten, hakkında kamu davası da mı açılmadı ?

Aldığınız eğitim bir yana, 34 yaşında yetişkin bir kadınsınız.2 aylık bebeğinizin velayetinin babaya verilmesi bir yana; elinizdeki mevcut belgelerle, bu adama velayet verilebileceğine inanıyor musunuz ?

Bebeğiniz sağlıklı mı ; şiddet sebebiyle zarar görmüş mü ? Siz iyisiniz ki; adamdan şikayetçi olmamışsınız.

Bebeği falan alamaz, hatta mümkünse hafta sonu falan bile görmesin Allahın belası, boşanın ya cidden boşanın ben artık bi kadına şiddet, cinayet haberi daha görmek istemiyorum artık yeter

Zaten boşanma davası actim kamu davası sanırım hala sonuçlanmadi. Şikayetçi olmadım cunku çalışmıyorum diye uzaklaştırmayi karakolda verdiler .

Ben işsizim diye fakat cok pişmanım şuan nafaka vermemek için çocuğa o yuzden cirkinlesiyor

Şuan sağlıklı düşünemiyorum. Ne deseniz haklisiniz ben işsizim diye şikayetçi olmadım lakin yine de uzaklastirma ve darp raporu verildi.

2 aylık çocuğu bakımından dolayı alamazlar sizden, hadi bir ihtimal olsa bile eşinize değil devlet korumasına gider.

Anne karnında düşünmediği çocuğu alıp ne yapacak?

Maddi gücünüz yoksa bir an önce aileniz ile aranızı düzeltip, eşinizden kaçmanız gerekiyor. Nafaka için sakın alttan almayın siz bir adım atıp yola çıkın gerisi gelir.

Bende hamileligimde şiddet görmüştüm sonra da devam etti.
Hiç birinde şikayetçi olmadım
Kızım 2 yaşındayken ayrıldık ve mahkeme tek celsede bana verdi çocuğumu.
Ben nafaka istemedim kurtulmak için.
Şiddet davalarının uzun sürdü o zaman şikayetçi olmadigim dosyaları kamu davası olarak açtılar ve çok ceza aldı.
Hiç korkmayın yine yine uzaklaştırma alın ben sürekli uzaklaştırma aldım hem kendisine hem ailesine karşı
Polisler evime gelip soruyorlar iyi misin rahatsız eden var mı diye.
Sonra dava açıp kızımı kendi soyadima aldım o da tek celse de bitti.

Aslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.

Az once evden gidiyordum zaten mecburen ailemin yanına gideceğim beni çocuğu kaçırmaktan şikayet edeceğini söyledi bu yuzden şikayetçi olup nafaka vermeyip çocuğu alacakmış

Benim eski eşimde mahkeme de benim için neler neler söyledi inanın yalancı şahitler bile getirdi
Anneme ve bana iftiralar attı ama sonuç kendisi ceza aldı, boşandık,çocuk benim üzerime.
Ses ve görüntü kaydı da anneliğe engel değil hakim sen karının,annesinin ne yaptığını bırak diye kızmıştı.

Şiddet bizde de devam etti ,en son sokakta kovaladı beni insanlar onu tutmaya çalıştı ama ailemi yaşadığı şehirde iş yerini arayıp beni afedersiniz o.. detip rezil etmekle tehdit etti

Şiddet bizde de devam etti ,en son sokakta kovaladı beni insanlar onu tutmaya çalıştı ama ailemi yaşadığı şehirde iş yerini arayıp beni afedersiniz o.. detip rezil etmekle tehdit etti
İstediği kadar rezil etsin sonuç önemli değil mi?
Benim için başkasından hamile bile demişler herkese ama öyle bişey olmadı hâlâ tek çocuğum var.
Sen kararlı ve güçlü ol küçücük bebeğin var.
Ailenle arani duzeltemiyorsan davani aç sosyal yardımlara başvur, uzaklaştırma kararı al en azından biraz idare edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…