Hamilelikte yalnızlık

guzelbahce_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
7
1
1
29
Bu bebeği çok istedik. Çok şükür ki hamile kaldım ummadığım anda. Ancak eşim askerî personel olduğu için ben 3 aylık hamileyken gorevlendirme çıktı ve ben onun memleketine dönmek zorunda kaldım. Burda evim var ancak o yok. Destekçim yok. Anne babası var ama bahçeleri ile uğraşıyorlar. Şu an 6 aylık hamileyim . Sağlık problemim yok ama bu düzensizlik beni yormaya, bıktırmaya başladı. Ağlama krizlerim tutuyor şu an olduğu gibi. Bebeğime zarar verecem diye çok korkuyorum.

Bu bebeği çok istedik. Çok şükür ki hamile kaldım ummadığım anda. Ancak eşim askerî personel olduğu için ben 3 aylık hamileyken gorevlendirme çıktı ve ben onun memleketine dönmek zorunda kaldım. Burda evim var ancak o yok. Destekçim yok. Anne babası var ama bahçeleri ile uğraşıyorlar. Şu an 6 aylık hamileyim . Sağlık problemim yok ama bu düzensizlik beni yormaya, bıktırmaya başladı. Ağlama krizlerim tutuyor şu an olduğu gibi. Bebeğime zarar verecem diye çok korkuyorum.
Ve sanırım canınız çok sıkıldığı için buraya yazmak, dertleşmek istediniz. Eşinizin görevi ne zaman bitecek yani yanınıza ne zaman dönecek? Siz artık yalnız değilsiniz bebeğiniz sizinle. Her tekmesini, hareketini hissettiğinizde bunu bilin. 3 aya doğacak ve artık isteseniz de kendinizi hiç yalnız hissedemeyeceksiniz. Ölene kadar sizinle olan size bağlı olan canınızdan olan biri olacak💜

Back
X