Hamilelikte vücutta elektriklenme

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu an 5+3 haftadayız. 1 haftadır dokunduğum herşeyden çarpılır oldum. Saçlarım bile genelde havada. Çapraz komşum 15 haftalık hamile o da aynı şeylerden şikayetçi. Binayla ilgili mi acaba diye düşündük ama eşlerimizde yada diğer komşularda böyle bir sorun yok. Bu durum hamilelikle mi alakalı o konuda da emin değilim. Hamileliğinde böyle birşey yaşayan var mı?

senın dedigin kadar fazla deil ama bende elektriklendım gerci hamilelik aklıma gelmedi ama
önceden yokdu simdi arabanın kapısını kaparken falan cok oluyo

senın dedigin kadar fazla deil ama bende elektriklendım gerci hamilelik aklıma gelmedi ama
önceden yokdu simdi arabanın kapısını kaparken falan cok oluyo

Ne kadar zamandır yaşıyorsun bunu? Araba kapısını geçtiim o eskiden de olurdu, eşime dokunuyorum çarpılıyorum, koltuğa bile otururken çarpılabiliyorum.

öle cok dikkat cekecek kadar ollmadı ne zaman oldu falan dikkat etmedim
ama oluyo eşime dokununca falan oluyo

Slm canım bendede aynı sorun vardı dogumdan sonra gectı yıne hamıleyım ıkıncıye ve yıne aynı sorunla karsı karsıyayım esımle oglumla tırnaklarımızdan bıle elektrık carpıyor sebebını bende bılmıyorum normaldır dıye kımseye sormadım ama gebelık bıtınce bu sorunda gecıyor gecmıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…