Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Benim eski eşimde mahkeme de benim için neler neler söyledi inanın yalancı şahitler bile getirdi
Anneme ve bana iftiralar attı ama sonuç kendisi ceza aldı, boşandık,çocuk benim üzerime.
Ses ve görüntü kaydı da anneliğe engel değil hakim sen karının,annesinin ne yaptığını bırak diye kızmıştı.
Bu mesaja çok sevindim çünkü eş kişisi sürekli iftira atma halinde hukukçu olduğu için bor de akademisyen hukukçu kendine çok güveniyor ve çalışmadığım için avukat tutamadığım için resmen benimle oynuyor.

Bu mesaja çok sevindim çünkü eş kişisi sürekli iftira atma halinde hukukçu olduğu için bor de akademisyen hukukçu kendine çok güveniyor ve çalışmadığım için avukat tutamadığım için resmen benimle oynuyor.
Bende çalışmıyordum yani ne maaşım.ne sağlık güvencem vardı.
Benim tek artım ailem yanımdaydı onlarla yaşadım.
Senin darp raporun var bu iyi bişey ne kadar mükemmel kariyerli de olsa şuan sen haklısın ve kadının beyanı esastır.
Minicik bebeği 10 avukat kocan da olsa almazlar senden.

İstediği kadar rezil etsin sonuç önemli değil mi?
Benim için başkasından hamile bile demişler herkese ama öyle bişey olmadı hâlâ tek çocuğum var.
Sen kararlı ve güçlü ol küçücük bebeğin var.
Ailenle arani duzeltemiyorsan davani aç sosyal yardımlara başvur, uzaklaştırma kararı al en azından biraz idare edersin.
Bana da şaka yollu bu kimin çocuğu bile dedi çok yalancı biri nasıl basedecegim bilmiyorum. Zaten az once şikayetçi olmak için ciktim ama geri döndüm etmeden .Ben boşanmakta kararlıyım sürekli iftira halinde sanirkm korktuğumu gördüğü için üzerime daha çok geldi .Dava açık halde duruşmaya gidememistjm tekrar bir dilekçe ile dava devam eder ,nafaka vermemek için sanirkm her türlü çirkinliklere başvuracak.

Bende çalışmıyordum yani ne maaşım.ne sağlık güvencem vardı.
Benim tek artım ailem yanımdaydı onlarla yaşadım.
Senin darp raporun var bu iyi bişey ne kadar mükemmel kariyerli de olsa şuan sen haklısın ve kadının beyanı esastır.
Minicik bebeği 10 avukat kocan da olsa almazlar senden.
İçimi rahatlattıniz zaten sokakta da kovalamisti.

Bana da şaka yollu bu kimin çocuğu bile dedi çok yalancı biri nasıl basedecegim bilmiyorum. Zaten az once şikayetçi olmak için ciktim ama geri döndüm etmeden .Ben boşanmakta kararlıyım sürekli iftira halinde sanirkm korktuğumu gördüğü için üzerime daha çok geldi .Dava açık halde duruşmaya gidememistjm tekrar bir dilekçe ile dava devam eder ,nafaka vermemek için sanirkm her türlü çirkinliklere başvuracak.
Korktuğunu belli etme davanın arkasında dur.
Nafaka için bişey diyemiyorum bu zamanda tek başına çocuk büyütmek çok zor.
Ben nafaka almadım ama ailem hep destek oldu senin durumun daha zor.

Cok üzüldüm durumunuza, korkmayin su an olaylarin icindesiniz diye korkutabiliyor. O adamla da durmayin lutfen kacin gidin. Keske cocuk yapmasaydiniz böyle bir adamdan. Terbiyesiz hadsiz adam.

Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.

Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha

Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.

Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek

Esiniz sizi hamile halinizle dinlene dinlene dovmus ve siz sikayetci olmamissiniz. Sokaktaki insanlarin polis cagirmamasi bundan. Insanlar karissa karistiklari ile kaliyor sonra. Simdi ben yazsam muhtemelen bana da kizacaksiniz. Allah yardimciniz olsun.

