aaa sen ne dıyosun yaa cok sasırdım.neresı orası nerde deprem olduki.aaaa ne dıyecegımı bılemedım.allah korusun ınsallah bısey olmaz bebege.cok gecmıs olsun cok uzuldum ben.
Antalyada yaşıyorum ben. Ya hayatımda ilk kez depremi hissettiğim için sanırım bir de o an yalnız olduğum için çok korktum. Ben normalde pek hissetmezdim öyle şeyleri. Belki de şu an fazla duyarlı olduğumdan hissetti sanırım. Kendim için korkmadım deprem için bebek için korktum. Daha şimdiden herşeyim olmuş galiba. Sen nasılsın peki?
Antalyada yaşıyorum ben. Ya hayatımda ilk kez depremi hissettiğim için sanırım bir de o an yalnız olduğum için çok korktum. Ben normalde pek hissetmezdim öyle şeyleri. Belki de şu an fazla duyarlı olduğumdan hissetti sanırım. Kendim için korkmadım deprem için bebek için korktum. Daha şimdiden herşeyim olmuş galiba. Sen nasılsın peki?
cok gecmıs olsun vallahı.aman dıkkat et mumkun oldugu kadar ayaga kalkma.sana bakan bırı varmı pekı yanında.iş falan yapma sakın.bende ıyıyım cok sukur.bıraz kasıklarımda sancılar var adet olacagım heralde.bakalım bende ıstıyorum bu ay dene yapmayı.hayırlısı olsun.senın facen varmı canım
Tamam canım kendine iyi bak. Kaynanam yemeği yapıp gönderiyor sağolsun. Evde yalnız duruyorum, gel burda kal diyor ama rahat edemem, uzanamam bile orda. Bugün de kendi annem var yanımda. Kabızlık demişken içine doğdu galiba, başım kabızlıkla dertle. İnşallah senin ağrılarında gebeliğinden olsun canım sen de Allaha emanet ol. Face kullanıyordum da dondurduk eşimde ben de.