Hamilelikte yolculuk

tarhanabulgur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
63
35
8
32
Adet tarihime göre 5+ 2 hamileyim doktor randevuma henüz gidemedim perşembe günü ilk randevum. Avukatım salı günü Çanakkale de duruşmam var Isparta’dan yola çıkmam gerekiyor . Kendi aracımızla gideceğiz.Hamilelikte yolculuk nasıl oluyor izin veriliyor mu verilmiyor mu bilmiyorum doktora henüz gitmediğim için soramadım bilgi verirseniz sevinirim

Henüz yeni sorun olacağını sanmıyorum ama kesinlikle doktorunuza danışın derim. Ben 6 haftalıkken uçağa bindim 9 haftalıkken 1000km yol gittim ama doktoruma sordum öncesinde böyle böyle diye sorun olmaz demişti sadece molalarınızı 2 saatte bir yapmaya çalışın mola yerlerinde yürüyüş yapın dedi bide tuvalet hijyenine dikkat edin enfeksiyon kapmayın

Teşekkür ederim cevabınız için yatarak gitmeyi planlıyorum şu an için herhangi bi sıkıntım ve kanamam yok ama muayene olmadığım İçin bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum bi yandan tedirginlik kafam karıştı

Haklısınız anlıyorum sizi bişey olursa ihtimali insanı mahvediyor 28 haftadan sonra doktor raporu gerekiyor ben cesaret edememiştim 24 haftada gene uçağa binecektim doktorum gidebilirsin dedi ama ya bişey olursa diye tedirgin olup vazgeçtim daha küçükken daha cesurdum o konuda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…