Hamilelikte yasanilan sikintilar

Zeynaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
74
6
1
38
Hamilelikte ne gibi sikintilr yasiyoruz çözum yollari neler paylasalim kizlar mesela benim sürekli basim agriyo bazen cok şiddetleniyor

Benim hamileliğim 6 haftalık bel sırt ağrım oluyor ve sürekli uyma isteğim oluyor, herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişlerini

Hamilelikte ne gibi sikintilr yasiyoruz çözum yollari neler paylasalim kizlar mesela benim sürekli basim agriyo bazen cok şiddetleniyor
ben sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum çok şükür. bir kaç defa öğürtü oldu sadece o kadar. ne tiksinme, ne kusma hiç birşey olmadı. bir kaç gündür sadece afedersiniz geğirti oluyor arada ama geçiyor. inşallah herkes sıkıntısız geçirir hamileliğini

Çok sıkıtılı geçmiyor ama ufak tefek şeyler işte.
Miğde bulantısı için: dilim limon yedim, soda ictim.
Baş agrısı için: eczanede çin yağı var çok az bir miktar şakaklara masaj yapın. Biraz yakar ama rahatlatır.
Büyük tuvalete gitmeye zorlanıyorsanız: taze incir yiyin (küçük sarı olanlar daha iyi)
Bol bol su tüketin.
Gece bacaklara kramp girmemesi için: akşam yatmadan önce ılık duş alın bacaklara masaj yapın eşiniz burda devreye girsin :)
Bazen ayaklarımız üşüdüğünde sıcak suya sokarız. YAPMAYIN! gebelikte bu sakıncalıymış. Tansiyon yukseltebilir. Duşunuzuda ılık su ile alın. Sıcak su baş donmesi ve tansiyon yapar.
Uyurken sol tarafa yatın daha rehat esersiniz. Birde bacaklarınızın arasına yastık koyun.
Bunlar hepsi benim deneyimlerim... benimde ilk hamileliğim... sağlıcakla kalın.... musmutlu ve saglıklı bebişleriniz olsun!

Cok ciddi dis agrisi cektim 2 disine dolgu 1 de 20lik disimi cektirdim bu yuzden antibiyotik kullandim baya da gucluydu sis bir ceneyle dolasiyorum hala .mideniz bulansada lutfen bol bol sut icin benim gibi yapmayin

Tavsiyelerin icin sgol kontes guzel yazmisn 20 lik disimin birini cektirdm digeri de agriyor dis agrisi icin gargra kullanan var mi varsa ismimi yazabilir mi eczaneden almk istiyorm

Bu aralar feci bi kaşıntı sorunum var.
Vücudumun heryeri istisnasız kaşınıyor. Haftaya doktorumla görüşeceğim ama bazı gebeliklerde yaşandığı söylendi normal diyorlar..

Tavsiyelerin icin sgol kontes guzel yazmisn 20 lik disimin birini cektirdm digeri de agriyor dis agrisi icin gargra kullanan var mi varsa ismimi yazabilir mi eczaneden almk istiyorm
Rica ederim umarım sizlerdede işe yarar. Valla diş sıkıntı yaratmadı bende şükür... insallah sendede bir a önce geçer...

Ben de yemek yiyemiyorum kızlar. Boğazıma değen her şey içimi kaldırıyor ayrıca kasık ağrısı ve neredeyse on gündür süren lekelenme

Hamileligim sıkıntılı geçiyor şuanda. Hamileligin başı böyle olur deyip rahatlatıyorm kendimi geçecek diye avutuyorum. İnşallah

Ben de yemek yiyemiyorum kızlar. Boğazıma değen her şey içimi kaldırıyor ayrıca kasık ağrısı ve neredeyse on gündür süren lekelenme

Lekelenme den korkma .
Ayrıca mide bulantısı olan birisinin hormonlari çok aktif çalıştığı için. Düşük riski çok az . Dinlenmeye bak üzme kendini

Dis sizlamasi agrisi ki curuk yok 20lik ve dolgularim cok fena tutuyor arada :/ sirt agrisi biraz gecti bu aralar simdide sanirim büyüyen karnim ve genisleyen rahimden dolayi kalcamin ustu kuyruk sokumuma yakin sag taraf yururuken agri yapıyor bacagima kadar vuruyo acisi inşallah daha baska bisiler cikamadan ya da bu agrilar siddetlenmeden bir an once sağlıkla sihhatle geciririz bu donemi kizlar..

Bende asiri gaz problemi var kizlarhamileligin ilk gunlerinden beri yasiyorum bunu artk esimden utaniyorum o kadar yaa zaten bagirsak problemim olurdu hamilelik tuz biber oldu uykumdan uyaniyorum gaz sancilariyla

Bende asiri gaz problemi var kizlarhamileligin ilk gunlerinden beri yasiyorum bunu artk esimden utaniyorum o kadar yaa zaten bagirsak problemim olurdu hamilelik tuz biber oldu uykumdan uyaniyorum gaz sancilariyla
Kocan o senin kız! Senin diğer yarın... Utanılacak birşey yok... sal gitsin! :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…