Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Darp raporu var diyorsun,daha önce uzaklaştırma kararıda almışsın,e bebekte daha çok küçük hiç sanmıyorum bebeği alabileceğini. Keşke o zaman boşanma davası açıp,dövdüğü içinde şikayetçi olsaydın. Belki tazminat falan alırdın. Acilen bir avukat bul. Elin boş boşanma.

Korkmayın alamaz çocuğu. Şikayet edin boşanma davanız icin de maddi imkanınız yoksa baroya gidin ücretsiz avukat yardimı alın acilen. Tek lrar suc duyurusunda da bulunun o sokakta kovaladıgi olaya iliskin omceki darptan da bahsedin dilekcede
Baroya gitmiştim gerekli belgeleri tamamlayınca inşallah alacağım adlı yardimi

Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.

Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha

Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.

Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek
Aslında tek hatanız ailenize gitmemek olmuş.Madem o aranızı açtı ailenizden destek almaliydiniz.

Darp raporu var diyorsun,daha önce uzaklaştırma kararıda almışsın,e bebekte daha çok küçük hiç sanmıyorum bebeği alabileceğini. Keşke o zaman boşanma davası açıp,dövdüğü içinde şikayetçi olsaydın. Belki tazminat falan alırdın. Acilen bir avukat bul. Elin boş boşanma.
Çok haklısınız zaten böyle olacağı belliydi kimseye yük olmak istemediğim için bosanmamistim ama zaten boşanma davası açmıştım tekrar bir dilekçe ile devam eder zannediyorum

Merak etmeyin bebegi sizden alamaz.
Hukukcu olabilir ama suç işlemiş bir hukukçu, bunu gozardi etmeyin. Ustelik hamile bir kadina karsi suç işlemiş.
Ailenizin yanina siginin derim. Rezillik cikartirsa kendisi rezil olur. Allah yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim , rezillik cikaratacak zaten ama böyle de rezillik zaten.

Bildiğim kadarıyla sadece annenin ciddi Bi psikolojik rahatsızlığı (bebeğe zarar vereceği kadar) olması ya da uyuşturucu bağımlısı falan olması lazım. Anne hayat kadını bile olsa eğer çocuğuna zarar vermiyorsa bebeği almazlar. Ses kaydından bir şey çıkmaz. Bu hasta adamdan kurtulursun inşallah. Karnındayken bebeğe tekme atan doğunca da onu da döver.
Evet böyle bir potansiyelde biri .kesinlikle döver cunku bebek nevresiminde şekiller var ayıcık ona bakıyor diye onu bile kapatıyor.

Evi terk ettikten sonra sikayetci olun. Sizde hakaret ederken, bagirirken, tehdit ederken ses kaydi alin. Bunlari delil olarak kullanabilirsiniz.
Kendisi şuan evden gitti
Evde ne zaman telefon yanımda olmazsa hakaret ediyor en umulmadık zamanda tehdit ediyor .kendisi sürekli sinsice düşündüğü için çok temkinli

Benimkide öyle tehdit ediyordu şimdi kendi çocuğu onun yüzüne bakmıyor, sen manipüle edilmişsin akli melekelerin güzel calismiyor hak veriyorum bende o durumlardan geçtim ...bir gün o isteyken sessizce istediğin ne varsa bavula hazırla daha sonra kadın sığınmayı ara seni kapıdan alırlar ..sonra sınava hazırlanırsin bir güzel ... Eğer memursa nafaka esek gibi verir ....memur değilse icraya verirsin gerekirse birde nafakayı yüksek söyle ama kendine isteme çocuğun üstüne işte sadece ki sen işe başlarsan nafaka kesilmesin

Aslında tek hatanız ailenize gitmemek olmuş.Madem o aranızı açtı ailenizden destek almaliydiniz.
Ailemin destek vereceğini bildiği için çok yıprattı nasıl anlatsam çok aşırı terbiyesizleşti gidersem de ölmediğine şükredersin diyor

Akademisyen hukukcuymus... kadina siddetin egitimle alakasi olmadigini gosteren bir baslik olmus.
Mahkemeye darp ve uzaklastirma raporlarinizi mutlaka sunun. Gecmise yonelik sikayetci olunuyor mu bilmiyorum ama eger oyle bir ihtimal varsa sikayetci olun.
Esinizin aldigi ses kayitlarinda ne var? Niye sizi bununla tehdit ediyor? 2 aylik bir bebegin velayeti anneye verilir hic endiselenmeyin.
Esiniz sizi manipule ediyor ve korkutmus. Ondan korkmadiginizi gosterin.

Benimkide öyle tehdit ediyordu şimdi kendi çocuğu onun yüzüne bakmıyor, sen manipüle edilmişsin akli melekelerin güzel calismiyor hak veriyorum bende o durumlardan geçtim ...bir gün o isteyken sessizce istediğin ne varsa bavula hazırla daha sonra kadın sığınmayı ara seni kapıdan alırlar ..sonra sınava hazırlanırsin bir güzel ... Eğer memursa nafaka esek gibi verir ....memur değilse icraya verirsin gerekirse birde nafakayı yüksek söyle ama kendine isteme çocuğun üstüne işte sadece ki sen işe başlarsan nafaka kesilmesin
Bavulu hazırladım, kendisi akademisyen memur ve evet çok fazla tehdite maruz bırakıldığım için manipule ve korkak biri olup çıkmışım.

Akademisyen hukukcuymus... kadina siddetin egitimle alakasi olmadigini gosteren bir baslik olmus.
Mahkemeye darp ve uzaklastirma raporlarinizi mutlaka sunun. Gecmise yonelik sikayetci olunuyor mu bilmiyorum ama eger oyle bir ihtimal varsa sikayetci olun.
Esinizin aldigi ses kayitlarinda ne var? Niye sizi bununla tehdit ediyor? 2 aylik bir bebegin velayeti anneye verilir hic endiselenmeyin.
Ses kaydında olsa olsa giderim ,gidecegiz gibi seyler var ama keyfeten gidiyorsun degol mi evet dedkm o sinirle oyle kayıt olsa gerekir

Ses kayitlarinda çocuğumla gideceğim vs vaedir o da çocuğu istemeyen biri aslında sırf nafaka vermek istemediği için normal konuşma zamanında bile almış olabilir bir de çok sinirlendiriyordu beni belki o zaman kızgınlıkla söylediğim şeylerdir.

Ses kayitlarinda çocuğumla gideceğim vs vaedir o da çocuğu istemeyen biri aslında sırf nafaka vermek istemediği için normal konuşma zamanında bile almış olabilir bir de çok sinirlendiriyordu beni belki o zaman kızgınlıkla söylediğim şeylerdir.
Birsey cikmaz o kayitlardan. Sizi korkutmak icin yapiyor. Pasa pasa verecek nafakasini. Siz darp raporlarinizi ve uzaklastirma emirlerini avukatiniza verin. Sizi sindirmesine izin vermeyin.

Bavulu hazırladım, kendisi akademisyen memur ve evet çok fazla tehdite maruz bırakıldığım için manipule ve korkak biri olup çıkmışım.
Ona hazırlığı gösterme alamaz bebeğini ve günü gününe yatırır nafakayı yoksa ceza alıyorlar ve daha çok ödemek zorunda kalıyorlar ....bir an önce çık o evden 183 muydu ara yardımcı olurlar ...ama mesela sınava gireyim o zaman cikicam diyorsan sabret nasıl işine gelirse yalnız boşanma maddesine Üfe Tüfe oranina göre her yıl nafaka artacak diye eklettirmeyi unutma

Back
X