Hamilelikte yaşananlar

kac yıllık evlısın ve ne zamandır ugrasıyosun bebek ıcın.kac yasındasın bıde:44:

Evliliğimde 5. yılın içindeyim. İlk evlendiğimiz zaman hemen hamile kalmıştım düştü o maalesef. Sonra 1 sene kadar istemedim. Yaklaşık 2 seneyi geçti isteyeli. Geçen sene haziran ayında dış gebelik geçirdim. Ama bizdeki sorun eşim varikosel ameliyatı geçirmiş ve sperm sayısı oldukça düşüktü. Her sene daha kötüye giden bir durumdu. O yüzden her geçen ay bize umutsuzluk verdi. 26 yaşındayım ben de. Ama hissedilen yaş, oldukça fazla... Sen çalışıyor musun peki?

Son düzenleme:

yok ben ev hanımıyım.sanırım psıkolojın bozulmus senın.cocuk yuzundenmı.bence senın suan cok mutlu olman lazım.lutfen artık sıkıntı stres yapma.çunku artık ıkı canlısın unutma.sen ne kadar rahat ve mutlu olursan bebegınde okadar mutlu olur.bak bır kac hafta sonra bebek alısverısıne cıkacaksın.okadar gıuzel bır duygukı.bak cok sukurkı rabbım sana mujde vermiş.artık mutlu ol

bana ozelden mesaj atabılırsın canım her zaman ismim yeşim

merhaba bayanlr bende 9 haftalığım çok şükür..midemle başım belada bulantılarım hiö durmuyor midem eksiyor ağzımda barbat tadlar..mide yanması uykularım kaaçıyor..hele azcık aç kaliym midem kazına kazına buruluyor..zor günler anlayacağınız..

canım bu ağrılar normal.ben 11 haftamda gittim ense kalınlığı ikili tarama testi yaptırdım çok şükür herşey yolundaydı ama üçlü tarama testine girmeyi düşünmüyorum

canım ben evkendiğimin 8.günü hamile kaldım :) 4 haftalıktı öğrendğiğmde evet ben tek seferde kalmışım yumurtlama günümde ama tabi herkesde farklılık gösterebiliyor benim mide bulantım hemen başladı kasıklarım ve belim çok ağrıyordu annemlerle her konustugumda bugun yarın adet olacam diodum :) oysa hamileymişim :) bide göğüslerim çok şişmişti :) umarım yardımcı olmuşturum

canım cok saol.hayırlı olsun bebegın allah tamamına erdırsın.ilk sanırım senın.sen adet gecıkıncemı test yaptın peki.yoksa adete yakınmı anladın hamıle oldugunu

canım cok saol.hayırlı olsun bebegın allah tamamına erdırsın.ilk sanırım senın.sen adet gecıkıncemı test yaptın peki.yoksa adete yakınmı anladın hamıle oldugunu

canım ben sürekli adet olacak gibiydim sancılanıyorumkasuklarım ağrıyordu günüm geçmeden geçtikten sonra da 10 test bitirdim neredeyse ama hepsi negatifti sonra gecikeli bi hafta olmuştu test yaptım tabi yine tek çizgi geri uyudum kalktığımda silik bi çizgi dahda vardı bi daha yaptım yine silik çizgi. ertesi günde kan tahlilimde öğrendim canım rabbim sizinde tüm isteyenlerinde önce göbüşlerini sonra kucaklarını doldursun tatlım

canım merhabalar öncelikle hamileliğini kutlarım umarım sağlıkla alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza
Soruna gelince biz gün filan tutmamıştık ilişki için çok istemekle beraber doğal akışına bıraktık yani biraz.. zaten 2 aydır düşünmeye başlamıştık.. Hamile olduğumu öğrenmeden önceyse tek belirtim nerdeyse 6 aylık gibi şişen göbeğimdi acayip bir şeydi ama bir gün sonra kendiliğinden geçmişti. Sonra regl günüm 4 gün geçince test alıp bir gün arayla yaptım hemen ve silik pembe çizgiyi görünce..o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasib etsin bu güzelliği.. birkaç gün sonra kan ve idrar tahlili yaptırdım ve 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuanda 11. haftanın içindeyiz rutin kontrollerime gidiyorum bebişimin de sağlığı gayet yerinde çok şükür. Tüm hamişlere sağlıklı, rahat gebelik ve doğumlar diliyorumm

canım hayırlı olsun bebegın.cınsıyetı bellımı ve ılk bebegınmı.allah tamamına erdırsın.ben hamıle degılım ama sankı hamıle gıbı hıssedıyorum.bakalım daha adetıme 6 yada 7 gun var.kısmet artık

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdırsın cok guzel bırsey bu duyguları yasamak.

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdırsın cok guzel bırsey bu duyguları yasamak.

sağol canım evet şimdiden annelik nasıl güzel kıymetliymiş diyorum benmkne 11 haftalıkken erk demişti ama tekrar gittğimde kesin olur

sağol canım evet şimdiden annelik nasıl güzel kıymetliymiş diyorum benmkne 11 haftalıkken erk demişti ama tekrar gittğimde kesin olur

hayırlısı olsun canım elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsunda.daha bebek alısverısı nasıl heyecanlı oluyo.ınsan her gördugunu almak ıstıyor.aslında yanlıs bısey ama ınsan dayanamıyor

hayırlısı olsun canım elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsunda.daha bebek alısverısı nasıl heyecanlı oluyo.ınsan her gördugunu almak ıstıyor.aslında yanlıs bısey ama ınsan dayanamıyor

amin canım saol evet anannesi battaniyesine kadar ördü hele ben nasıl telaş içindeyim sanki yarın doğacak da herşeyi eksikmiş gibi tatlı bi hayecan telaş :)

selam canım nerelerdesın nasıl oldun ıyımısın merak ettım seni

Canım sorma neler oldu. Seninle o gün tam son yazıştığımız sırada antalyada 5.0 derelik deprem oldu. O an bende evde yalnızdım ve depremi çok şiddetli hissettim. O saniye korkumdan kasıklarımı çok sıkmış olmalıyım ki bir saate kalmadı lavobaya gidince kanamam geldi. Tam da sana korkuyorum falan diyordum. Ya işte herşey Allahtan ya, sen ne kadar stres yapmasan da korkundan gene oluyormuş. Şimdi düşük tehlikesi için hap kullanıyorum. Yatıyorum kalkmıyorum. Perşembe günü kontrole gidicem. Artık haberlere çıkarım deprem korkusundan çocuğu düşüren kadın diye. Bunu da şükür, ona bir şey olmamış ve olmaz inşallah...

aaa sen ne dıyosun yaa cok sasırdım.neresı orası nerde deprem olduki.aaaa ne dıyecegımı bılemedım.allah korusun ınsallah bısey olmaz bebege.cok gecmıs olsun cok uzuldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…