En büyük sıkıntım halsizlik iş yapamıyorum. Güçsüz ve kuvvetsiz hissediyorum kendimi hiç iştahım yok daha 1 kilo aldım.Endişeler de cabası ama her hamilede var sanırım. Et türü hiç bişey yiyemiyorum.sürekli beyaz şeyler istiyorum özellikle ayran vazgeçilmez benim için
Benim bu geçirdiğim 3. bat dönemim ve hepsindede regl sancısı çekiyorum. Hatta geçen regl dönemimde 2 gün süren ufak bi kanama bile yaşadım. Düşük yapıyorum sanmıştım. Vücudum 28 günde bir sürekli regl dönemi sinyalleri veriyor. Alıştım artık. Doğuma kadar her ay süreceğini düşünüyorum. Bünyeden bünyeye değişiyo demekki. Mesela benim bu haftaya kadar yaşadığım tek hamilelik belirtim göğüslerimdeki hassasiyet ağrı ve şişkinlik artışı. Buda olmasa gebeliğimi unutucam nerdeyse neyse bunada şükür rabbim hepimize kolay gebelik ve doğumla bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Can'ım cevap yazarken sen olduğunu hiç farketmemişim hayırlı olsun bebeişin Allah'ın izniyle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok sevindim Tessacontessa
Can'ım cevap yazarken sen olduğunu hiç farketmemişim hayırlı olsun bebeişin Allah'ın izniyle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok sevindim Tessacontessa