Hamilelikte yaşananlar

droplion

Mucizem canim oglum benimle
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
131
43
73
Hamileliğin 2. ayında neler yaşadınız yada yaşıyorsunuz?

Tatlım henüz 2. ayı bilmiyorum ama ben ilk ayda idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ateşim bir gün önce 40.3 tü aman dikkat edin benim gibi hasta olmayın çok şükür bi sorun yok ama neden gebeyken ilaç kullanmak zorunda kalasınız

anammm taze hamiş :) öncelikle hayırlı olsun gebeliğin bu aylarda yüksek raflara uzanmak yok çok eğilip kalkmak yok bide uzun mesafe seyahat yok onun dışında hafif mide bulantısı olur 1 ay sonra yani 2. 3 aylık dönemde en rahat olacagın dönem başlar....

Ya aslında ben korkuyorum. Çünkü mide bulantım, baş dönmem hiç yok. Ama belim her an adetim gelicekmiş gibi çok ağrıyo. Daha evvel bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Bunuda geçen hafta boş gebelik demişti doktorum. Neyseki sonra gördük embriyoyu ve kalp atışını. Ama bende pek belirti olmayınca acaba bir şey mi oldu, gelişmiyor mu diye çok korkuyorum. Zararı olmayacağını bilsem ve elimde olsa her dakika ultrasonla kontrol ederdim.
Bu arada canım çok geçmiş olsun. Aman ateşini o kadar yükseltmeden takip et ve hemen hastaneye git.

Son düzenleme:

Canım seninde gebeliğin hayırlı olsun. İnşallah senin haftalarına gelmek nasip olur bizlere de. Benim hiç mide bulantım olmadığı için ters giden birşeyler mi var diye merak ediyorum. Allahım inşallah tüm bebek isteyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebekler nasip etsin.

-merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım yeni üye oldum bu kulübe bende 7-8 haftalık hamileyim iki gündür acayip baş agrılarım oluyor miğde bulantım var ama çok şiddetli değil bas agrısı yasayan var mı? bu arada hamilelikler hayırlı olsun :)

Ateşim birden yükseldi aslında ben bi kaç gece önce acile gittim karın ağrısı sık idarar çıkma idrarda yanma belirtisiyle bana hamilesin hayırlı olsun deyip gönderdiler. Tabi bende heyecandan unuttum diğer sonuç ne diye. Neyse ki atlattım dr umda çok ilgilendi. Devlet hastanesine gidiyorum üstelik.

canım ben çok sinirliydim midebulantım vardı sürekli gerçi normalde hassasım bide hamilelik eklenince iyice artmıştı ara ara yine oluyor gerçi.Kasık ve karın ağrım çoktu tabi rahim büyüyor die şükür bebeğim şimdi gayet rahat anlaşılan :) sakın ağır kaldırma üzülme hiç bişe için

sağol canım :) zaman hızla geçecek annesi bal gör 20 li haftalara nasıl geldim diyeceksin bide benim de hiç bulantım olmamıştı sadece yolda 1 kere başıma geldi yani normal süreçtesin meraklanma hayırla al bebişini kucagına canımmm.

Canım hoşgeldin aramıza. Ben de yeniyim buralarda. Çok mutlu oldum senin adına. Umarım hep birlikte yaşadığımız süreçleri anlata anlata alırız bebişlerimi kucağımıza. Baş ağrısının yanı sıra bende boyun ağrısı da oluyor. Boyundan geliyor baş ağrım. Normalmiş bu araştırdım biraz.

Tatlım teşekkürler verdiğin cevap için. Benim kasık ağrım geçti fakat belim inanılmaz ağrıyor. Ense kalınlığı falan ölçüldü mü senin bebişinin ve kaçıncı haftada ölçüldü. Ben 8. haftamdayım bir daha kontrol için ne zaman gitmiştin sen?

selam arkadaslar hamıle oldugunuzu ılıskıden kac gun sonra ogrendınız.bır sorum daha var.en önce ne belırtı yasadınız.ve tek seferdemı hamıle kaldınız yanı bır deneme ılemı oldu lutfen cevap beklıyorum kızlar

Canım ben çok zor hamile kaldım. Yok klomenler çatlatma iğneleri falan. İnanılmaz olan oldu ve herşeyden umudu kesmiş ve 2 aydır hapı doktoru herşeyi bıraktığım zaman hamile olduğumu öğrendim. Hoş buna hala inanamıyorum. Hala her an adetim gelicekmiş gibi hissdiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa herşey strese bağlı. Klomenle çatlatma iğnesiyle hele bilmem kaçıncı gün ilişkiye girceksin durumu bitiriyor herşeyi. Biz umudumuzu kestik ve diğer aylardan farklı olan şey, ilişki için gün tutmadık. Sadece 2 günde bir ve hergün normalmiş gibi. Çok uzattım yani tavsiyem ilişki günü tutmadım, sen de tutma boşver. Ve normal adet belirtimden başka farklı bir şey yaşamadım. Bel ağrısı, kasık ağrısı, hatta her adet öncesi yaşadım bir kaç sivilcem bile çıkmıştı.

hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın canım.o belırtıler normaldır korkma.yanı bel agrısı kasık agrısı bulantılar.agızda degısık bır tat olur falan.yanlız hareketlerıne dıkkat et agır bısey kaldırma yere egılme yukarı uzanma

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Senin de her şey gönlünce olsun. Sen de bekliyorsun galiba yanlış anlamadıysam ?

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Senin de her şey gönlünce olsun. Sen de bekliyorsun galiba yanlış anlamadıysam ?

aslında ben degıl yegenımın esı ıcın soruyorum.benım ıkı tane evladım var allah bagıslasın.ınan 3 yu ıstemıyorumda deıl aslında ama yaşım 37 bılmıyorum aslında cok da ıstıyorum ama kısmet.yardımcı olabuılecegım soruların olursa herzaman cevaplarım.yanı hamılelıkle dogumla ılgılı

Allahtan olacağı varsa 37 de olsa, sen istemesen bile olur. Herşeyin hayırlı olsun. Ne güzel iki tane evladın varmış. Allah biz isteyenlere de o günleri gösterir inşallah. Ben daha evvel bir düşük bir dış gebelik yaşadım. O yüzden şu anda çok panik bir haldeyim. Bebek büyüyor mu, kalbi durdu mu acaba, yok midem neden bulanmadı, neden hamile olduğumu hissetmiyorum falan. Bu stresle nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum

hıc korkma ben ıkı hamılelıgıomdede oyle bulantılar yasamadım.kızım 2 bucuk yasında.nısan 2011 ded dogdu.ınan hıc kusma falan olmadı.bebegın sana tutunmus artık.hıc korkma ve sadece dua et ve kendıne cok ıyı bak sakın yorulma.çalısıyomusun sen peki

Dua ediyorum sürekli, tek tesellim dualarım zaten. Ben normalde turizmciyim. Eskiden çalışıyordum ama sonra sırf bebek olsun diye kaç senedir çalışmıyorum. Hep yattım hep yattım belki bu ay hamileyimdir diye. Yani bu biraz eşimin zorlamasıyla oldu. Ben ona çalışanların bebekleri olmuyor mu dedim, hem başka şeylerle meşgul olurum dedim ama dinletemedim. Herşeyin başı stres aslında. Hamile olmak istiyordum, oldum ama hala stres. Anlaşılan hayatta bizi hiç bırakmayacak...

kac yıllık evlısın ve ne zamandır ugrasıyosun bebek ıcın.kac yasındasın bıde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…