Allah aşkına okumuş etmişsin 2 aylık bebeği senden hiç Bi şekilde alamayacağını bilmiyor musun? Fuhuş yapsan yine alamaz çocuğun velayetini. Hele böyle Bi ruh hastasına bebek mi verirler.
Kusura bakmayin insan sürekli tehdit edilince sanirim en azından ben sağlıklı düşünemedim, zaten düşünmediğim için fikir almak istedim, ne deseniz haklisiniz

Esiniz sizi hamile halinizle dinlene dinlene dovmus ve siz sikayetci olmamissiniz. Sokaktaki insanlarin polis cagirmamasi bundan. Insanlar karissa karistiklari ile kaliyor sonra. Simdi ben yazsam muhtemelen bana da kizacaksiniz. Allah yardimciniz olsun.
İşsizim diye buyuk aptallık ettim böyle düşünmeyip kesinlikl3 şikayetçi olmalıydım ne deseniz haklisiniz. Ben asla diğer insanlara kızmıyorum .

Cok üzüldüm durumunuza, korkmayin su an olaylarin icindesiniz diye korkutabiliyor. O adamla da durmayin lutfen kacin gidin. Keske cocuk yapmasaydiniz böyle bir adamdan. Terbiyesiz hadsiz adam.
Evet sanırım sürekli tehdit edip ailemi rahatsız ettigi için bir korkuya kapıldım. Korkmamak gerekiyor

Kusura bakmayin insan sürekli tehdit edilince sanirim en azından ben sağlıklı düşünemedim, zaten düşünmediğim için fikir almak istedim, ne deseniz haklisiniz
Bildiğim kadarıyla sadece annenin ciddi Bi psikolojik rahatsızlığı (bebeğe zarar vereceği kadar) olması ya da uyuşturucu bağımlısı falan olması lazım. Anne hayat kadını bile olsa eğer çocuğuna zarar vermiyorsa bebeği almazlar. Ses kaydından bir şey çıkmaz. Bu hasta adamdan kurtulursun inşallah. Karnındayken bebeğe tekme atan doğunca da onu da döver.

Evet sanırım sürekli tehdit edip ailemi rahatsız ettigi için bir korkuya kapıldım. Korkmamak gerekiyor
Korkmayın alamaz çocuğu. Şikayet edin boşanma davanız icin de maddi imkanınız yoksa baroya gidin ücretsiz avukat yardimı alın acilen. Tek lrar suc duyurusunda da bulunun o sokakta kovaladıgi olaya iliskin omceki darptan da bahsedin dilekcede

Şaka mısınız Allah aşkına ?
Öğretmenmişsiniz bir de anne karnında babası tarafından şiddete uğrayan ve şuan 2 aylık bir bebeğin velayetini hangi hakim babaya verir ?

Nafaka vermiyorum demeyle olmuyor o iş, bebek için eşek gibi verecek .

Aileniz sizi kabul etmiyorsa da gidin gerekirse ailenizin kapısında yatın kurtulun o adamdan.

Bir de sormadan da edemeyeceğim , madem şiddet var siz neden bu adamdan bebek yaptınız ?
Yazık değil mi şimdi bu bebeğe ?

Şaka mısınız Allah aşkına ?
Öğretmenmişsiniz bir de anne karnında babası tarafından şiddete uğrayan ve şuan 2 aylık bir bebeğin velayetini hangi hakim babaya verir ?

Nafaka vermiyorum demeyle olmuyor o iş, bebek için eşek gibi verecek .

Aileniz sizi kabul etmiyorsa da gidin gerekirse ailenizin kapısında yatın kurtulun o adamdan.

Bir de sormadan da edemeyeceğim , madem şiddet var siz neden bu adamdan bebek yaptınız ?
Yazık değil mi şimdi bu bebeğe ?
Şiddet ben hamileyken oldu ilk o zaman başladı. Aileme gideceğim mecburen zaten evden çıkmak üzereyken çocuğu kaçırıyorsun diye şikayetçi olacağını söyledi bir an korktum kendisi hukukçu diye
Kormakla hata ettim zaten

Şiddet ben hamileyken oldu ilk o zaman başladı. Aileme gideceğim mecburen zaten evden çıkmak üzereyken çocuğu kaçırıyorsun diye şikayetçi olacağını söyledi bir an korktum kendisi hukukçu diye
Kormakla hata ettim zaten

Evi terk ettikten sonra sikayetci olun. Sizde hakaret ederken, bagirirken, tehdit ederken ses kaydi alin. Bunlari delil olarak kullanabilirsiniz.

Back
X